Valeriu Gheorghita: Vakaus on tärkeää ja se on säilytettävä

Valeriu Gheorghita stabilitate

Valeriu Gheorghita a afirmat ca stabilitatea obtinuta de catre Romania in pandemia de Coronavirus este foarte importanta, si ca e nevoie ca toata lumea sa contribuie pentru pastrarea ei, ceva ce va fi crucial in lunile care vor urma in Romania.

Valeriu Gheorghita continua sa fie prezent la noi centre de vaccinare din toata Romania, si prezenta poate atrage noi oameni la campania de vaccinare, ceva ce ne aduce tot mai aproape de revenirea la normalitate in Romania in urmatoarele saptamani.

“Este important sa consolidam aceasta evolutie favorabila din punct de vedere a pandemiei, sa avem predictibilitate si stabilitate pe termen lung, incat, progresiv, sa putem sa ridicam si alte restrictii si sa nu mai stam cu teama ca ne intoarcem la un punct zero, ca ne lovim de o crestere a numarului de cazuri si de un sistem medical care nu poate face fata. Este important sa constientizam cu totii importanta vaccinarii, singura masura care ne ofera pe termen lung stabilitate din punct de vedere epidemiologic si care ne ofera siguranta mai mare comunitatilor noastre si a tarii in general.”