Samsung GALAXY S20 ULTRA: KOMPROMISSI, jota asiakkaat eivät halua

Samsung GALAXY S20 ULTRA vine cu un compromis pe care clientii nu si-l doresc pentru telefonul pe care coreenii l-au lansat, iata intre ce trebuie sa aleaga ei.

Samsung GALAXY S20 ULTRA -kompromissi

Samsung GALAXY S20 ULTRA obliga clientii sa accepte un compromis pe care niciunul nu si-l dorea, dar care e necesar din cauza nivelului la care a ajuns, sau mai bine zis, nu a ajuns, tehnologia acum. Mai exact, cei care vor sa cumpere Samsung GALAXY S20 ULTRA trebuie sa aleaga intre experienta de utilizare si autonomia bateriei, iar asta pentru ca a folosi rata de refresh de 120 Hz presupune si renuntarea la cam 2 ore de utilizare a telefonului.

Samsung GALAXY S20 ULTRA are deocamdata acest compromis facut prin optiunile pe care le ofera compania Samsung, dar e posibil ca el sa dispara de indata ce se va aduce rata de refresh de 120 Hz si la rezolutia completa. Atunci e posibil sa fie oferite mai multe optiuni in ceea ce priveste alegerea rezolutiei si a ratei de refresh pentru telefon, iar asta ar putea aduce pentru Samsung GALAXY S20 ULTRA un compromis si mai mare pentru utilizare.

Samsung GALAXY S20 ULTRA: KOMPROMISSI, jota asiakkaat eivät halua

Samsung GALAXY S20 ULTRA impune acelasi compromis ca oricare alt telefon cu rata de refresh de 120 Hz, la fel ca oricare din aceeasi serie, dar putini oameni stiu ce-i asteapta dupa ce-l cumpara. Acest compromis nu-l face mai putin bun, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S20 ULTRA nu are vreun competitor care sa ofere ceva mai bun in aceleasi conditii, astfel ca oamenii n-ar trebui sa dea vina pe telefon, ci pe lipsa de evolutie a tehnologiei in sine.

Samsung GALAXY S20 ULTRA este un telefon scump, astfel ca orice fel de vulnerabilitati de acest gen sunt puncte esentiale despre care clientii trebuie sa stie cand platesc 1350 de euro. Asta nu inseamna ca pe Samsung GALAXY S20 ULTRA, sau oricare alte modele din serie, ar trebui evitata rata de refresh de 120 Hz, decat daca oamenii au nevoie de o autonomie cat mai lunga zilnic, insa chiar si cu optiunea activa, autonomia e destul de buna.

Samsung GALAXY S20 ULTRA va incepe sa fie livrat zilele acestea pentru clientii din intreaga lume, astfel ca vom incepe sa vedem si ceea ce spun oamenii obisnuiti in legatura cu experienta de folosire si autonomia.