iPhone 7 – Apple julkaisee uusia opetusohjelmia kameralle

Seria de tutoriale pentru utilizarea camerei iPhone 7 continua astazi, compania Apple publicand patru noi clipuri video in care ne ofera sfaturi pentru a face poze mai bune folosind smartphone-ul. In primul tutorial video cei de la Apple ne arata cum putem face o poza unei siluete in timpul unui asfintit, totul folosind direct camera iPhone 7.

Al doilea tutorial video este dedicat prezentarii unei modalitati prin care iPhone 7 ne ajuta sa inregistram poze indraznete, dar simple, folosindu-i camera. Ce de-al treilea tutorial video este dedicat prezentarii modului in care putem face o poza orizontului folosind iPhone 7, aplicatia nativa Camera fiind deasemenea utilizata si in aceasta situatie.

In final, compania Apple incearca sa ne invete cum sa folosim lumina stradala pentru a inregistra poze cat se poate de bune folosind camera iPhone 7. Cei de la Apple incearca sa ii incurajeze pe utilizatori sa foloseasca mai des iphone 7 pentru a inregistra poze grozave din mediul inconjurator, iar campania va avea cel mai probabil succes.

https://www.youtube.com/watch?v=DwXC93eNqTA

https://www.youtube.com/watch?v=EJT_C2qluso