Orange Bucura Romanian asiakkaat, mitä se tarjoaa ILMAISEKSI, ja monet eivät tienneet

Orange Bucura Romanian asiakkaat tarjoavat ILMAISEKSI Monet eivät tienneet

Orange, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, le ofera clientilor din toata tara in continuare un beneficiu gratuit foarte important despre care ar trebui sa stie toti, iar asta pentru ca in cazul optiunilor Orange TV Go, exista acces fara plata la sute de filme si seriale.

Orange ii anunta pe clientii care aleg sa plateasca pentru a folosi optiunile Go Esential si Go Premium ca le ofera acces gratuit inclusiv la optiunea Movie Go Unlimited, care in mod normal este disponibila la pretul de 5.2 euro pe luna, dar asa avem acces si la zeci de canale de televiziune de oriunde.

Pe website-ul celor de la Orange Romania exista explicatii cu privire la ceea ce ne este oferit gratuit de catre companie daca alegem sa platim pentru optiunile pe care ni le pune la dispozitie, iar Movie Go Unlimited are multe filme si seriale, chiar daca nu tocmai cele mai recente aparute in lume.

Orange Romania ofera acest beneficiu ca un plus pentru clientii care aleg sa plateasca pentru celelalte optiuni de streaming video la cerere, astfel ca daca va intereseaza beneficiati de ceea ce ofera operatorul, e bine sa profitati de aceste optiuni care ne sunt puse la dispozitie chiar acum in Romania, dar desigur ca numai pentru clienti.

Opțiunile includ gratuit Movie Go Unlimited care iți oferă acces la o gamă variată de sute de filme și episoade din seriale de top.

Ai acces la sute de filme și episoade din seriale de top, printre care și producții românești în aplicația Orange TV Go sau pe site-ul Orange TV Go.