BANCA Transilvania: Viime hetken päätös, romanialaiset asiakkaat ilmoitettu

BANCA Transilvania Decizia ULTIMA ORA,Clientii Romani Anuntati

Banca Transilvania transmite o hotarare oficiala de ultima ora care vizeaza clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o masura care ii afecteaza pe toti cei care folosesc serviciile bancii, sau cei care vor sa devina client ai sai. Banca Transilvania a decis ca in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie sa le ofere zile libere angajatilor, astfel ca acestia nu vor fi prezenti in agentiile sale din toata tara, deci va trebui sa va descurcati doar cu cee ace va poate fi oferit prin intermediul serviciului de support telefonic.

Banca Transilvania nu este la chiar prima decizie de acest gen pentru angajatii sai, iar asta pentru ca in trecut a luat decizii similar spre beneficiul angajatilor din toata tara, insa desigur ca au existat si clienti care au avut probleme de rezolvat. In aceste situatii, doar suportul telefonic pe care il ofera Banca Transilvania este de ajutor, iar agentiile vor fi deschise din nou incepand cu data de 2 decembrie, atat in cazul agentiilor obisnuite, cat si a celor din centrele comerciale din toata tara.

BANCA Transilvania: Viime hetken päätös, romanialaiset asiakkaat ilmoitettu

Banca Transilvania spune totusi ca agentiile sale din centrele comerciale vor fi deschise intre orele 12:00 – 18:00, astfel ca daca aveti vreo problema, puteti erge acolo pentru a discuta cu oricare dintre angajatii sai pentru a cere ajutor. Banca Transilvania spune deasemenea ca toate bancomatele sale vor ramane functionale in aceasta perioada, astfel ca veti putea face la ele tot cee ace faceti in mod obisnuit, fara probleme, iar aceasta este o veste foarte buna pentru cei care au nevoie de ele.

Banca Transilvania le transmite clientilor ca bancomatele BT Express Plus vor functiona deasemenea pentru operatiuni in perioada Zilei Nationale a Romaniei, astfel ca le veti putea folosi si pe acestea pentru orice aveti nevoie. Desigur ca si in agentiile din centrele comerciale va exista o functionalitate limitata pentru agentiile Banca Transilvania care vor fi deschise, asa ca nu va asteptati sa puteti face chiar tot ceea ce obisnuiati sa faceti in mod normal pentru ca acest lucru nu av fi posibil, din pacate.

Banca Transilvania nu este singura banca la care vedem decizii de acest gen, astfel ca ar trebui sa va uitati cu atentie si la ceea ce transmit celelalte banci in aceasta perioada pentru a sti la care puteti merge, si la care nu, daca aveti nevoie.