Samsung GALAXY S10. Vertailu, jossa on SUURI PETTYMYS

Samsung GALAXY S10. Uusi benchmark ilmestyi tänään Internetiin, ja se paljastaa erittäin suuren pettymyksen uusien puhelinmallien suorituskyvyn suhteen.

Samsung GALAXY S10 Benchmark

Samsung Galaxy S10. Uusi vertailukohta, suorituskykytesti, ilmestyi tänään uuden sarjan puhelimien Plus-versiolle, ja valitettavasti se osoittaa meille, että asiat eivät ole aivan sitä miltä uuden Qualcomm Snapdragon 855 -sirun kanssa näyttävät. Puhumme mallista, joka on 6 Gt RAM-muistia ja Qualcomm Snapdragon 855 -siru kahdeksanytimisellä prosessorilla, mutta Samsung GALAXY S10:n tulos on monien fanien odotuksia alempi.

Samsung Galaxy S10. Tässä vertailussa puhelin saa pisteet vain 3413 10.256 pistettä yksiytimistä ja 855 10 pistettä moniytimistä, jotka molemmat ovat alle Applen iPhone XS -puhelimien ennätyksen. Huolimatta siitä, että uuden Qualcomm Snapdragon XNUMX -sirun prosessori pystyy saavuttamaan identtisen suorituskyvyn kuin iPhone XS:ssä, näyttää siltä, ​​​​että Samsung GALAXY SXNUMX:ssä suorituskyky on alhaisempi, ja tämä johtuu todennäköisesti puhelimen suunnittelusta. .

Samsung GALAXY S10. Vertailu, jossa on SUURI PETTYMYS

Samsung GALAXY S10 Benchmark Geekbench

Samsung Galaxy S10. On mahdollista, että uusi siru tuottaa liikaa lämpöä korkeilla taajuuksilla huippusuorituskyvyn saavuttamiseksi, ja Samsungin piirit rajoittavat niitä niin, ettei puhelimeen vaikuta toimintoa. Jos tämä on totta, Samsung GALAXY S10 -sarjan standardi- ja Plus-mallien suorituskyky ei ole iPhone XS -puhelimien parempia, ja tämä on lopulta melko suuri ongelma, koska tavoitteena on saada valmiiksi. iPhone.

Samsung Galaxy S10. Samsung ei ole nyt noin kahteen vuoteen valmistanut puhelimia, jotka ylittävät muut Android-älypuhelinmallit, joten ei pitäisi olla yllättävää, mitä nyt tapahtuu. Jossain määrin odotettiin, että Samsung GALAXY S10 ei toimisi yhtä hyvin kuin iPhone, mutta on mahdollista, että X-malli tarjoaa paljon paremman suorituskyvyn kuin muut sarjan mallit.

Samsung Galaxy S10. Uusien puhelimien esittely tapahtuu helmikuun 20. päivänä ja lanseeraus tapahtuu maaliskuun alussa, mahdollinen päivämäärä 8. maaliskuuta.

37 KOMMENTTIA

  1. Vreau sa stiu ce faceti voi cu viteza asta intergalactica si cu scorurile astea Antutu. Eu am Samsung S6 si Note 9. Nu simt absolut nicio diferenta intre ele la viteza, desi S6 are 3 ani si este mult mai slab ca Note 9. Abureli. Nu stiu cine va ia mintile cu prostiile astea. Dupa mine un S6, S7 e inca avion pentru 90% din utilizatori. Cel mai important la un telefon e sa tina bateria cat mai mult, sa se incarce cat mai rapid, sa aiba semnal. Si ar mai fi important sa faci bani cu el si sa ai in agenda cat mai multe femei usoare, dar asta e pentr profesionisti. In rest eu nu simt nicio diferenta intre viteze de la un model la altul decat daca e foarte vechi, ca S5. Femeia de baza are un iPhone XS care e mai rapid ca toate in teorie. Nu se simte nimic. O frectie. Bani aruncati.

  2. Daca nu era android nu mai vorbeai tu cu mamica, taticu, bunica sa ceri bani de club si saorma si nu mai te “auzeai” cu “tovarsii” alcoolici. Sa nu imi spui ca aveti toata șleahta aifoane !!! Mai lasa ba$inile de miliardar pe covrigi.

  3. Eu parchez masini in Piata Victoriei. Sunt vai steaua mea. Daca treci pe acolo cu Panaramera ta plina de aifoane si femei , poate imi faci si mie un “submarin” cu parizer si mult mustar. Ca te văz flăcău cu avuție !!! Burghezule , printisorule !!!

  4. Știu man ce spui și eu am xs , din 2010 doar iPhone folosesc. Am încercat huawei dar nu ma descurc cu androidul e ciudat rău

  5. Nu sunt fan Note deloc, chiar pen-ul ma enerveaza ca ocupa loc de pomana in carcasa in loc sa bage baterie mai mare sau un DAC de casti puternic. E o gramada de spatiu irosit acolo, cel putin din punctul meu de vedere care nu am folosit pen-ul niciodata. Am luat Note 9 dupa ce am avut S8+ , doar ca are bateria de 4000 mah si ram 8 GB.

  6. Nu sunt fan Note deloc, chiar pen-ul ma enerveaza ca ocupa loc de pomana in carcasa in loc sa bage baterie mai mare sau un DAC de casti puternic. E o gramada de spatiu irosit acolo, cel putin din punctul meu de vedere care nu am folosit pen-ul niciodata. Am luat Note 9 dupa ce am avut S8+ , doar ca are bateria de 4000 mah si ram 8 GB.

  7. Cum dreq sa cumperi un produs in 2019 cu performante mai slabe decât unul din 2018…va mai mirați cum de au vânzări slabe!?

  8. Vreau sa stiu ce faceti voi cu viteza asta intergalactica si cu scorurile astea Antutu. Eu am Samsung S6 si Note 9. Nu simt absolut nicio diferenta intre ele la viteza, desi S6 are 3 ani si este mult mai slab ca Note 9. Abureli. Nu stiu cine va ia mintile cu prostiile astea. Dupa mine un S6, S7 e inca avion pentru 90% din utilizatori. Cel mai important la un telefon e sa tina bateria cat mai mult, sa se incarce cat mai rapid, sa aiba semnal. Si ar mai fi important sa faci bani cu el si sa ai in agenda cat mai multe femei usoare, dar asta e pentr profesionisti. In rest eu nu simt nicio diferenta intre viteze de la un model la altul decat daca e foarte vechi, ca S5. Femeia de baza are un iPhone XS care e mai rapid ca toate in teorie. Nu se simte nimic. O frectie. Bani aruncati.

  9. Trist…si iPhone X este superior ca performante,ce sa mai zici de IPhone XS…la urma urmei asta este cel mai important la un smartphone,adica puterea de procesare,nu tot felul de chestii care le baga care vezi tu sunt inovatii care da,pot avea rolul lor,dar daca esti in urma la ce conteaza cel mai mult ramai mereu in urma…din pacate pentru iubitorii android asta este adevarul,..recunosc,sunt fan Apple,dar sunt si obiectiv in acelasi timp,..chiar as vrea sa vad iPhone-ul intrecut,asa competitia este mai mare,si Apple va trebui sa faca mai mult decat pana acum,dar nimeni inca nu reuseste si Apple chiar daca e lenesa in ultimul timp se pare ca tot nu poate fi detronata,la nivel de smartphone evident,ca la nivel laptop,pc,tablet,etc…greu sa vezi pe cineva peste Apple.

  10. e clar ca nu ai S6 si note 9 sau esti nesimtit…altfel ai simti diferenta de la a efectua un apel, pana la deschideri aplicatii si naviga printre ele etc
    E ca si cum ai zice ca nu simti diferenta intre un laptop de acum 10 ani cu unul de acuma (comparand mere cu mere),in ziua de azi pt cei ce sunt mai pretentiosi este foarte enervanta secunda sau secundele in plus pt orice operatiune,dar asta o simti atunci cand te duci de la Note 9 la S6…pt ca daca ai un S6 si incerci un Note 9 nu vei simtit atat de dramatic diferenta

  11. Daca nu era android nu mai vorbeai tu cu mamica, taticu, bunica sa ceri bani de club si saorma si nu mai te “auzeai” cu “tovarsii” alcoolici. Sa nu imi spui ca aveti toata șleahta aifoane !!! Mai lasa ba$inile de miliardar pe covrigi.

  12. Sunt diferente de maxim jumatate de secunda sau maaaxim o secunda la niste jocuri de infantili pe care eu nu le joc niciodata. Daca ai S6 sau S7 in stare perfecta , care valoreaza acum 500-600 si repectiv 800-900 lei , nu merita se le vinzi si sa dai 3000 lei DIFERENTA pe Note 9. Pur si simplu nu merita pentru un om normal, nepasionat de telefoane si tehnologie. Si cat de pasionat mai poti fi acum de telefoane ?? Toate sunt la fel. Toate ofera aproximativ aceleasi performante si functii. Eu personal sunt satul de prostiile astea pana peste cap. Am luat Note 9 strict datorita bateriei de 4000 mah si a ecranului. S6 tine putin acum. Dar sunt absolut sigur ca S10 nu imi va oferi nimic care sa ma faca sa vand Note 9 de 512 GB si 8 GB ram, sa iau 2500 lei pe el pe Olx si apoi sa dau 5000 lei pe un S10 Plus.

  13. Ce academician avem aici , daca stau sa iti dau un search history pe disqus cred ca voi avea nevoie de un exorcist numai citind insultele tale sau mai bine spus incercarcile tale patetice de insulte pe pagina curenta.

    Hai sa te educ putin primul meu telefon a fost Alcatel One Touch Easy lansat in 98′ care a fost si printre primele telefoane care si-au lasat amprenta in Romania dupa care in timp am evoluat spre NOKIA 8210 , 3310 si prin 2004 am sarit la 6682 care a fost primul telefon adevarat cu un OS puternic numit Symbian. Nimeni nu promoveaza si nimeni nu sa nascut cu “aifoane” in mana.

    Dupa care am trecut la iPhone 3GS , 4 , 4s , 5s , 6s si acuma am un glorios Xs Max.

    Tovarasi alcoolici ai tu prietene probabil pe bancile nepromovate ale Bacalaureatului dupa ce l-ati picat pentru a 3-a oara va duceti la acea Shawarma ( te invat sa scrii corect pentru ca nici macar atat nu esti capabil sa scrii ).

    Asa ca fugi la lectii si papa lapticu’ de la draga de mata ca un baietel cuminte ce esti.

  14. S10 va fi un fel de s9 cu gaura..iar s9 este ceva mai slab fata de note 9…deci ca sa compari mere cu mere mai bine zici ca note 10 nu iti va oferi nimic ca sa vinzi note 9 dar iarasi daca nu esti pasionat sau f pretentios,sa treci de la o generatie la alta pt multi nu merita..din 4 in 4 generatii e altceva si sunt sigur ca note 13 va fi simtitor mai bun decat note 9

  15. Daca nu esti pasionat sau cat de cat pretentios,logic, si un s5 e ok daca merge
    Dar numai cand deschizi s6 pe langa note 9 iti dai seama de display si performante etc
    Numai cand intru intr-o aplicatie gresita pe s5 amicului si vreau repede back si sa intru in cea pe care o voiam imi dau seama cat de vechi este
    E nasol cand vii de pe ceva actual pe ceva vechi de 3-4 generatii

  16. Eu nu am fost asa bogat ca tine si am avut numai Nokia seriile 8: 8810, 8850, 8890. Costau cam 1300$ bucata ???? Adica cat masina lui tac-tu de atunci . Primul Symbian din lume a fost 7650 copilas si am dat pe el 800$ in 2001. Erau ca vreo 2000 euro acum ???? Saracule. 3310 dadeam cadou la cersetori. Primul meu telefon a fost Nokia 450 nmt pe Telemobil in 1996. Nu era decat vreo 2000 $. De la Sofitel. Erai in caruciorul de bebelusi atunci.

  17. Nu sunt fan Note deloc, chiar pen-ul ma enerveaza ca ocupa loc de pomana in carcasa in loc sa bage baterie mai mare sau un DAC de casti puternic. E o gramada de spatiu irosit acolo, cel putin din punctul meu de vedere care nu am folosit pen-ul niciodata. Am luat Note 9 dupa ce am avut S8+ , doar ca are bateria de 4000 mah si ram 8 GB.

  18. Știu man ce spui și eu am xs , din 2010 doar iPhone folosesc. Am încercat huawei dar nu ma descurc cu androidul e ciudat rău

  19. Primul meu Nokia a fost 7650 cu 4MB memorie! ?
    Înainte aveam doar Ericsson(A2628,T10,T29,T65),eram mare fan! ?

  20. Eu parchez masini in Piata Victoriei. Sunt vai steaua mea. Daca treci pe acolo cu Panaramera ta plina de aifoane si femei , poate imi faci si mie un “submarin” cu parizer si mult mustar. Ca te văz flăcău cu avuție !!! Burghezule , printisorule !!!

  21. Mi-ai adus aminte de T28, cat de tare ma simteam cu el in buzunar, subtirel cu clapeta…..si mai stiu ca ii comandasem alta antena mai scurta putin pentru ca cea din fabrica era destul de maricica si ii strica design-ul

  22. Nu stiu pe cine mai intereseaza benchmark-urile in ziua de astăzi atâta timp cât aparatul funcționează foarte bine… “dezamagire” … imi vine sa râd ??? un s7 de acum 3 ani încă funcționează perfect la fel ca majoritatea telefoanelor de top din ultimii 3 ani… sincer tre sa fi nebun sau putred de bogat sa-ti schimbi telefonul anual mai ales că nu au nicio inovație importanta de la ” sunet stereo” introdus de htc cu one ( m7) …

  23. Abdroidul nu este ciudat . Skin-ul de la Huawei este o struțo cămilă … dar na … până la urmă fiecare cu ce s-a obisnuit. Si eu as putea spune ca iOS-ul e acelasi ca pe primul iphone ( lucru care nu e adevărat , dar estetic cam asa e )
    Fiecare sistem de operare are avantaje si dezavantaje, cu toate ca inca nu am “prins” avantajele ios-ului. Poate imi vei spune că ios-ul primeste update -uri pt mai multe modele , dar as zice ca ios 12 sincer are mai puține funcții decât android 4.4.2 ( kitkat) lansat acum vreo … mulți ani … iar daca nu ma crezi incearca un android de la kitkat incoa’ si ultimul ios … s-ar putea sa-mi dai dreptate 😉