Et l'iPhone 3G/3GS a des problèmes de signal

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=84Lpt2YkF3Q[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XmeFvstT0gQ[/youtube]

Il semblerait que non seulement l'iPhone 4 soit concerné par questions avec le signal si vous tenez la main dans une certaine zone du terminal, mais ces problèmes peuvent être rencontrés même avec l'iPhone 3G/3GS et vous pouvez retrouver les démonstrations dans les clips vidéo postés ci-dessus. Je tiens à dire que j'ai aussi essayé de reproduire ce que les gars ont fait dans les clips ci-dessus, mais je n'ai pas réussi, le signal est resté intact que j'étais sur EDGE ou 3G. Contrairement aux gars sur les photos, j'ai un film Zagg InvisibleSHIELD monté sur mon téléphone, mais je doute que cela affecte de quelque manière que ce soit le résultat que j'ai obtenu.

Vous verrez que dans les clips vidéo il est dit que le problème vient d'iOS 4.0 et non du design de l'iPhone 4, eh bien j'ai iOS 4.0 installé sur mon 3GS et j'ai la dernière bande de base donc pour moi au moins le problème ne existent et honnêtement, pour être honnête, je ne pense pas que ce soit un problème logiciel.

Merci de le tester vous-même et de laisser dans un commentaire le résultat obtenu, j'utilise Orange et je n'ai aucun problème, mais je suis curieux de savoir si parmi vous il y a des personnes qui ont des problèmes similaires avec le téléphone.

34 COMMENTAIRES

  1. iphone 3g iOs4 jailbreak , unlock cu ultrasn0w , vodafone…nu am probleme ,semnalul ramane acelasi indiferent cum tin telefonul.

  2. Am testat pe iPhone 3GS cu 3.1.3 tinandu-l in mana stanga cu palma jos si ghici ce? Aveam 5 bare de semnal si am vazut cum scad una cat una usor usor si am ajuns la 2 🙂 "Flawless" Apple right? Tot mi-as lua un iPhone 4, insa la anul cand o sa mai treaca "criza" si preturile or sa fie mai accesibila in asteptarea unui potential iPhone 5

  3. DA Zaone.

    au dreptate astia.Eu am batranul 2G.fara sa il iau in mana 5 liniute(full).

    L-am tinut ca in filmulet vro 30 sec,am ramas cu 4 linii.

    Apo 1 minut,am ramas cu 3 linii.

    in felul asta daca il tin ca ala din filmulet raman poate chiar cu 2 linii.

    Asta pt ca in rest nu am probleme cu semnalul.

    Chiar nu stiam,dar am incercat acum si confirm.

    DECI,nu cred ca este o problema iphone 4,ci probabil cu toate terminalele.

    Intéressant.

    acum putem sta linistiti.

    Toate au o chichitza.

  4. zaone, ma sfatuesti sa fac update la ios4 pt baseband si dupa sa revin la 3.1.3?!

    e mai bun la receptie noul baseband?! tie cum ti se pare!

    ms belle!

  5. 3g cu jail am tinut in toate felurile nu mi scade semnalul sub nicio forma. Btw mie imi ajunge 4g ul azi daca vrei sa te ajut cu ceva sa sa facem niste teste/poze/filme da mi un mail

  6. testat pe 3gs 3.1.3 aceasi treaba pierde 2 liniute, dar numai daca esti undeva in interiorul cladirilor si semnalul nu este f bun

  7. @Bodu: Pe mailul trecut la comentarii?

    Confirm si eu ca dupa ce am acoperit 3GS-ul cu ambele maini am reusit sa il fac sa piarda o liniuta pe 3G, dar asta practic insemana obturarea semnalului in adevaratul sens al cuvantului pe cand la iPhone 4 e de ajuns sa acoperi doar o mica parte si moare de tot.

    Orice telefon va pierde semnal daca il acoperi de tot.

  8. Confirm, daca tin mana pe jumatatea de jos a telefonului (unde se afla antena), mie imi scade prima data 1 liniuta, iar dupa un timp pana la 3. (asta este normal sa se intample… cum spune zaone ii opturezi semnalul)

  9. 3GS neverlock..daca tin tel ca in clipul 2 pierde semnalul de la 5 la 2 liniute.

    Dar folosit zi de zi nu am avut nici o problema in convorbiri.

  10. Am testat si eu faza cu semnalul si desi am o folie pe display si carcasa de protectie pe spate am incercat sa tin telefonul acoperit pe partea metalica ca in filmulet, intr-un minut am ajuns la mesajul "no service" Mentionez ca am un Iphone 3G 16 Gb cu baseband 5.13.04 si Firmware 3.1.2, in prealabil am avut iOS 4 pe care nu-l recomand pe un 3 G decat celor incantati de animatia noului OS !

  11. Este adevarat am facut si eu testul cu 3GS-ul meu si a scazut semnalul o linie dupa ce l-am tinut cam 3-4 min. cu amandoua mainele acoperit in totaliatate in afara ecranului si dupa ce am luat a revenit la normal….

  12. salut, eu am 3g, am vodafone pe el si daca tin mana acolo si la mine mai scade, uneori kiar pica semnalul

    a si alaltaieri te-am intrebat de buzzer, era ars, a costat 30 ron si acum merge minunat

  13. iphone 3G , iOS 4 , jailbroken & unlocked . fara probleme cu semnalul. insa bateria cade ultra-rapid , mai ales daca activezi Reteaua Celulara de Date (3G , EDGE ). in 40 d minute cred k iti mananca TOATA bateria dak navighezi p 3G/EDGE.

    e bataie de joc si sincer cred k e manevra Apple pt a afla care este exploitul folosit de 'baieti' pt jailbreak si unlock. acu scot 4.0.1 fara vulnerabilitatea aia si gata. ne-au rezolvat bine de tot. la iOS 4 nu se poate sta, oricum. sa vad daca pot face restore la 3.1.3 aku k am baseband 05.13.04.

  14. Am aceleasi probleme pe 3gs nebrakeuit ( ios4 ) ca baietii din imagine, nu trebuie neaparat sa il rupi in mana ca sa demonstrezi ca intr-adevar scad liniile, trebuie sa il tii normal ca si cum ai vorbi la el, si da liniile scad pana cand ridici mana de pe el .

  15. iphone 3g 3.1.3 jailbreak shi unlocked dar nu am ios 4 … l am acoperit cu ambele maini shi nu s a miscat semnalu` deloc. am cartela de orange. 🙂

  16. am incercat si la iphonul meu 3gs versiunea 4.2.1 si nu am aceasta problema..
    Totusi eu am o alta problema din cand in cand imi cade semanlul si imi apare ca nu este niciun SIM…vreau sa specific ca, cartela nu este scoasa din telefon… Mai are cineva aceasta problema?

  17. Da, așa este, scade semnalul, am un 3Gs black de 16gb, și am cartela de orange în el, scade semnalul cam după un minut, nu chiar așa de repede cum e în clipul de mai sus, dar merge faza, așa este, scad 2-3 liniuțe de la baterie.

  18. Salutare, am un 3GS 32Gb , am avut pe el 4.2.1 , i-am facut Jailbreak cu redsnow, am pu pe ele baseband 06.15.00 (ca sa-l pot decoda cu ultrasn0w – era adus din strainatate), dar la semnal avea 2-3 linii maxim, cateodata chiar pierdea semnalul in zone unde nokia avea full semnal, am pus pe el 4.1 cu pwnagetool 4.1.2, l-am decodat din nou cu ultrasn0w dar tot la fel e cu semnalul, mentionez ca telefonul are semne de uzura pe carcasa (s-ar putea sa fi cazut inainte). Exista posibilitatea ca problema sa fi aparut de la un soc fizic, ce este de facut? Se poate inlocui la iPhone 3GS antena de telefonie?Astept un raspuns.Mersi.

  19. La fel am si eu, iPhone 3G 16Gb, OS 4.2.1 (8C148), Modem Firmware 06.15.00. In EDGE maxim 4 linii, in 3G 2-3 linii. Trebe sa va spun ca recent a fost JB, are cidya, si cartela SIM inlocuit (nou). Ce pot face sa fie moca?

  20. am si eu un Iphone 3gs de 32G si folosesc vodafon..am ios 6.1.2 pe el si semnanul o ia razna..tot pica,isi revine cateva secunde dupa iar pica…dupa un timp revine iar…..ce as putea sa fac..sau cat mar costa sa il repar(daca merge)

  21. am si eu un Iphone 3gs si am probleme cu semnalul..tot pica…folosesc vodafon..am ios 6.1.2,stiti cumva ce as putea sa fac?