Useimmat teistä ovat valmiita ostamaan iPhonen, jonka näyttö on suurempi kuin 4 tuumaa

  Sviime viikolla käynnistimme mielipidekyselyn, jossa kysyimme sinulta kuinka halukas olet ostamaan sellaisen iPhone 6 jonka näytön lävistäjä on suurempi kuin 4 tuumaa. Vaikka olen kommenttien kautta nähnyt melko monia ihmisiä, jotka eivät pidä uuden näytön koosta, tämän kyselyn tulokset saavat minut ymmärtämään, että omena on tekemässä yhden iPhonen historian parhaista muutoksista. Käytännössä yli 80 % tähän kyselyyn osallistuneista vahvistaa halukkuutensa ostaa iPhonen, jonka näyttö on suurempi kuin 4 tuumaa, ja tämän mahdollisen päätöksen arvostelijoita on erittäin vähän.

  Yksityiskohtiin perehtyen huomaan, että suurin osa vastaajista haluaisi enintään 4.7 tuuman näytön, 2. sijalla on vaihtoehto 4.5 tuuman lävistäjä ja ylisuuri lävistäjä on 3. sija, joka kerää lisää. enemmän ääniä kuin tällaisen terminaalin ostamisen välttäminen. Vastauksesi saavat minut ymmärtämään, että olet odottanut suurella näytöllä varustetun iPhonen julkaisua jo jonkin aikaa ja että tänä vuonna Apple ilahduttaa monia käyttäjiä.

12 KOMMENTTIA

  1. aceleasi reactii ca si atunci cand a iesit primul iphone au spus ca e “caramida”
    cand au scos altii 4.5 inch multi au spus ca e “paleta”
    dupa cum merge trendul o sa vedem majoritatea telefoanelor de 5 INCH”

  2. @Claudiu91 si eu zic la fel, am avut htc one si am renuntat la el din cauza dimensiunii. E greu sa manipulezi cu o singura mana.

  3. Nu poti sa consumi continut pe ecran asa mic. E foarte nasol cand citesti site-uri pe i5 din cauza latimii telefonului. Nici nu arata bine, au erori, incercati engadget, gizmodo.. E nevoie de 4.5, 4.3 e prea mic. Tinand cont ca apple a decis trecerea de la 3.5 la 4 inch, nu vad de ce nu ar face aceeasi miscare si acum, de la 4 la 4.5. E ok 4.5, nu e mare, 4.7 parca e putin cam exagerat, dar e ok si asa daca taie din case. Sper totusi sa nu-l faca mai subtire, pentru ca asta inseamna iar o lovitura la calitatea telefonului. iPhone 5 cred ca are cele mai mari probleme de fabricatie din toata istoria iPhone-ului. Mai ales la ecran si la butonul de power, vopseaua prea subtire de pe laterale, Ecranul se dezlipeste( eu si inca 2 prieteni avem prob asta) , e mare problema din cauza subtierii telefonului. Acum ca tot au destul ” real estate” sper faca bateria mult mai mare,si sa nu-l mai subtieze ci sa-l faca mai calitativ.

  4. Sper sa nu il mareasca, in primul rand nu vad de ce ar fi nevoie de mai mult, ca doar ca ma uit la filme pe telefon. In al 2-lea rand chiar nu vreau sa ma car cu ditamai telefonul in buzunar. 3, e incomod de folosit cu o mana.

  5. Am avut mult timp galaxy s4 si ca dimensiune era foarte mulțumit! Sper ca iphone 6 sa fie între 4,5 si 5 maxim!

  6. Dupa parerea mea 4,3 – 4,5 maxim e diagonala ideala pentru un telefon (preferabil 4,3); in urma cu cativa ani Samsung, daca nu ma insel, a inceput escalada diagonalelor uriase, iar ceilalti producatori s-au luat dupa ea pentru a nu pierde trenul (in cazul in care va avea succes) cum s-a intamplat cu Nokia si Blackberry cand a aparut iPhone. Pentru Samsung a fost un experiment, iar dintr-un anumit punct de vedere sunt inovatori (de aceea fac si aspiratoare si asigurari si telefoane mobile), doar ca chestia asta cu telefoanele mari n-a fost studiata ci a fost o miscare de “hai sa incercam sa vedem ce iese” sa ne dam inovatori – au aderat destui la produsul asta si, dupa cum se pare s-a creat un trend pe care cei mai multi (producatori) l-au adoptat, utilizatorii, in schimb, daca nu vor in barca Apple trebuie sa aleaga o “diagonala” foarte mare daca vor telefon performant pentru ca daca aleg mai mic renunta la performante. Dupa cum se pare trendul incepe sa se estompeze (vedeti telefonul scos de Sony, Xperia Compact, care are diagonala de 4,3 si performante de Z1) pentru ca mai sus de unde au ajuns deja (6 inch) numai au unde sa ajunga ca intra pe taramul tabletelor si se intorc la baze, la normalitate as spune.

  7. Stati linistiti ca vor avea si cei indragostiti de 4″ telefonul lor, apple vor merge pe mai multe dimensiuni, toti fac asa si ei vor uram acest mod de acoperire al gusturilor clientilor

  8. Eu sunt fan samsung ca sa fiu sincer ,am ales samsung din cauza ecranului ,credetima ca daca apple face si o versiune peste 4,5 inch va atrage si mai multi consumatori ,mie unul imi place un ecran mai mare ,dar de ce? Poate pentru ca mie unul imi place sa citesc mai usor o informatie sau cand te joci pe el nu se compara un telefon cu 3,5 – 4 inch cu unul de 4,5 – 5 este o placere mult mai mare ,o experienta mai placuta si nu mai obosesc asa tare ochii….