DACIA Duster 3: TÄRKEÄ päätös, joka muuttaa auton

DACIA Duster 3 are parte de o hotarare foarte importanta care va schimba intr-o foarte buna masura masina asteptata de catre foarte multi romani.

DACIA Duster 3 tasapaino

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de masina pe care DACIA il va lansa pentru clientii sai din Romania si diverse alte zone europene, iar pentru ea sunt asteptate schimbari foarte importante. Mai exact, pentru DACIA Duster 3 foarte multa lume asteapta implementarea unei platforme hibrid care sa permita folosirea sa inclusiv cu energie electrica, ceva ce in diverse zone din Europa este foarte cautat, chiar daca la noi nu prea este.

DACIA Duster 3 va fi precedata de un model hibrid al Lodgy, cei de la DACIA avand aceasta masina pregatita pentru lansare chiar acum, ea urmand a fi prezentata oficial in toamna acestui an, la salonul auto de la Paris. Dupa lansarea sa, abia in DACIA Duster 3 ar trebui sa mai vedem o masina hibrid lansata de catre cei de la DACIA, asta chiar daca unii spuneau ca modelul facelift, aflat acum in dezvoltare la producator, ar trebui sa aiba fix aceeasi modificare.

DACIA Duster 3: TÄRKEÄ päätös, joka muuttaa auton

DACIA Duster 3 intr-o versiune hibrid ar trebui sa ofere o autonomie de rulare de doar cativa zeci de kilometri, mica, dar suficienta pentru cei care stau mai mult prin orase, si mai putin prin afara acestora. Nici modelul Spring nu va avea o autonomie chiar atat de buna, dupa cum am aflat deja din diverse zvonuri, astfel ca pentru o versiune hibrid a DACIA Duster 3 n-ar trebui sa existe sperante foarte mari ca va oferi chiar ceea ce spera clientii sa primeasca.

DACIA Duster 3 va fi mai mult ca sigur mai scumpa decat modelele actuale daca va fi oferita si intr-o versiune hibrid, astfel ca va trbeui sa existe un echilibru intre costurile de productie, si pretul de vanzare. Aici ar putea exista o problema destul de mare pentru ca DACIA Duster 3 aduce atat de multe imbunatatiri din toate punctele de vedere incat va fi extrem de dificila mentinerea unui pret adecvat pentru viitorul model de masina pregatit de catre DACIA.

DACIA Duster 3 ar putea fi lansat prin 2023, sau 2024, totul in functie de felul in care compania romaneasca va dori sa isi creasca substantial vanzarile de automobile.