Huawei P10 - tässä kuinka hyvä kamera on

Huawei P10 are camera mai buna decat iPhone 7, iar un review ne arata si care sunt cele mai bune aspecte ale componentei folosite de catre Huawei.

Huawei P10 a fost laudat zilele trecute de catre DxOMark ca avand o camera mai buna decat cea a iPhone 7, iar astazi au fost publicate si rezultatele review-ului lor. Vorbim despre detalii foarte interesante cu privire la performantele camerei de 12 megapixeli a Huawei P10, aceasta obtinand un scor de 87 de puncte in cadrul review-ului, cu 2 mai putine decat Google Pixel.

Conform celor de la DxOMark, Huawei P10 inregistreaza poze exceptionale in aer liber, cu detalii foarte clare pentru elementele inregistrate. Mai mult decat atat, in interiorul cladirilor, Huawei P10 reuseste sa obtina detalii mult mai bune decat competitorii sai, chiar si daca lumina ambientala nu este chiar atat de puternica in jurul sau.

Expunerea si contrastul pozelor inregistrate de catre Huawei P10 obtin 87 de puncte in rview, cu mult mai mult decat alte smartphone-uri competitoare. Saturatia culorilor este deasemenea laudata pentru Huawei P10, smartphone-ui reusind sa redea cat se paote de natura culorile oamenilor si obiectelor care sunt reprezentate in pozele facute cu el.

Huawei P10 - tässä kuinka hyvä kamera on

huawei p10 rezultat studiu

Sistemul de autofocalizare implementat pentru camera Huawei P10 este deasemenea extrem de laudat, el obtinand 92 de puncte in acest test. Vorbim despre un scor mult mai mare decat cel obisnuit pentru smartphone-uri, Huawei P10 reusind sa focalizeze extrem de rapid orice fel de obiecte care sunt in fata camerei sale, lucru laudat din plin de DxOMark.

Textura elementelor din poze si zgomotul sunt deasemenea surprinzator de bune pentru camera Huawei P10, chiar mai bune decat ce s-a inregistrat pentru Google Pixel. Puteti vedea din imagini ca Google Pixel este mult inferior Huawei P10 din acest punct de vedere, dar per total noul smartphone Huawei nu depaseste terminalul Google.

Desi calitatea video nu este exceptionala si nu depaseste ceea ce pot realiza alte smartphone-uri, Huawei P10 este totusi foarte bun in inregistrarea pozelor, conform DxOMark. Per total, cei de la DxOMark lauda din plin camera Huawei P10 in comparatie cu ce a altor smartphone-uri, ea fiind prezentata ca avand calitati mai bune decat cea a iPhone 7.

Huawei p10 hyvä kamera

Huawei p10 hyvä kamera 1

Huawei p10 hyvä kamera 2

Huawei p10 hyvä kamera 3

Huawei p10 hyvä kamera 4

Huawei p10 hyvä kamera 5

Huawei p10 hyvä kamera 6

Huawei p10 hyvä kamera 7