Nokia 9, ENSIMMÄINEN KUVA otettu uudella kameralla, HINTA

Nokia 9 on julkaissut ensimmäisen uudella kamerallaan otetun kuvan, mutta se on myös ilmoittanut edullisen hinnan, jonka HMD Global haluaa pyytää puhelimeltaan.

Nokia 9, ENSIMMÄINEN KUVA otettu uudella kameralla, HINTA

Nokia 9, tänään on äärimmäisen mielenkiintoinen paljastus, sillä ensimmäinen uudella kameralla otettu kuva on julkaistu, ja se vahvistaa sen tosiasian, että meillä on tulossa erittäin hyvälaatuisia tallenteita. Ammattivalokuvaaja käytti Nokia 9:ää Skotlannissa tekemällään tutkimusmatkalla ottaakseen kuvia korostaakseen kameraansa, ja alta näet, mitä hän onnistui ottamaan uudella kameralla, jossa oli 5 kuva-anturia.

Nokia 9, tulee olemaan ensimmäinen älypuhelin maailmassa, jossa on kamera, jossa on 5 integroitua kuva-anturia, ja jos tätä kuvaa ei ole muokattu liikaa, puhelin tulee tarjoamaan asiakkaille uskomattoman kokemuksen. On hyvin mahdollista, että Nokia 9 syrjäyttää viimein Huawein älypuhelimien parhaiden kameroiden suhteen, mutta jää nähtäväksi, vahvistavatko valokuvausasiantuntijat tämän, kun heillä on mahdollisuus testata puhelinta.

Nokia 9:ssä on hämmästyttävä kamera, mutta se on myös halvempi kuin luulimme

Nokia 9, siinä ei ole vain hämmästyttävä kamera, vaan myös yllättävän alhainen hinta odotuksiin verrattuna, nimittäin 599 euroa 799 euron sijaan, kuten tähän asti huhuttiin. Näyttää siltä, ​​​​että Nokia 9 tulee olemaan jopa halvempi kuin monet ihmiset kuvittelevat, ja se on normaalia, koska sen mukana ei tule kaikkia uusimman sukupolven komponentteja, siinä on yli vuoden vanha prosessori, mikä vaikuttaa onnistumismahdollisuuksiin .

Katso tämä viesti Instagramissa

~ Kuvattu ja editoitu kokonaan Nokia-puhelimella. 24. helmikuuta olen lavalla #MWC19 @Nokiamobilen kanssa. Oletko kaupungissa ja haluatko olla mukana tapahtumassa? Seuraa @Nokiamobilea ja jätä alle kommentti, mukaan lukien #GetSmart ja #Nokiamobile. Kaksi onnekasta voittajaa pääsee seuraani ja voittaa upeita arvontoja!

Yhteinen viesti Konsta Punkka (@kpunkka) päällä

Nokia 9, hinta vain 599 euroa tulee olemaan erittäin houkutteleva monille, eikä vanhalla prosessorilla ole niin väliä niille, jotka haluavat poikkeuksellisen kameran hyvään hintaan. Kaikki tässä riippuu Nokia 9 -kameran erittäin hyvästä laadusta, sillä jos se ei ole sitä, mitä fanit haluavat, ei edes tuo 599 euron hinta ole tarpeeksi alhainen vakuuttamaan ihmiset ostamaan sen julkaisun jälkeen.

Nokia 9, esitellään virallisesti huomenna järjestettävässä konferenssissa, joten näemme kaikki suomalaisten virallisesti esittämät mielenkiintoiset uutiset.

34 KOMMENTTIA

  1. Te faci fan Nokia ?? Ai realizat in sfarsit ca atat iti permiti si te autosugestionezi ca sa iti placa Nokia 9 ?? Mai bine iti iei un Samsung S9 cu ecranul fisurat. Tot e mai bun ??????

  2. Doamne…Superba poza, Samsung si Huawei la pamant, in genunchi rugandu-se ca aceasta poza sa fie facuta cu un DSLR si nu cu nokia 9

  3. Huawei Mate 20 Pro face poze la lumina slaba mai proaste ca Samsung S8 cu f/1.7. Teste facute de mine personal. Samsung S9 si Note 9 depasesc cu mult Mate 20 Pro.
    In alta ordine de idei, aceasta noua chiftea Nokkya, e doar o tentativa de imitatie a unui nume odata respectat. Nu poate avea o camera deosebita la pretul anuntat si niciun fotograf adevarat nu ar putea fi multumit de o chiftea ca asta. E o ieftineala cu SD 845 de acum un an. E maxim un midranger, foarte foarte departe de Samsung S10 si iPhone X. Nokia 9 poate concura maxim cu Samsung S9. Atât !!! Si Nokia 8 a fost un telefon corect, frumos, dar tot doar un midranger, tot cu procesor vechi de un an la momentul lansarii in 2018, un SD 835 ca la S8 din 2017. Jenant….tot timpul cu un an in urma….vai de Nokkya lor !!!

  4. Tu te auzi ce vorbești?:)))))Am un Lumia 1020 si Nokia 808 care it omoară orice Samsung si Huawei e clar peste Samsung,vorbesti aberatii.Oricum Nokia 9 o sa rupă gura târgului.O sa moara toti invidiosii ce o sa poată face Nokia 9 si e la un pret imbatabil.

  5. Al dreq.. ai făcut tu teste… ? Mă mir că nu te întreabă experții pe tine cum stă treaba și se mai chinuie cu laboratoarele lor degeaba, când ochiul tău deține de fapt adevărul. ???

  6. Samsung schimba generatia de procesoare primavara pe seriile S. Nu te mai fa ca nu stii asta. Note 9 are excelentul procesor de pe S9. Huawei cu Kirin pe 7 nm nu poate filma 4k@60fps. S9 si Note 9 cu procesor pe 10 nm filmeaza la 4k@60 fps. Iti dai seama ce mizerie e Huawei ?? Note 9 nu mai intereseaaza deja pe nimeni. Avem acum S10. Note 10 va avea in toamna procesorul si camerele de la S10 Plus, ca in fiecare an.

  7. Bai aberantule, Nokia 1020 si 808 pe care nu le ai de fapt, sunt facute de adevaratul Nokia, nu de niste chinezi penali. 1020 si 808 erau cele mai scumpe si evoluate telefoane ale momentului, made in Finland, costau o avere, ca iPhone XS Max sau Samsung S10, nu ieftineala penala Nokia 9 de azi cu procesor SD 845 fumat de un an de pe Samsung S9. Esti super petarda daca crezi ca Nokia 9 mai are vreo legatura cu 808 si 1020.????? Te pricepi si tu la telefoane ca bunica-mea. Pe langa asta, nici 808 si nici 1020 nu mai sunt bune la poze de noapte ca Samsung S9, S10 cu f/1.5 si chiar ca Huawei Mate 20 Pro. Sunt teste in paralel facute. Acum sunt senzori dual pixel, multi mai sensibili, lentile mai luminoase, alte procesoare de imagine, alte sisteme de operare. Nu mai amesteca mere cu banane. 808 si 1020 au fost superbe, dar la standardele actuale nu mai sunt asa de impresionante.

  8. Sunt expert autorizat. Sezi blând. Nu trebuie sa ma intrebe nimeni. Tu crezi ce vrei, se vede dupa limbaj ca esti utilizator de telefon de 200 euro maxim. Te rog vorbeste cu cei care au nivelul tau intelectual. Mi-e sila sa stau sa lamuresc toti necalificatii.

  9. Normal ca e ieftin. Nokia 9 e practic un midranger cu tehnologie de Samsung S9 din martie 2018. SD 845, 4 gb ram. Jenant…

  10. acuma esti expert autorizat in altceva…acum 1 sapt lucrai in radiatii..
    Cand de fapt esti doar un copil ce are dreptul la net doar cand este lasat de mami si tati
    “Mi-e sila sa stau sa lamuresc toti necalificatii”
    SI TOTUSI O FACI…deci est si un mincinos..asta doar asa sa vada lumea

  11. Bine mă “Deșteptule” du-te și iate in gură cu cei de la Carl Teiss, că văd că ești tare in gură, mai ceva ca un Războinic al tastaturii, ai și tu ceștio ce Cameră, și gata, te dai mare “expert” in fotografie, stai potol pe coada ta acolo la rând, că nu esti singuru’ care tot se bate cu pumnii in piept, din nou, doar dai dovadă că ești o caterincă de om,din nou iți repet, un Fotograf adevărat n-are timp sa stea pe forumuri să se laude cu o singură cameră, du-te si cântă la altă masă cu nevoi speciale si voce de om frustrat, ți-a cumpărat mama ta și ție ceștio ce s9/10 sau iphone 200 și gata, ești mare boss

  12. Și pentru informația ta, Microsoft aveau și probabil incă are Politică! Să nu vândă telefoane scumpe, dacă iți arăt ce poze face un microsoft 950 cu doar 20 mp, calcă in picioare orice ce samsung s 2000 de acuma incolo, da am uitat că la tine dacă nu e scump, inseamnă că nu e bun, cea ce Nu este adevărat, dar să iți explic ție asta, e echivalent cu a mă certa cu o morișcă de vânt… Du-te si joacă-te Clash royale sau Metin si lasa-te de lucruri d-astea complicate pentru tine… La modu’ cum vorbesti, zici ca te-ai luat dula o gramada de forumuri si nicidecum sa fii testat tu vreodata, stai jos pârlitule 🙂 , ca nu esti primu’ Trollhater ce vorbeste cu oamenii de parca zici ca ii cunosti la sigur, și mai ești si sigur de ce acuzații tot arunci pe aicia, să iți aduc aminte că pana si huawei cu camera de 40 Mp, a fost comparat cu 1020?, Pentru ca Nu era alt telefon?, Și Huawei cu 4 Camera, abia a reusit sa faca poze Umpic mai bune decat 1020 care are o Singura camera?, Mai documenteaza-te si despre Optimizare, poti sa ai tu snapdragon 999, daca nu e bine optimizat si nu se intelege cu toate piesele din telefon, fara sa mai mentionez ca Android ul.. si optimizarea lui e de râs, si se compenseaza cu cifrele alea ce va luati voi in special Benchmark-urile alea Teoretice mancalear antătaru’, așa ca stai jos că doar vorbesti fara sa nu dormi,hai ca te astept cu ceva injuraturi/replici d-alea inteligente deale tale de tentativa de “Fotograf” ce esti.

  13. Am vazut ce poze face un microsoft 950.. esti nebun?, Am vazut poza cu o pisica si am dat zoom la poza de am vazut pe tip in ochiul pisicii!..cum ii facea poza.. si se vedea destul de clar!

  14. Te faci fan Nokia ?? Ai realizat in sfarsit ca atat iti permiti si te autosugestionezi ca sa iti placa Nokia 9 ?? Mai bine iti iei un Samsung S9 cu ecranul fisurat. Tot e mai bun ??????

  15. Tia fost sters comentariul si acuma ai pus altu’ ?, esti chiar penibil omule P.s. un fotograf adevarat, foloseste un aparat foto…si nicodata nu va fii multumit de camera de la un telefon, dar tu ca utilizator numai de samsung-uri, ce sa stii asta? :), Vrei poze de calitate?, Ia-ti un aparat foto si termina cu plansu’ ăsta al tau de copil de 2 ani 🙂

  16. Tocmai de-aia am rescris , ca sa se vada cat de praf esti cu CARL TEISS. Am si aparat foto DSLR ultimul racnet, fac poze inca de la 12 ani pe aparate rusesti cu film, inca din anii ’80 , dar nu asta conteaza acum. Pasiunea mea este sa testez telefoane in ultimii 10 ani. Am fost si redactor la Connect si Top Gear o perioada, am scris articole pentru ei. Mai intereseaza cel mai mult calitatea camerelor de pe telefoane, deoarece un telefon e tot timpul la tine. Daca vezi un accident noaptea, trebuie sa ai la tine o scula cat mai capabila. Inainte caram o camera video cu mine. Eu fac teste in paralel telefoanelor numai la lumina slaba de 1-3 lux, acolo e proba de smecherie. Ca sa intelegi. La lumina puternica iti face poze bune si un Xiaomi de 700 lei. Noaptea se vede smecheria. Si pana acum nimic nu a batut la poze de noapte pe Samsung S8, S9 si Note 9. Nu sunt fan fanatic Samsung, dar asta e realitatea din pacate. Este ultima explicatie pe care ti-o mai dau.

  17. tu nu ai puterea sa intelegi ce scriu.. si din cauza aceasta pui intrebari aleatoare…
    probabil urmatoarea intrebare va fi daca plec pe Marte
    Esti penibil, nu degeaba ti-ai schimbat nick de 10 ori

  18. Procesor vechi de un an…. Am un calculator de 9 ani, merge impecabil. Hai sa nu ne agatam de aceste mici detalii. E un telefon uimitor din ceea ce se vede. E unicat la momentul asta, hai sa le sărbătorim succesul celor de la Nokia. Eu chiar le urez mult succes pentru ca mi se pare ca piața de telefoane mobile nu are suficienta diversitate. IPhone are acelas design, Samsung la fel. Sunt telefoane foarte plictisitoare.

  19. Zici de mine de carl teiss, da tu ca ai scris racnet ???, eu stiu ca se zice răgnet, cu G, de la Găgăuță, că tot râdeai de gramatica mea, ultimul aparat de “răgnet” e iphone…, Ce legatură are că ai fost tu mare redactor cu faptu’ ca testezi camerele telefoanelor, nuștiu zau, dar cumva trebuie sa te lauzi si tu nu?, Ca altfel nu te cheama Alex Popov, du-te mă și plimbă-te cu tot cu “luxul” tău ăla de dai pe afară

  20. P.s., și eu fac poze de când am avut telelefon cu butoane, iar pe vremea mea nici nu existau telefoane cu camere video dar nu ma vezi sa ma “laud” sau să ridic in slăvi o marcă/firmă anume doar pentru că aia am folosit numa ?