Tässä on Steve Jobs joissakin kuvissa, joita ei ole vielä julkaistu

  Steve Jobs Hän on mukana monissa kuvissa, jotka on julkaistu vuosien varrella Internetissä, mutta harvat niistä esittävät hänen nuoruuttaan. Amerikkalainen verkkosivusto onnistui saada haltuunsa joitain eksklusiivisia kuvia, jotka esittelevät Steve Jobsia yhdessä Applella ensimmäisinä yrityksen perustamisen jälkeisinä vuosina työskennellyn tiimin kanssa. Sivusto väittää, että kuvia ei ole julkaistu missään muualla Internetissä ja yhdessä niiden kanssa on julkaistu tarina, jonka on kirjoittanut ne ottaja yli muutama vuosikymmen sitten, kun Jobs ja Wozniak työskentelivät yhdessä.

10 KOMMENTTIA

  1. Sa te vad pe tine draga Alex cu o companie ca a lui…pana atunci, jignirea ta demonstreaza cat de limitat esti in vocabular, poate si in viata de zi cu zi…

  2. Alex fraiere, ca sa folosesc vocabularul tau, mi-ai aratat inca o data ce oameni fara educatie sunt prin Romanica..hai pa fraiere, oriunde te-ai afla.

  3. Diutaa, totul sta in ton. Spre exemplu eu l-am apreciat ca aspect, astfel setand tonul ca amiabil.
    La fel cum tu ai setat un ton ostil, probabil satul de oameni fara educatie pe care îi vezi pretutindeni. Era o expresie la figurat. E chiar o povestioara interesanta in spatele ei. Imaginea camaraderiei dintre Steve si ceilalti mi-a adus aminte de prietenii din liceu, si da “fraiere” era o expresie adesea folosita, insa cu conotatie prieteneasca. Nici intr-un caz insultatoare. Speram ca nu e nevoie sa scriu un eseu. Ar fi interesant ca participarea la forum sa fie post examinare. Sa nu cumva sa intre “oameni fara educatie” pe aici. Diutaa sper ca exprimarea mea nu a fost si mai departe ofensatoare in memoria D-lui Jobs. Si ca ai inteles tonul. De altfel ma bucur ca ai vorbit. O seara buna!

  4. Uite vezi andrei a prins pe jumate ce voiam sa zic. Nu is drag, la fel cum nici Steve Jobs nu e fraier. E sarcasm oameni buni, il apreciez si stimez.

  5. Alex, da, cunosc expresia “fraiere”.As mintii, daca nu as recunoaste ca mi-am alintat prietenii asa..chiar prin liceu..mai adesea..
    Vezi..daca foloseai ghilimelele,eram prieteni de la inceput, asa am inceput cu o ” cearta” si apoi ne imprietenim:) noapte buna 🙂