iPhone 8:n ja iPhone 8 Plus:n hinta Romaniassa

Pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania va fi cu mult mai mare decat cel pentru seria iPhone 7 deoarece Apple a scumpit telefoanele lansate anul acesta.

iPhone 8:n ja iPhone 8 Plus:n hinta Romaniassa poate fi deocamdata doar ghicit dupa ce Apple a anuntat aseara preturile pentru noile sale telefoane in diverse tari europene. Pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania va fi similar cu cel din Germania, de exemplu, astfel ca ne putem face o idee cat se poate de buna in legatura cu banii pe care trebuie sa ii pregatim pentru a cumpara noile iPhone 8 ja iPhone 8 Plus.

Pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania va fi mai mare decat cel perceput de catre compania Apple pentru seria iPhone 7, iar asta din cauza schimbarilor facute. Anul trecut iPhone 7 avea un pret de pornire de 3329 LEI in tara noastra, dar pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania ar trebui sa inceapa de pe le 3550 de LEI, dar teoretic ar trebui sa fie de 3500 de LEI, pentru ca preturile europene au crescut cu doar 40 de euro.

Pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania ar trebui sa fie de maxim 3550 de LEI, daca ar fi sa judecam dupa preturile europene, dar desigur ca vorbim despre tara noastra, nu despre una civilizata. Cred ca la Orange pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania va fi de pana in 3550 de LEI, pentru ca operatorul cumpara telefoanele cu pret preferential si le vinde la o suma egala cu cele din Apple Store Germania.

iPhone 8:n ja iPhone 8 Plus:n hinta Romaniassa

  • iPhone 8 64 GB – 3500 – 3550 LEI;
  • iPhone 8 256 GB – 3700 – 3750 LEI;
  • iPhone 8 Plus 64 GB – 3950 – 4000 LEI;
  • iPhone 8 Plus 256 GB – 5000 – 5100 LEI.

Pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania ar trebui sa inceapa de la aceste valori la reselerii autorizati de produse ale companiei Apple, dar desigur ca nimeni nu garanteaza asta. Pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania va fi mai mare fata de cele practicate pentru modelele vandute anul trecut, dar asta era de asteptat avand in vedere ca Apple a scumpit intreaga serie in raport cu cea a iPhone 7 oferita anul trecut.

Pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania va scadea treptat pana in preajma sarbatorilor de iarna, dar mai mult de 100 – 200 de lei nu veti vedea taiat de la cel de baza. Pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania nu va scadea pentru ca va exista cerere foarte mare si pentru aceste telefoane, deoarece iPhone X va fi atat de scump in Romania incat foarte putin persoane vor avea bani sa il cumpere.

Pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania va fi mai mic la abonamentele vandute de catre operatorii de telefonie mobila, dar totul depinde de ofertele acestora. Pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania ar putea porni si de la 0 LEI la anumite abonamente, dar acestea vor costa cu siguranta minim 80 de euro pe luna, asa ca in final costul tutal va fi mult mai mare decat in cazul achizitiei la pret intreg.

iPhone 8 iPhone 8 Plus Romanian hinta