eMAG kehottaa asiakkaita vahvistamaan iPhone X -toimitukset

eMAG a inceput sa-si notifice clientii cu privire la livrare comenzilor pentru telefoanele iPhone X pe care acestia le-au comandat prin magazinul online.

EMAG a inceput astazi sa sune clientii care au comandat iPhone X vinerea trecuta pentru a confirma comenzile facute si pentru a-i anunta in legatura cu termenele de livrare pentru telefoane. Spun termene de livrare, pentru ca eMAG va livra la date diferite telefoanele iPhone X comandate de catre clienti, prin tämä sivu, iar asta in functie de locatia in care se afla fiecare, Bucurestiul avand prioritate pentru ca aici ajunge stocul total.

eMAG i-a anuntat pe cei care au precomandat iPhone X cu livrare in Bucuresti, sau ridicare din showroom-urile din capitala, ca vor primi/ridica telefonul in data de 3 noiembrie. Cei care au ales livrarea in alta localitate, sau ridicarea dintr-un showroom eMAG din alta localitate vor primi/ridica telefoanele incepand cu data de 4 noiembrie, lucru normal, avand in vedere ca telefoanele trebuie livrate in alta locatie.

eMAG permite plata telefoanelor iPhone X la curieri, sau direct in showroom-uri, in functie de metoda de plata aleasa, aici nefiind probleme pentru majoritatea lumii. Desi cei de la eMAG n-au facut public prea multe anunturi cu privire la livrarile comenzilor pentru iPhone X, era de asteptat ca unitatile sa ajunga la clienti incepand din data de 3 noiembrie, cel putin la cei care locuiesc in capitala, acolo unde a ajuns stocul initial.

eMAG va mai continua sa sune clientii care au precomandat iPhone X pentru a-si da seama daca din comenzile totale inregistrate exista si unele care nu mai trebuie livrate, dar e putin probabil ca cineva sa renunte. Chiar daca exista persoane care au facut mai multe comenzi in mai multe magazine pentru a fi sigure ca primesc un iPhone X in 3 noiembrie, daca vor renunta la comanda, fie ca e de la eMAG, sau alt magazin, va exist acu siguranta alt client care se va bucura de o livrare mai rapida.

eMAG iPhone X -toimitus