Simona Halep: Virallinen ilmoitus SYYT Australian avointen pudotukseen

Simona Halep Virallinen ilmoitus SYYT PÄÄTTYMISEEN Australian Open

Simona Halep on ainoa romanialainen tennispelaaja, joka sijoittui naisten maailmantenniksen WTA-listan ensimmäisellä sijalla 64 viikon ajan ja oli tenniksen historian kymmenes piirin johtajien rankingissa.

Australian Grand Slam -turnauksen, Australian Openin, alkaessa Simona Halepilla oli suuria toiveita voittaa uransa kolmas Grand Slam -turnaus, kun hän oli aloittanut vuoden loistavassa kunnossa voittamalla Sydneyn turnauksen. Joten kun hän ohitti ensimmäisellä kierroksella pelaaja Magdalena Frechin sarjoissa 6-4, 6-3, hän seurasi vahvaa voittoa toisella kierroksella Beatriz Haddad Maiaa vastaan, jonka hän voitti pisteillä. 6 -2. 6-0 erässä. Kolmannen erän ottelu oli myös Simonalle erittäin helppo, pelaaja voitti vain 1 tunnissa ja 5 minuutissa pelaaja Danka Kovinicia vastaan, 6-2.6-1 erässä.

Simona Halep tapasi 3-välierissä paljon paremmin arvostetun Alize Cornet'n, ranskalaista alkuperää olevan pelaajan, joka johti hänet suorissa otteluissa pistein 1-32. Ottelu käytiin 4 asteen helvetillisessä kuumuudessa, ja romanialainen putosi. pistein 6-6, 3-4, 6-2 maratonottelun jälkeen, joka kesti 33 tuntia ja 2022 minuuttia, ja kuumuus vaikutti voimakkaasti molempiin pelaajiin. Tämä on Simonan ensimmäinen tappio vuonna 8 kahdeksan peräkkäisen voiton jälkeen.

Simona Halep syytti myös huimausta, mutta myös vatsakipuja, koska hän ei saanut peliään pintaan Australian Openissa. "Tänään oli todella kuuma, ja lämpö iski minuun ensimmäisestä erästä lähtien, enkä todellakaan voinut hyvin, minua huimaa jossain vaiheessa, tunsin oloni kipeäksi. Se oli minun näkökulmastani hyvä ottelu vastustajaa vastaan, joka pelaa poikkeuksellisen hyvin ja on täydellinen taistelija. En tiedä kuinka paljon hän vielä voittaa, koska hän varmasti tuntee sen tämän päivän ottelun jälkeen, mutta toivon hänelle menestystä.Simona sanoi ottelun jälkeen.

"Yritän vain toipua tämän kahden kuukauden jakson jälkeen ja palata seuraavaan turnaukseen terveenä, se on tavoitteeni. Minun täytyy luottaa sisäiseen voimaani ja pystyä palaamaan haluamaani muotoon, siksi mielestäni saavutin melko hyvän tason kahdessa tai kolmessa kuukaudessa, ja olen tästä erittäin iloinen.Halep kertoi myös Eurosportille.

Australian avointen tappion jälkeen Simona Halep putoaa maailman rankingissa 23. sijalle, kun hän oli 14. sijalla Sydneyssä voitetun turnauksen jälkeen.