redsn0w 0.9.5 beta 5-5 résout les problèmes avec MMS et APN

MuscleNerd un annoncé hier soir, une nouvelle mise à jour disponible pour redsn0w qui résout les problèmes de MMS et d'APN (édition des paramètres Internet) pour tous les utilisateurs d'iPhone 3G. Beaucoup d'entre vous ont signalé que lorsque vous entrez dans le menu Données du réseau cellulaire, l'application Paramètres se ferme et vous ne pouvez rien modifier du tout, eh bien, avec cette nouvelle version de redsn0w 0.9.5 beta 5-5, vous devriez vous débarrasser des problèmes . La résolution des problèmes avec MMS et APN est la solution idéale, il n'y a absolument rien de nouveau.

Pour résoudre les problèmes, vous n'avez pas besoin de restaurer, mais vous pouvez restaurer le jailbreak par-dessus celui existant désélectionner l'installation de Cydia pour ne pas avoir de problèmes. redsn0w 0.9.5 bêta 5-5 fonctionne FAIRE UN DON avec iPhone 3G/iPod Touch 2G (ancien bootrom), s'active, ne décode pas !

Tutoriel de jailbreak avec redsn0w 0.9.5 beta 5-5 pour iPhone 3G/iPod Touch 2G (ancien bootrom) sur iOS 4.0 que vous avez ici, et vous pouvez télécharger les programmes à partir d'ici : [download id=”67,68″]

29 COMMENTAIRES

  1. se poate activa, e 30 ron la flashgsm. sper sa nu fie considerata reclama dar poate se mai afla si altii in situatia mea.

  2. iti spun eu ca merge sigur.ce te costa sa o crezi?cei de la flashgsm de care zicea alloc mai sus cum crezi ca fac?mie mi-a facut-o un tip ce are gsm service in fata caminelor din marasti in cluj

  3. apropo.sa imi multumesti cand o sa te convingi.nu se poate ca toate informatiile sa ajunga prima data la tine.mai descopera si altii cate ceva!

  4. Din filmul ala eu vad doar o activare, nu vad cu exactitate ce cartela foloseste ala, aia poate fi cartela operatorului pe care e codat telefonul. In concluzie, nu sunt convins.

  5. asta este!dar macar nu-i ma fa pe altii sa creda ca nu isi pot activa telefoanele fara sim-ul original deoarece nu e asa.sunt oamenii ce au telefoanele pe post de bibelou de foarte mult timp.dar sunt altii ca mine sau ca alloc ce au gasit cum sa le faca.lasa-i macar sa incerce.nu crezi ca ar vrea si ei sa poata sa isi activeze telefoanele.cine e din cluj ma poate contacta si pot sa ii pun in contact cu tipul asta!

  6. Ceea ce ai prezentat tu e in momentul de fata o teapa, eu nu pot sa iau de buna o asemenea solutie, daca ar fi fost 100% functionala atunci ar fi fost promovata peste tot si existau dovezi clare ca ea functioneaza, cum era pe vremea TurboSIM-urilor, insa deocamdata eu nu am vazut o astfel de activare.

    Daca cei de la flashgsm au asa ceva pot sa faca un filmulet si daca e ok atunci fara nici o problema le pot spune oamenilor de existenta ei.

  7. pai daca iti spun ca mi-a activat doua telefoane 3gs unul nou adus din franta si unul second din danemarca cu aceeasi cartela sim !!!! a facut-o in fata mea.!am vazut cu ochii mei ca a facut-o.ala nou l-a si decodat celalalt nu a reusit pt ca i-am facut eu update din itunes cu o zi inainte si i-am pus iOS4.daca vrei iti dau seriile telefoanelor

  8. chiar nu incerc sa te conving atata tot ca sunt foarte multi ce ar vrea poate sa isi activeze telefoanele.nici nu credeam ca nu stii de solutia asta.hai ca imi comand eu sim-ul asta si iti fac filmulet.

  9. Stiam de chestia asta insa nu o privesc ca pe o solutie pentru ca nu am confirmarea concreta ca merge. Au mai aparut pe okazii diferite X-SIM-uri care "cica" activau telefoanele asa ca raman la parerea mea.

  10. dar gandeste-tenumai cati au telefoane neactivate care facand chestia asta ar reusi sa foloseasca spirit sa isi decodeze telefoanele.uite lasa-ma sa pun anuntul asta:SCHIMB IPHONE ALB 16 GB 3GS CU IPHONE 3GS NEACTIVAT ALB SAU NEGRU.locuiesc in clujdaca e ok pun si nr de tel dupa

  11. acum o sa iti cer ajutorul.downgrade la 3.1.2 sau 3.1.3 pot sa fac avand in vedere ca telefonul l-am cumparat neactivat,i-am facut update din itunes la ios4 si habar nu am daca a mai fost jailbreak.nu am vrut sa te enervez ci am vrut doar sa iti spun de existenta acelei cartele

  12. Salut!

    Am luat de la cineva un 3GS, am facut upgrade la iOS4. Am fost la cineva si exact cu o cartela ca in video de mai sus mi-a activat telefonul, pe urma mi-a spus ca e din Franta, reteaua Bouygues (MC131FB).

    Am si o intrebare… Stiti sau presupuneti careva cam cand apare jailbreak pt iOS4 pentru 3GS model MC? 🙂

    Salut!

  13. Alinmeko daca nu ai shsh salvat pt telu tau ciao bambina ramai la 4.0 forever. Nu ai de unde sa sti daca ai salvat shsh pana nu incerci tutorial cu downgrade.

  14. […] redsn0w 0.9.5 beta 5-5 lansat acum aproape o luna de catre Dev Team poate fi folosit in continuare pentru a face jailbreak pe iOS 4.1 beta 2 pentru iPhone 3G/iPod Touch 2G(non-MC). Totusi, MuscleNerd avertizeaza ca respectiva solutie de jailbreak trebuie actualizata pentru a functiona 100% corect cu toate modificarile din iOS 4.1 beta 2, insa acest lucru nu se va intampla acum ci abia dupa lansarea noii solutii de decodare/jailbreak. Deci daca faceti jailbreak cu acea versiune de redsn0w e foarte posibil sa intampinati dificultati in folosirea sistemului. […]