Survivor 13. maaliskuuta 2024: PRO-TV-ilmoitukset uuden jakson live-lähetyksestä!

Survivor 13. maaliskuuta 2024 jatkuu, ja uuden jakson PRO TV -ilmoitukset suorassa lähetyksessä tulevat paljastamaan meille, mitä valmisteltuissa haasteissa tapahtuu.

Survivor 13. maaliskuuta 2024 Ilmoitukset PRO TV:n uuden jakson suora lähetys

Survivor, Romanian tämän hetken ylivoimaisesti suosituin reality-show, jatkuu 13. maaliskuuta 2024 suorana PRO TV:ssä uudella jaksolla, ja tämän illan jaksosta tulee erittäin mielenkiintoinen, tai näin ainakin median luottamus päätti paljastaa. joitain meille valmistautuneita yllätyksiä.

Survivor aloittaa tänä iltana immuniteettipelillä, johon kilpailevat tähdet osallistuvat, ja tämä johtuu siitä, että haasteet jatkuvat joka päivä uudessa All Stars -kaudella, jota tällä hetkellä pelataan PRO TV:ssä ja odotukset ovat erittäin suuret. faneja kaikkialta Romaniasta.

Andrei Ciobani osallistuu kilpailuun koskemattomuudesta Survivor All Starsista erittäin korkein odotuksin. Famousin eilinen voitto antaa hänelle rohkeutta uskoa, että jopa PRO TV -kilpailun immuniteettipelissä on todellisia mahdollisuuksia saada voitto, päästä eroon koko mustista eliminaatiosta tänään.

Survivor All Stars on valmistanut erittäin monia haasteita tässä kilpailussa tällä hetkellä kilpaileville julkkiksille, ja tämä johtuu siitä, että pelissä on myös erittäin suuria ylpeitä, mutta kaiken tämän jälkeen jää nähtäväksi, kumpi heimoista menestyy. todella saa kaiken mitä hän haluaa nyt.

Panokset nousevat! Peli kiihtyy! Katso Survivor ALL STARS. Tänään, klo 21:30 alkaen PRO TV:ssä! Tänä iltana Andrei Ciobanulla on suuret toiveet Faimosin voiton jälkeen: "Voitetaan immuniteettipeli, tasotaan kolme voittoa". Julkkikset nauttivat Survivor All Stars -pelissä voitetusta palkkiosta. Ruokaa ja hierontaa, keskellä viidakkoa.