Samsung Galaxy S8:ssa voisi olla kaksoiskamera

Samsung Galaxy S8:ssa voisi olla kaksoiskamera, Samsung-yhtiö julkisti tämän yllätysominaisuuden terminaalille tänä iltana.

Samsung Galaxy S8 siinä voisi olla kaksoiskamera, tai ainakin sitä Samsung-yritys yrittää ehdottaa uudessa mainoskuvassa uudelle Exynos 8895 -sirulle. Monet pitävät tätä Exynos 8895 -sirua valmiina Samsung Galaxy S8:lle, ja mitä Samsung-yhtiö ehdottaa, että se ei näy missään terminaalin kuvassa.

Olen nähnyt erilaisia ​​kuvia Samsung Galaxy S8:sta tähän mennessä, mutta mikään niistä ei selvästi näy, että sen koteloon on integroitu kaksoiskamera. Samsung kuitenkin väittää Exynos 8895 -mainosmateriaalilla, että Samsung Galaxy S8:ssa voisi olla kaksoiskamera niille, jotka ovat kiinnostuneita ottamaan upeita kuvia.

Samsungin edustajat esittelevät myös näennäisen Samsung Galaxy S8:n, jonka kotelossa on kaksi kameraa, ne on kytketty uuteen Exynos 8895 -siruun. Samsungin mukaan tällä sirulla, jonka pitäisi päätyä Samsung Galaxy S8:aan, on myös kaksi kuvaprosessorit, joten se pystyy tukemaan terminaaliin integroitua kahta kameraa.

Samsung Galaxy S8:ssa voisi olla kaksoiskamera

Koska olen nähnyt niin monia kuvia Samsung Galaxy S8:sta ja lukenut niin paljon tietoa luotettavista lähteistä, tänään julkaistut tiedot vaikuttavat epätodellisilta. Ei kuitenkaan ole poissuljettua, että Samsung tuo markkinoille kolmannen Samsung Galaxy S8 -mallin, jossa on kaksoiskamera valokuvauksesta kiinnostuneille.

Samsungin olisi ennenaikaista mainostaa Samsung Galaxy Note 8:aa kaksoiskameralla, koska julkaisu tapahtuu elokuussa, joten kaikki liittyisi Samsung Galaxy S8:aan. Tällä hetkellä asiat alkavat hämmentyä Samsung Galaxy S8:n suhteen ja mielestäni Samsung haluaa sen olevan sellainen ennen virallista julkaisua.

On toistuvasti sanottu, että Samsung Galaxy S8:ssa on kaksoiskamera, eikä olisi poissuljettua, että Samsung on valmistellut tämän version julkaisua varten. On mahdollista, että nykyiset Samsung Galaxy S8 -prototyypit ovat sellaisia, joissa ei ole kaksoiskameraa ja lopullisessa mallissa on sellainen, mutta se selviää vasta 29. maaliskuuta.

Mitä mieltä sinä olet ?

84 KOMMENTTIA

  1. Procesorul e pregatit pentru camera duala. Probabil camera duala va fi implementata in note 8 iar s8 va ramane cu camera simpla.

  2. Trebuie sa fie in rând cu lumea, nu? Curând orice pocnitoare de 200 $ va avea camera duala

  3. Deci nu cred…… Cu o singura imagine Samsung a făcut praf toate zvonurile și imaginile cu S8 prezentare pana acum
    E posibil ca tot ce am văzut pana acum sa nu fie adevărat și design ul lui S8 sa fie altul?
    Atunci unse au pus senzorul de amprenta?

  4. 1.Apple a copiat de la altii, deci Samsung nu copie de la voi ca n-are ce…
    2.Samsung cu una bucata camera da rusinica lui Apple cu 2a, acum ca Samsung baga 2a, lui Apple ii va trebui vreo 4 🙂

  5. E posibil sa fi renunțat la el sau poate e altceva…. Lucrurile devin foarte interesante, pentru ca pana acum când consideram ca știm absolut totul despre S8 uite ca Samsung a făcut lucrurile extrem de confuze

  6. este vorba de cum e construit procesorul, asta nu inseamna ca va veni si cu 2a camere S8, ca si specificatii e ready probabil pentru N8

  7. Nu cred, gama NOTE întotdeauna a fost pe aceeași lungime de unda cu cea S sau aproape, ideea este ca dacă Galaxy S (oricare) avea o singura camera și Note avea o singura camera…. Asa a fost întotdeauna

  8. pai Htc parca a venit cu ideea de camera duala chit ca era cam praf, dupa care a venit si apple si huawei, doar ca apple a bagat si zoom optic

  9. Asa este, dar în mare a fost cam aceiași idee întotdeauna, pentru ca nimic nu ia împiedicat pe cei de la Samsung sa lanseze NOTE 7 cu camera duala…. Samsung niciodată nu a făcut diferența între camera seriei S și Note

  10. serios?? banuiesc ca ai schimbat bateria. Ce mare mi se parea atunci, tinand cont ca cu 1 an inainte lui aveam 6260 care si ala mi se parea putin cam mare

  11. asa si ideea ADN de cum arata/forma/sunt acuma smartphone a pornit de la iphone 2007….deci ce kkt

  12. hahahah, frate dar nu e mare? sau acuma esti obisnuit cu el?mai ales cand il deschizi?stiu ca era si putin greu

  13. Știi care e primul telefon cu camera duală și în ce an a apărut?Îți dau indicii:nu e vorba de iPhone și a apărut, parcă,in perioada când tu nu vedeai mai mult de 4inch.

  14. am scris mai jos dar vad ca nu citesti tot ah? ideea este ca apple a luat ideea si i-a oferit si efectul bokeh si zoom optic..iar acum o sa vina si samsung, utilizatorii brandului spun ca nu vor ca este o mizerie,baga dual cu zoom optic bineninteles si gata utilizatorii WOWWWW iuuuu sunt excitatti fac zoom optic pe porii femeilor uhh daaa

  15. Dacă vor reuși să îi facă,pentru camere, și un soft pe măsură,eu zic că va fi o adiție bine venita.

  16. Deci eschimos-ul are și 2 procesoare de imagini din câte înțeleg. Și atunci cele care au SD835 vin fără camera duala sau are și el?

  17. Sincer in clipa asa absolut nimic nu mai e sigur în legătură cu S8
    E posibil ca pana la lansarea lui S8, Samsung sa ne mai facă astfel de surprize

  18. Ai scris dar nu e corect.Nu HTC a avut prima dată 2camere pe spate.Si nu vorbesc de funcții,mă refer strict la faptul că a fost,cu mult timp inainte ,un telefon cu 2 camere pe spate.

  19. Pe mine nu mă excită astfel de chestii,deci nu mă interesează daca,cum,când sau ce poate să facă…

  20. pai atunci noi discutam despre ce iti place tie si nu mai discutam despre ceva ce nu iti place…ce rost ar avea sa continuam discutia cu dual camera?!

  21. Care efectul bokeh? “there’s an app for that”, şi tu știi foarte bine că nu ai deschis subiectul cu efectul bokeh, ci cu formatul “dual camera”.
    Spre dezamăgirea ta, nu Apple a inovat dualcamera (pentru mine este un gimmick), ci alții, iar Apple a copiat de la ei. Hoțul strigă ‘Hoțul!’

  22. pai da, vezi ca te bagi singur in kkt…pt ca spre dezamagirea ta nu ai dreptate…care a fost subiectul? Nu vedeti cat de obsedati sunteti de noi si de apple? eu vorbeam la articol, am zis despre samsung ca vor copia aceasta idee, si voi deja cu Apple in gura :)))

  23. Pai ai putea să îți faci o idee și să nu mai vezi doar copiatori ai Apple.Sa simplific,când apărea primul telefon cu doua camere pe spate,pe tine te făcea SJ cu ou și cu oțet din cauza semnalului (îți amintești,cică nu știai să ții telefonul in mână).

  24. eu inca 1 data nu vorbesc despre Apple ci despre samsung.Eu sunt on topic, vorbesc despre samsung care vor copia si ei aceasa idee

  25. pe mine nu ma ajuta cu nimic, ideea este ca nu Samsung a fost prima…si info asta imi da putere asupra SAMSUNG

  26. Cică Samsung a luat în serios chestia cu scurgerile de informații, și nu m-ar mira să fi poluat internetul cu prototipuri false, pentru a da alte așteptări.

  27. Pai Amfetamin zice bine, S8 cu Snapdragon 835 ce fac din moment ce Exynos a fost conceput pentru camera duala?

  28. Te contrazic aici. Varianta Note a fost mereu varianta cu “steroizi”.
    Sincer, cred ca cititor de amprenta in display+dual camera sunt pregatite pt Note 8.

  29. Dc iti mai pierzi timpul cu ăsta? Nu vezi ca e inutil ca persoana.
    Lauda zoom x2 cand chinezii au prezentat telefon cu camera la linie pe telefon si zoom optic x5.
    Asta a facut o firma din China, iar cea mai inovativa companie din lume cu actiuni de nspee mii de dolari si cu miliarde pise la caldurica nu e in stare sa dezvolte singura 3 chestii.

  30. o companie ce face prototipuri…iphone plus exista
    Mai baga un KFC. Ce ipocrit esti si tu, il intrebi pe domnul acesta de ce isi pierde timpul cu mine, dar tu la randul tau, ti l-ai pierdut de atatea ori.
    Hai baga niste cotlete

  31. Sa fie oare NOTE 8 terminalul care va sparge obiceiul Samsung și va venii cu o camera duala fata se S8 și astfel se va diferenția de gama S?
    Mie îmi greu sa cred deoarece NOTE 8 va utiliza aceleași procesoare ca S8 și atunci aceiași întrebare…. Ce va face NOTE 8 cu procesor Snapdragon 835 din moment ce Exynos a fost construit pentru camera duala?

  32. Seria Note a fost mereu mai buna decat seria S. Incepand cu Note 5 au inceput sa fie deosebirile mai mici.
    Dar pana la Note 5, existau diferente la memorie, ram, procesor, camera, design.

  33. O sa plângi mult și bine dacă Samsung vine cu triple camera, atunci Apple nu o sa se poată compara cu ea 5 ani buni

  34. Stai calm,pai n-are Haplea 1000 de ingineri care doar la camera lucrează,ai uitat? In 2 secunde a și băgat o camera quattro,ai și tracțiune integrala cu ocazia asta și poți sa faci poze și pe zăpada! ???

  35. Conglomeratul Samsung deține unele dintre cele mai avansate centre de dezvoltare pentru hardware din lume, nu iar fi greu deloc sa dezvolte asa ceva mai ales ca Samsung nu se zgârcenie ca Apple la achiziționarea ultimului senzor Sony
    Dar realitatea este ca camera Samsung din S7 Edge este mult mai buna ca cea din i7/i7 Plus și de ea e posibil sa nu se fi ocupat 800 de ingineri cum se lauda Cook

  36. Mizeria aia nu are nici zoom optic intr-o lume unde camerele fac poze si filmeaza la o calitate destul de apropiata.

  37. Rezultatul final contează, adică S7 a spulberat i7 la camera cu tot cu zoom ul lui optic…. La ce sa ai zoom optic dacă i7 nu face poze mai bune decât S7, HTC 10 sau Google pixel
    Ma rog nu mai întru în polemici cu tine ca tot ce vrei tu înțelegi…. Mai bine vorbesc cu un perete, este un foarte bun ascultător, nu are boala trolatului

  38. Iph7 sa zicem e calitativ la 2-3 pcte in spate fata de s7. Chit ca pe monitor sau cand scanezi pozele,ip cam da la poponeata, dar la zoom optic ceea ce oricine foloseste cu o camera profi,s7 este la 100% pcte in spate. Orice cAmera trebuie sa aiba zoom optic. Cam toate semi profi si profi au. Fara,nu merita luata in calcul,mizerie

  39. Toți copiază.Tu daca,pe șantierele tale,vezi o idee interesanta care îți place și despre care crezi că ar avea priza la clienți,nu o încerci macar?

  40. Probabil așa se întâmplă în orice domeniu.Dar revenind la subiectul topicului,chiar ar fi haios că S8 să vină cu Snapdragon și o camera pe spate iar S8plus sa aibă Exynos și 2 camere…Ar fi,cum să zic,o “asemănare” cu Ip7 și Ip7 plus.

  41. Ideea ADN la smartphon nu a fost apple…deci kkt ..au fost altii mult innainte cu ADN.