Samsung Galaxy S8 vaikuttaa iPhone 7:n myyntiin?

Samsung Galaxy S8 nu ar fi reusit sa afecteze substantial vanzarile iPhone 7 dupa lansarea din aprilie, analistii spunand ca ele au ramas constante.

Samsung Galaxy S8 nu a redus in vreun fel vanzarile iPhone 7 dupa lansarea din luna aprilie, sau cel putin asta sustin analistii americani intr-o nota trimisa clientilor. Desi compania Samsung s-a laudat cu faptul ca Samsung Galaxy S8 a inregistrat vanzari foarte bune din momentul lansarii, se pare ca ele n-au afectat in vreun fel vanzarile inregistrate de catre terminalele iPhone 7.

Samsung Galaxy S8 nu a reusit sa reduca vanzarile de terminale iPhone 7 in SUA pana spre sfarsitul lunii iunie, cu mai bine de o luna de disponibilitate pe pietele globale. Situatia este una destul de interesanta, pentru ca multi si-ar fi imaginat ca Samsung Galaxy S8 va reduce substantial vanzarile de terminale iPhone 7 dupa lansare, dar situatia pare sa fie cu totul alta.

Samsung Galaxy S8 a fost foarte laudat de catre foarte multi dintre clienti si jurnalisti, insa se pare ca persoanele care s-au indreptat spre acest smartphone nu se gandeau sa cumpere iPhone. Daca situatia ar fi fost alta, atunci Samsung Galaxy S8 ar fi afectat vanzarile de terminale iPhone 7, acestea ramanand constante inclusiv pe parcursul lunii iunie, spre uimirea analistilor.

Samsung Galaxy S8 nu a redus vanzarile iPhone 7

Samsung Galaxy S8 si iPhone 7 au ramas in topul smartphone-urilor vandute in SUA in cel de-al doilea trimestru fiscal, dar asta era de asteptat. Samsung Galaxy S8 si-a surclasat rivalii de la LG in aceasta perioada, iar LG G6 nu a avut parte de vanzari bune, dar v-am spus astazi ca divizia mobila a coreenilor a pierdut cateva zeci de milioane de dolari in al doilea trimestru fiscal al anului 2017.

Samsung Galaxy S8 a avut, probabil, o evolutie diferita in alte piete si e posibil ca in Europa sa fi afectat vanzarile iphone 7, dar numai in unele tari. In Germania sau Marea Britanie e putin probabil ca Samsung Galaxy S8 sa fi redus substantial vanzarile iPhone 7, dar in Spania, Italia, sau Franta, e destul de posibil ca Samsung sa fi avut parte de un succes ceva mai mare.

“Despite the introduction of the Samsung Galaxy S8 in April, iPhone sales remain “steady” and may have even improved in June. This should be great news for the 2017 iPhone lineup, according to Canaccord Genuity’s T. Michael Walkley.”

Samsung Galaxy S8 nu are cifre de vanzari publicate de catre compania Samsung si nu exista estimari clare, dar probabil s-a vandut in peste 10 milioane de unitati deja. Seria iPhone 7 a inregistrat in 3 zile vanzari mai mari decat seria Samsung Galaxy S8 in 30 de zile, dar asta este normal, avand in vedere ca Apple este mult mai populara si smartphone-urile lor asemenea.

Samsung Galaxy S8 este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri, in principal multumita noului design oferit de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy S8 myynti iPhone 7