Attention : sauvegardez les SHSH pour le firmware 3.1.3 !

Maine iOS 4.0 va fi disponibil oficial prin iTunes pentru toata lumea iar serverele Apple vor semna fisiere SHSH doar pentru iOS 4.0 asa ca acesta este ultimul avertisment pentru a va salva SHSH-urile pentru firmware 3.1.3. Daca aveti Cydia instalata atunci cel mai probabil aveti si SHSH pentru firmware 3.1.3 salvat, iar pentru a verifica daca aveti tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati la internet, deschideti Cydia si pe prima pagina din Cydia ar trebui sa gasiti scris sus cu verde : This Device has SHSHs on fine for iPhone OS : 3.1.3.

Daca deschideti Cydia si nu gasiti mesajul respectiv atunci puteti salva SHSH-ul pentru telefonul vostru folosind utilitarul AutoSHSH iar un tutorial care va invata cum sa salvati SHSH-uri gasiti ici.

Fisierele SHSH trebuie salvate FAIRE UN DON pentru iPhone 3GS si iPod Touch 2G/3G cu bootrom nou. Toate iPhone 3GS-urile trebuie sa aiba SHSH-uri salvate indiferent de bootrom, situatia e identica si pentru iPod Touch 3G. Pentru iPod Touch 2G salvarea SHSH-urilor este necesara doar pentru cele cu bootrom nou iar daca nu stiti ce bootrom are telefonul vostru puteti folosi programul cette pentru a afla.