Sonosin perustaja ylistää HomePod-kaiutinta

Sonosin perustaja kehuu HomePodia

John MacFarlane, co-fondator al celebreu companii Sonos, a laudat zilele trecute boxa inteligenta HomePod lansata de catre compaina Apple in doar 3 tari de pe glob. Puteti vedea mai jos ce a avut acesta de spus, el afirmand ca HomePod este usor de setat, are o calitate foarte buna pentru muzica pe care o reda, dar ca basul este putin prea puternic.

El a afirmat ca doua Sonos One sunt mai bune decat o boxa HomePod, si ca una singura ii este inferioara, insa va fi interesant de vazut ce se va intampla cand Apple va activa si functia stereo pentru imperecherea boxelor. Aceasta functie noua este promisa de catre Apple pentru lansare in perioad aurmatoare, dar deocamdata nimeni nu stie cand ar putea fi ea oferita pentru clienti.

Co-fondatorul Sonos lauda deasemenea functia Hei Siri din HomePod, spunand ca boxa poate percepe foarte usor comenzile care sunt rostite de catre utilizatori. Afirmatiile sale sunt in ton cu cele ale clientilor Apple care au cumparat HomePod pana acum, insa chiar daca Siri percepe foarte bine comenzile rostite, are probleme mari in a raspunde la ele.

“The “Hey Siri, play blah blah” is really good, even at max volume. I have some interesting problems where it’s not always my HomePod responding but am impressed with it’s ability to pull out my request (when it’s playing). Of course, missing Spotify is a gaping hole, and Airplay isn’t an answer. They will need to open it as a platform for Apps.”

Mai departe, co-fondatorul Sonos sustine ca boxele companiei sale ofera o experienta completa pentru casa, inclusiv conectivitate cu un televizor, in timp ce HomePod nu o face. Partea interesanta este totusi ca el nu recomanda fara rezerve produsele Sonos in locul HomePod, admitand ca boxa inteligenta face foarte bine functia pentru care a fost creata.