Samsung haluaa käyttäjien rakastavan tuotteitaan aivan kuten Apple-fanit rakastavat iDevices-laitteita

  Younghee Lee, Samsungin markkinointijohtaja, totesi haastattelussa CES 2012 -tapahtumassa, että hän haluaisi löytää tavan, jolla yritys voisi "vakuuttaa" käyttäjät rakastamaan Samsung-brändiä samalla tavalla kuin Apple-fanit rakastavat Apple-brändiä. Yrittäessään tulla miellyttäväksi Samsungin ihmiset päättivät heitellä iPhonea mutaa, mikä strategia herättää varmasti kaikkien myötätuntoa. Jos tähän lisätään se tosiasia, että he kopioivat häpeämättömästi Applen tuotteita, niin mielestäni meillä on erinomainen strategia muuttaa Samsung-brändi sellaiseksi, josta fanit ovat pakkomielle, kuten Younghee Lee haluaa.

Korealaisen elektroniikkavalmistajan markkinointipäällikkönä Lee sanoi haluavansa selvittää "miten voin olla tekemisissä kuluttajien kanssa heidän sydämensä pohjasta, enkä vain olla iso ja toimiva, järkevä ja järkevä brändi". "Erityisesti Yhdysvalloissa ihmiset ovat pakkomielle Applesta", Lee sanoi pitkässä haastattelussa Consumer Electronics Show'ssa aiemmin tässä kuussa. "On aika muuttaa ihmisten huomio." Lee, joka työskenteli kosmetiikkabrändeillä L'Orealilla ja Lancomella ennen Samsungille tuloaan neljä ja puoli vuotta sitten, sanoi haluavansa kuluttajien rakastavan Samsungia ja olevan pakkomielle yhtiöstä ja sen tuotteista.ts.

  En tiedä Samsungin markkinointistrategiaa, mutta heidän nyt kulkemansa polku on tuonut heille enemmän antipatiaa kuin sympatiaa. Muiden yritysten tuotteiden suunnittelun kopioiminen ja muiden yritysten tuotteiden mudaaminen ei ole ratkaisu, jolla faneista voi tehdä fanipoikia. Apple järjesti samanlaisia ​​kampanjoita Macia vastaan, mutta en näe monien ihmisten parveilevan ostamaan Maceja samalla tavalla kuin iDevices-laitteita, eikä kyse ole vain hinnasta, koska puhumme tuotteista, joita arvostetaan niiden laadusta. Minun näkökulmastani Samsungista voi tulla rakas tuotemerkki, mutta ei kopioimalla muiden tuotteita.

37 KOMMENTTIA

  1. Ce naspa e S2-u un coleg are si are o luna si deja s-a stricat, se blocheaza, culorile se schimba cand e in nuanta de rosu/verde/normal foarte ciudat si naspa samsungu. Cand ei o sa respecte lumea si lumea o sa respecte samsugiu asta….

  2. Cultul Apple are o traditie indelungata. A pornit cu Mac-urile, apoi cu iPod-urile iar recent cu iPhone si iPad. Este greu pentru Samsung sa isi formeze asa clienti fideli si asa brand cool. Oricum daca se tin de treaba poate vor reusi in cele din urma. Am colegi care chiar iubesc SG2-ul lor. Eu raman la iPhone-ul meu si la marca Apple.

  3. Apropo am instalat Spire si sunt foarte curios ce este un Proxy Server ( din cate am inteles eu toate datele tale sunt trimise acelui server ) si un sfat ce ar trebui sa fac .

  4. @zaone: ce are ca sunt asiatici
    @kff: pe bune, chiar crezi asta. care este problema de a cumpara un telefon samsung sau sony sau lg si nu apple.

  5. Sâmbăta la o reprezentanta Vodafone la Buc era unul cu un samsung sII încerca sal dea in garantie,avea lag de a întoarce imaginile pe ecran cand schimba poziția telefonului,si eu unȚĂRĂNOÍ detinator de 4 S iam explicat ca problema e de software si nu al telefonului,e vina android care nu este optimizat bine,si se uita la mine ca vitelul la poarta noua

  6. @gabi- nu e nimic rau in a alege ceea ce iti place cu adevarat. Dar depinde pentru ce ai nevoie. La capitolul smartphone, eu am nevoie de iphone. Cu toata modestia iti spun ca, din punctul meu de vedere, celelalte par fake-uri. Si daca e s-o gandim la rece, asta si-au propus de la bun inceput toti concurentii Apple: un telefon ca si iphone, dar facut de ei si putin mai ieftin. Iar daca defalcam problema, defapt asta isi doresc toti: un telefon care sa faca tot ce face un iphone. Si revenim de unde am plecat: in materie de smartphone, toti isi doresc un iphone, dar multi isi iau un sgs2, sperand ca va fi la fel de bun, pe bani mai putini. Iar un lucru pe care l-am invatat in viata este acela ca nu poti fenta si obtine rezultatul scontat. Want the real thing? Don’t cheat!

  7. ma frate … numai critici .. Razvan , poate a scris omu de pe telefon si na …. cand o sa scrie cineva ceva de genu : ” e multe aifoane ” ca exemplu zic … atunci da merita corectat , eventual sa ii dai cu ceva in cap

  8. la cum il tine e clar ca toti chinezii se cred ca au o tableta in mana..:)))…cind dai sa il scoti din buzunar s2-ul umblii incet si cu 2 maini…groaznica experienta,dar cui ii place,sa il foloseasca..;)))

  9. primul pas ar fi sa vina cu ceva nou. al doilea ar fi sa nu mai produca telefoane din plastic ordinar. oamenii sunt ca maimutele … vor lucruri stralucitoare :)) serios vorbind insa … eu nu cumpar samsung nu pt ca e copiat pt ca nu prea imi pasa de asta … ci pentru ca arata si se simte in mana ca un telefon de 2 lei. n-are ce sa-mi placa la design. samsunguri,e sunt ca niste ciocolate de o calitate rezonabila (chiar buna pe alocuri) care insa sunt invelite in hartie igienica.

  10. Tuzgureanu ai fost la obiect.Bine zis frate!Toti am devenit fani sau in cazul meu mai mult de atat datorita unor gadget-uri minunate.

  11. Nu exista device-ul perfect, atat Apple cat si Samsung produc device-uri care se pot imbunatati. Stiati ca Samsung e lider in S.U.A. pe piata telefoniei mobile, iar Apple de abia este pe locul 4? Noul Samsung Galaxy S3 va avea carcasa dintr-o ceramica speciala si va fi smartphone-ul anului 2012, asa cum a fost Samsung Galaxy S2 in 2011. Cat despre iPhone 5, si acesta va fi un smartphone performant, practic razboiul se va desfasura intre aceste doua smartphone-uri: Samsung Galaxy S3 si Apple iPhone5. Balanta va inclina spre Samsung din doua motive: 1. Samsung cere pretul corect si 2. Samsung e mult mai rezistent la socuri mecanice. Daca Apple n-ar cere preturile acelea nesimtite pentru produsele lor ar avea mult mai mult de castigat. Asta e parerea mea.