iPhone X – Akun kesto – Oma kokemukseni

iPhone X ja akun kesto, jonka koin käyttämällä uutta matkapuhelinta, jonka Apple lanseerasi viikko sitten faneille maailmanlaajuisille markkinoille.

iPhone X se tuli haltuun viikko sitten ja tänä aikana käytin sitä kaikin tavoin muodostaakseni siitä mielipiteen julkaisemaani arvostelua varten. Kaiken testaamani joukossa on akun kesto, Apple-yhtiö lupasi, että iPhone X tarjoaa yhtä hyvän autonomian kuin iPhone 8 Plus, ja tämä antoi minulle vaikutelman, että se toimii pitkään.

Joissakin testeissä iPhone X:llä on paljon pienempi autonomia kuin iPhone 8 Plus:lla, kun taas toisissa se on hieman parempi autonomia, mutta kaikki riippuu siitä, miten se testataan, joten tulokset voivat olla erilaisia. Käytin iPhone X:ää tänä aikana saadakseni käsityksen akun autonomiasta normaaleissa käyttöolosuhteissa, eli kun käytän puhelinta päivittäin erilaisiin asioihin, vähemmän peleihin.

Ensimmäisessä johdonmukaisessa tuloksessa iPhone X antoi minulle noin 6 ja puolen tunnin autonomian iOS 11.1:ssä normaalikäytössä, paljon vähemmän kuin odotin ja paljon vähemmän kuin iPhone 8 Plus. Koska iOS 11.1:ssä autonomia ei ole suuri, ajattelin asentaa iOS 11.2:n, ja tässä versiossa sain iPhone X:lle 8 tunnin autonomian lähes 2 päivän valmiustilassa, mikä on erinomainen tulos. .

iPhone X - akun kesto - kokemukseni

iPhone X akun kesto 1
IPhone X:n pitäisi tarjota pidempi käyttöaika lyhyemmällä valmiusajalla, mutta tässä kaikki riippuu myös siitä, mitä teet puhelimella arjessa. Sanoisin, että yhdessä intensiivisessä käytössä sinun pitäisi saada puhelimelle noin 9 tuntia käyttöaikaa, mutta jos et pelaa liikaa etkä käsittele paljon iPhone X:llä, koska se kuluttaa akkua taukoamatta.

Apple-yhtiö esitteli iPhone X:n autonomian olevan jopa 2 tuntia pidempi kuin iPhone 7:n, ja sen perusteella, mitä nyt näemme, tämä näyttää olevan totta. Kuitenkin iPhone 8 Plus:aan verrattuna iPhone X:n akunkesto näyttää olevan alhaisempi, mutta kun Apple julkaisee enemmän iOS-päivityksiä, on mahdollista, että tämä muuttuu radikaalisti kaikkien kohdalla.

iPhone X:ssä on 2-kennoinen akku, johon mahtuu 2716 mAh, mikä tarjoaa paremman autonomian kuin iPhone 7 -sarja, mukaan lukien iPhone 7 Plus, ainakin sen perusteella, mitä olen nähnyt. Odotan, että autonomia ei kasva merkittävästi nykyiseen verrattuna, ja kun lähestymme seuraavan mallin lanseerausta, iPhone X:n autonomia vähenee, kuten se tapahtuu koko ajan.

47 KOMMENTTIA

  1. Eu zic ca special Apple lasa baterie mai buna in varianta Plus…iar asta se va mari odata cu venirea iPhone 6.4″ OLED PLUS,pe care daca il vei cumpara vei ajunge lejer la 10 ore de utilizare

  2. IPhone X are doua baterii.Una transversala care este made in Taiwan si una orizontala care este made in China. Chinezarii pe o gramada de bani.Cel putin Samsung asa cum este el android dar macar totul este made in Korea by Samsung.

  3. “iPhone X mi-a oferit in primul rezultat constant o autonomie de 6 ore si aproximativ jumatate pe iOS 11.1 in utilizare obisnuita”
    asta de la 100% pana la 1% ?

  4. ok, multumesc. Sa speram ca ios11.2 va ramane asa si pt varianta oficiala. Ceva bug’uri importante in 11.2?

  5. Doar la simpla pronunție a cuvântului “Samsung” când auzi cum sună… cel puțin pe mine mă apucă groaza. Când citesc vreun articol despre Smsg mă supără retina

  6. LOGIC…macbook pro ala este Apple !!
    Numai cand te uiti pe site’ul Apple, la ce produse au,putine intr-adevar fata de samsung,dar toate arata superb,merg superb, sunt gandite sa fie cele mai echilibrate produse

  7. Am pus și Windows pe Mac pentru că nu puteam scrie pe un HDD extern formatat NTFS. Vreau să zic că merge foarte bine. Se vede calitatea. Zboară windowsul.

  8. nu conteaza, cumva ne facem o idee,sa vedem diferenta intre X si iphne tau 8 Plus (asta ai zis ca ai parca)

  9. da, pai stiu sigur ca in 2012 de ex, titlul de “the best windows laptop” a fost acordat pt Macbook Pro…

  10. Am avut tel de la Iphone4 pana la Iphone 7, acum am trecut pe un Note 8. @Srb este superb Note 8 ! Am stat de prost captiv la Apple!

  11. Note 8 este superb daca folosesti s PEN acela…altfel? este doar un S8+
    Iar s pen ala nu prea vad rostul decat pe notite, altfel este prea mic display pt drawing etc
    Sa il folosesti cu placere si sa nu te uiti la light bleed ca o sa iti ramana in cap

  12. Si eu am scos 8 ore utilizare pe iPhone 8. In medie scot in jur de 7 ore, de la 100% pana la 15% (de regula il pun la incarcat pe la acest procentaj). Ce am remarcat e ca pe 11.0.3 ma tinea mai ok bateria decat pe 11.1.

  13. nu inteleg de unde scoateti voi 7 ore si 30 minute autonomie si cu jocuri cand eu care stau exclusiv pe messenger si net am fix 6 ore si 13 minute pana la 1% de la 100% , orice as face asta este autonomia , il deschid la 8 dimineata si la ora 15.00 este inchis ( in acest interval il folosesc cele 6 ore) am ios 11.1.1….(deci exact ca zaone 6 ore fara pic de jucat, nici macar poze doar stau pe net…..intradevar cu refresh la pagina din minut in minut

  14. In birou cu luminozitatea la aproximativ 20-30% …..da am și scris in comentariu ca doar pe șaibe și pe mine m-a tine doar 6 ore in rest pe toți ii țin 8 ore ….sa vedem am instalat acum 11.2 beta sa fac un test…oricum ca și idee s8 in aceleași condiții m-a ținea cu 1 ora mai puțin …. și încă ceva display-ul de pe iPhone x într-adevăr este mai luminos decât pe s8 pe toată suprafața in schimb la s8 este mai luminos pe anumite puncte ale imaginii

  15. Iphone x plus, ar fi tare. La baterii au lucrat cu lg, display samsung, la app au lucrat cu google, windows, amazon. MacBook opereaza pe un sistem facut in prima faza de Bill Gates. Iphone trebuie sa fie bun ca ai un build per an, timp in care restul scoate ca pe sosete. Samsung se afla de la vapoare, cladiri, petrol pana la aragaz…am citit un documentar si este afacere in care sa nu fie bagat. Telefoanele is hobby, este o divizie care nu.I prea afecteaza daca pocneste si gata. Este buna concurenta, cu cat sunt mai mult pe piata, cu atat accelereaza evolutia. Din partea mea sa faca toti telefoane, tablete etc. cat mai bune! Eu chiar nu tin de o marca, am un sertar cu 10 marci. Iphone 8 este, astept razer si x cand vad cum mai sta treaba cu el. Sunt mai curios de iphonul din 2018. Invata si ei amoled, gesturi si zic ca atunci va fi adevarata schimbare.

  16. Mi-ar placea la cei de la ”idevice” sa nu mai scrie repetat articolele. Zici ca este suficient sa citesti titlul unui articol, pt ca este suficient. Titlul se repeta de cateva ori in articol. Jenant.

  17. Nu am de ce sa mint și nici nu exagerez. Poate unii ar zice ca spun asta doar pentru a justifica prețul plătit, dar nu este așa. Încă mai am la dispoziție o săptămâna să-l dau înapoi și sa cer banii. Dar nu voi face asta pentru ca sunt foarte mulțumit de el.

  18. primul bug gasit la autonomia bateriei , cel putin eu asa sper sa fie doar software…puteti incerca si voi sa vedeti ca asa este….dat luminiozitatea la maxim si pe s8 si pe iphone x 100% ambele telefoane si pus un film de peste 2 ore pe youtube ….si am avut efectiv un MARE SOC ……iphone x a ajuns de la 100% la 3%, in timp ce pe s8 de la 100% a ajuns abia la 62% pe acelas film cu luminiozitatea data la maxim (non auto), tin sa repet ca s8 pe chrome ma tine bateria sub 5 ore pe care le am cu iphone x dar pe youtube ma tine aproape de 3 ori mai mult pe s8 , ciudata chestie, probat si pe ios 11.1.1 si pe 11.2 betaacelas scenariu ….

  19. iphone x 11.1.1 si iphone x 11.2 ambele au aceias problema ….am mai scris un raspuns dar care cuprinde un link care spune despre multe probleme raportate despre aplicatia youtube pe iphone 8 si x (spun ei ca cipul a11 bionic nu ar suporta nativ hardware vp9 si atunci incearca sa ascunda asta prin software si consuma ffff multe resurse…..acum nu stiu ce sa zic …mai testez pana luni daca nu ambele retur