iPhone 7 ikuisti uudenvuodenjuhlien ympäri maailmaa

Apple-yhtiö mainostaa iPhone 7:ää ja iPhone 7 Plusia muun muassa uudenvuodenaattona, jolloin yhtiö maksaa 15 valokuvaajalle, jotta he ikuistivat juhlat planeetan eri alueilla. Kaikki tehdään näyttääksemme koko maailmalle kuinka hyviä iPhone 7:n ja iPhone 7 Plus:n kamerat ovat, ja alta näet tallennettujen kuvien laadun.

Applen toimijat toimivat samalla tavalla, kun iPhone 7 ja iPhone 7 Plus lanseerattiin virallisesti, silloin olosuhteet olivat erilaiset. Tällä kertaa iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -kamerat tallensivat ihmisten onnellisuuden ympäri maailmaa illalla vuosina 2016-2017, ja alta näet mitä kuvat tallensivat.

Applelle iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -kamerat ovat tärkein vetonaula, joten he eivät unohda aina tuoda niitä ihmisten tietoon saadakseen heidät ostamaan tuotteet.

iphone-7-uusi-vuosi-itävalta

iphone-7-new-year-italy

iphone-7-uusi-vuosi-islanti

iphone-7-uusi-vuosi-new-york

iphone-7-uusi-vuosi-kanada

iphone-7-new-year-australia

iphone-7-uusi-vuosi-japani

iphone-7-uusi-vuosi-singapore

iphone-7-new-year-hong-kong

iphone-7-uusi-vuosi-kiina

iphone-7-uusi-vuosi-taiwan

iphone-7-uusi-vuosi-intia

iphone-7-uusi-vuosi-arabiemiirikunnat

22 KOMMENTTIA

  1. la mine au fost -3 grade si din gasca care 6 aveau iphone. uni 5s uni 6s. 5 din ele sau inchis la 1 minut de filmare. sunt fan apple dar cred ca se duc tare la vale si din pacate nu am facut nici o poza nimic din cauza asta .

  2. Filmat timp de 10minute cu iPhone 7 la -10 C absolut nici o problema !!!Cand aveam iPhone 6 mi se închidea într-una … cred ca sau rezolvat probleme odata cu iPhone 7 ca nu am sesizat nimic pana acum!

  3. 6S Plus s-a inchis la -5 grade tot dupa nici un minut de filmare desi aveam peste 50% baterie si s-a mai deschis decat pus la incarcat ?

  4. Cam multe recomandări are Apple…0-35grade Celsius…iPhone 7 jet e foarte sensibil,trebuie pus în vitrina și admirat asemenea unui ou Faberge…Rezistenta la apa dispare cu de la sine împuternicire.Poate ar trebui și cumpărătorii să aibă “oua” și să pună niște condiții pentru a le deveni clienți,de exemplu:Apple să își vândă iPhone-ul doar in tarile in care temperaturile nu scad sub 0 grade,să schimbe vopseaua sau modul de aplicare a ei astfel încât sa nu îți rămână pe degete atunci când folosești telefonul,să scrie clar în specificații că iPhone 7(de exemplu” e rezistent la apa doar in primele x luni…Dar de unde atâtea oua?

  5. Am 2 iPhone 7 în familie și de 2 luni filmez și vorbesc la munte (pe pârtie), de Revelion, la temperaturi de sub -5 grade și ambele refuză să se închidă. Pentru cine nu crede le dau linkuri. Se închidea fostul 5s că avea săracu 3 ani și nu mai ținea bateria. Așa că se poate filma și cu iPhone.

  6. 6s achiziționat in vara 2016 de la “garajul calculatoarelor” s-a închis de 2 ori. Prima data afara la -5 ° aveam baterie 59%parca (filmat /pozat timp de 40 nu încontinuu ?)Si a doua oară s-a închis in casa cat a stat pe birou (bateria cam tot 60%). M-am uitat pe link’ul acela de la Apple unde iti spune daca bateria este defecta (am introdus serial number si imi scria ca nu face parte din acel program (bateria defecta ce trebuie înlocuită ).Tu ce zici…sa ii contactez pe cei de la pcgarage..sa înlocuiască terminalul sau e o problema de soft (am ios 10.0.1). Imi aduc aminte ca anul trecut in iarna iphone 4 il foloseam si la -40° (Finlanda ) si nu s-a stins …a funcționat fara probleme