L'équipe de développement a de mauvaises nouvelles pour ceux qui n'ont pas de carte d'activation

MuscleNerd a annoncé hier que la prochaine solution de jailbreak sera presque identique à celle sortie en mai, appelée Spirit, et jailbreakera pour tous les terminaux, pour n'importe quel bootrom mais uniquement sur iOS 4.0. Si tel est le cas de MuscleNerd, alors tout ce que j'ai dit jusqu'à présent sur la nécessité d'activer le téléphone pour utiliser cette solution de jailbreak se réalisera lorsqu'ils la publieront.

Bref, vous n'avez pas la carte d'activation, vous ne jailbreakez pas. Je vous ai prévenu à plusieurs reprises, je recommence : cherchez des cartes avec lesquelles activer vos téléphones, sinon vous ne pourrez pas non plus utiliser ce programme de jailbreak. Vous avez été prévenu à l’avance, vous ne pouvez donc pas prétendre que vous ne le saviez pas.

40 COMMENTAIRES

  1. FRATILOR CAUTATI LA ORCE SERVICE,AM GASIT IN BUCURESTI IN MILITARI LA SIR,IMEDIAT MI-AU FACUT ACTIVAREA. TREBUIA SA-L ACTIVEZ PTR 3.1.3 SA FAC JAIBREAK CU SPIRIT APOI DECODARE…M-A COSTAT 25 LEI:)

  2. Nu, faci activare, jaibreak si apoi poti trece la JB cu snowbreeze sau PwnageTools, unde ai mereu si activare. Asa ca merita. Pentru Cluj pot asigura si eu activare pe orice iPhone, orice carrier. Nu e reclama, doar ca sa se stie, pentru ca multa lume are nevoie.

  3. MI-A CERUT 85 LEI CU TOT CU UNLOCK,ACTIVARE JAILBREK…DOAR CA NU AVEA ROST SA DAU BANII PE CEVA FOARTE SIMPLU:) ASA CA DOAR L-AM ACTIVAT IAR DE ACASA AM FACUT RESTUL.

    ACUM AM O INTREBARE,DACA FAC RESTORE LA ISO 4 IMI MAI TREBUIE ACTIVARE?

  4. Da, urmeaza tutorialul il si in momentul in care face custom ipsw pentru 4.0 sa fii sigur ca ai bifata optiunea de activare a telefonului.

  5. care sunt şansele sa se astepte iOS 4.0.1 pentru lansarea Spirit v2? si se ştie ceva legat de vreo data de lansare pentru acest update?

  6. @MSlv: Eu spun ca dupa 4.0.1 vor scoate acest nou tool de jailbreak. Deocamdata nu se stie cand va fi disponibil 4.0.1 insa eu presupun ca undeva pe la jumatatea lunii.

  7. @zaone – via Twitter

    Q: "DevTeam. heard u guys have an all device jb to 4.0 ready waitin for new firmware release?"

    A: "They aren't waiting. MobileSubstrate is broken on the iPhone 4. I believe they are working on that and an unlock." (ih8snow)

    Sper ca imi folosesc si eu iPhone-ul saptamana asta :))

    sherif_hashim anunta pe twitter ca si-a comandat iPhone 4 si e deja in drum spre el.

    A fost intrebat daca apare JB inainte sa ajunga telefonul lui, iar acesta a raspuns: "let's hope both coincides, brother :)"

  8. Stai linistit, vor scoate asta dupa 4.0.1. Totusi daca au un bootrom exploit care permite folosirea jailbreak-ului pe orice firmware atunci il pot scoate oricand.

    Ai iPhone 4?

  9. Salut Zaone,

    Am un 3GS cumparat de curand, blocat in Orange RO cu iOS 4.0.

    Am vreo sansa de a-l debloca sa-l folosesc pe Vodafone in perioada urmatoare ?

    Merci.

  10. @sky_blue: Cat mai e un iphone 3gs la orange acu? L-ai luat la abonament? E de 8 gb sau mai aveau si alte variante? just curious

  11. @zaone – urmeaza sa aduca un prieten si il iau si eu, deocamdata am un 3GS nou nout, alb. Oldbootrom, dar e cu 4.0 si nu am ce sa fac cu el deocamdata!

  12. vreau si eu o cartela de aia programabila:).

    Zaone, ai reusit sa afli cum si de unde se poate achizitiona o astfel de cartela si cam cat ar costa? Mersi!

  13. Am inteles, e perfect. E bine de stiut, daca ai si o adresa de mess:) sa vb mai multe de unde ai luat cartela. Conform politicii acestui site nu avem voie sa dam link sau informatii despre produse, asa ca vb pe mess…