iPhone 7 Plus – paras älypuhelin vuonna 2016

iPhone 7 Plus domina concurenta si este cel mai performant smartphone al anului 2016, intr-un top 10 realizat de catre cei de la AnTuTu.

7 iPhone Plus este cel mai performant smartphone in 2016 conform celor de la AnTuTu, o companie specializata pe lansarea de software menit sa testeze performantele terminalelor mobile. Puteti vedea in imaginea de mai jos clasamentul celor ma rapide 10 smartphone-uri lansate in cursul anului 2016, iar iPhone 7 Plus este lider detasat in fata OnePlus 3T.

Diferenta dintre cele 181316 puncte ale iPhone 7 Plus si cele 163013 puncte ale OnePlus 3T este de peste 10% pentru cel din urma terminal, adica semnificativa. Pozitia a doua in top este ocupata de catre iPhone 7, acesta inregistrand cu 9000 de puncte mai mult in teste decat OnePlus 3T, deci vorbim despre performante substantial mai bune.

Top 5 al celor mai performante smartphone-uri lansate in 2016 este impartit intre iOS si Android, iar Moto Z este singurul smartphone lansat de catre un producator renumit la nivel global. Interesant este ca in top 10 nu regasim compania Samsung cu niciun terminal, iar HTC, LG, Huawei sau Sony au parte de exact aceeasi soarta, Apple luptandu-se in principal cu chinezii.

iPhone 7 Plus – paras älypuhelin vuonna 2016

Prezenta iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe primele doua pozitii nu ar trebui sa fie surprinzatoare din moment ce vorbim despre terminale care au hardware extrem de potent. In testele sintetice si reale nu sunt intrecute de catre vreun smartphone Android, iar asta in ciuda faptului ca unele au fost lansate dupa aparitia celor ale Apple pe piata.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au dominat topurile AnTuTu dupa lansarea din toamna acestui an si era normal sa fie plasate pe prima pozitie in acest top. Compania Apple a avut grija ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa isi domine concurenta si probabil o vor face in continuare si in cursul anului 2017, pana cand ceva mai potent va fi lansat pe piata.

Totusi, este extrem de surprinzator sa nu vedem Samsung si Huawei in acest top, ambele companii laudandu-si produsele cu performantele pe care le au. Lipsa lor din top sugereaza faptul ca niciuna nu reuseste sa ofere performante de top pentru clientii lor, dar poate ca Samsung Galaxy S8 va schimba acest lucru pentru coreeni.

cele-mai-rapide-smartphone-2016