Oppo ja Vivo kertovat, miksi iPhone-myynti on laskenut

Oppo ja Vivo ovat älypuhelinvalmistajia, jotka johtavat tämän tyyppisten tuotteiden myydyimpiä tuotteita Kiinassa ja varastavat Applen aseman. Äskettäisessä haastattelussa Oppo- ja Vivo-tuotemerkeillä älypuhelimia myyvien yritysten perustaja Duan Yongping selitti miksi iPhone-myynti on laskenut, ja kaikki ovat tietysti hänen näkemyksensä asioista.

Hänen mukaansa Oppo ja Vivo menestyivät, koska molemmat yhtiöt keskittyivät vain Kiinan markkinoille ja mukautuivat paikallisten asiakkaiden tarpeisiin. Toisin kuin he, Apple-yhtiö keskittyy markkinoille useista eri paikoista planeetalla, ja tämä on vaikuttanut sen myyntiin Kiinassa, jossa se on laskenut paljon viimeisen vuoden aikana.

Yritysten perustaja väittää, että Applella on puutteita ja että se on joskus liian itsepäinen, ja vaikka Apple tekee erittäin hyvän iOS:n, Oppo ja Vivo ohittavat yrityksen muilta osin. Vaikka se kilpailee Applen kanssa, Duan Yongping on Tim Cookin fani, jonka kanssa hän väittää tavanneensa useita kertoja, vaikka Apple ei ole vahvistanut yhtään.

Mielenkiintoista on, että Duan Yongping asuu Palo Altossa, Kaliforniassa, vain muutaman kilometrin päässä Applen kampuksesta Cupertinossa. Duan Yongping, joka tuntee erittäin hyvin Kiinan markkinat, mutta myös sen, miten Piilaakso ajattelee, onnistui ohittamaan Applen lisäksi myös Samsungin planeetan suurimmalla älypuhelinmarkkinoilla.

"Apple ei voinut voittaa meitä Kiinassa, koska heilläkin on puutteita. He ovat ehkä joskus liian itsepäisiä. He tekivät paljon hienoja asioita, kuten käyttöjärjestelmänsä, mutta me ohitamme heidät muilla alueilla."

Apple oppo vivo iphone

21 KOMMENTTIA

  1. Apple nu este o companie ce face discriminari. La eventuri,la angajari etc nu conteaza ca esti din africa negru alb galben etc ai loc daca esti bun si intelegi ADN Apple. Apple este o companie globala ce vrea ca toti oamenii ce isi permit sa beneficieze de serviciile si produsele lor
    Ajattele erilaista

  2. Scurt pe 2. Vanzarile Iphone au scazut pentru ca nu au adus schimbari majore in ultima perioada iar competitorii ofera produse bune la preturi foarte avantajoase. Sunt fan Apple, bineinteles si ma bucur ca pierd teren, poate asta ii determina sa faca si ei ce obisnuiau sa faca in timpurile inovatoare. Eu sunt si voi fi impartial tot timpul. Nu pot sa ii ling in fund cum fac alte persoane doar pentru ca sunt sau au fost cei mai buni. Sa ai ADN si coloana vertebrala inseamna sa stii sa apreciezi si sa critici constructiv atat compania catre care ai afinitate cat si catre competitia. Asa ca aplauze pentru competitie pentru ca doar asa se ajunge la produse mai bune.

  3. nu esti loial sa inteleg…daca femeia ta nu mai este ce a fost pt o perioada de timp, o schimbi normal…si revi la ea cand este iar ok

  4. Bravo Gabriel! Ai scris esențialul: “Sa ai ADN si coloana vertebrala inseamna sa stii sa apreciezi si sa critici constructiv atat compania catre care ai afinitate cat si catre competitia”

    Sunt de acord și cu fraza anterioară, dar nu spun nimic, pentru că Srb Srb ar putea crede că mă refer la el 🙂

  5. Eu sunt de parere ca incet incet, Apple se va da pe brazda 🙂 Tehnologia a avansat enorm, iar iPhone nu mai are niciun avantaj exclusiv. Asadar, consumatorul poate alege si alte produse, iar Apple se vede cu vanzari din ce in ce mai mici.
    Singurele elemente de crestere a vanzarilor pentru Apple sunt evenimente rarisime: un ecran mai mare in 2015, ecranul OLED in 2017, insa evenimentele astea sunt limitate in timp.

    Apple va trebui sa ofere mai mult daca va dori sa ramana relevanta pe piata. Chinezii nu stau locului, si asta este foarte bine pentru consumatorul inteligent.

  6. De 5 ani exista oameni ca tine ce zic ca apple is doomed. Tu erai ala in decembrie parca de se certa ca actiunile nu vor depasi 115$,parerea ta. Deci sa lasam oamenii adevarati sa isi dea cu parerea. AR poate juca rolul important pt vanzari de ex si sunt sigur ca daca apple si te ca e in pericol scoate ceva ce este un secret momentan

  7. Da, nu da la schimb pe clone dar nici nu se ridica in picioare extaziat aplaudând pentru ca au scos Mario Run in Apple Store. Hellău despre ce vorbim aici ??? Hai sa fim serioși !!! Fani, nefani, posesori sau nu de produse Apple, spălați pe creieri sau nu trebuie sa recunoaștem. Apple nu mai e ce-a fost. Pierd teren …

  8. boss, asa cum tratezi orice mizerie asa ajungi sa tratezi orice.Este logic sa ai prioritatile bine definite dar ideea este acolo