iPhoneDroid 1 Shot installe Android 2.2 Froyo simplement et facilement

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dPJAe1NXVMo[/youtube]

iPhoneDroid 1Shot est un programme grâce auquel les propriétaires d'iPhone 3G peuvent installer Android 2.2 Froyo sur leur terminal en appuyant simplement sur un bouton. Les versions précédentes d'iPhoDroid nécessitaient un processus complet pour installer Android sur un iPhone jailbreaké, mais l'équipe travaillant sur ce projet a perfectionné la méthode d'installation afin que désormais tout soit installé automatiquement d'une simple pression sur un bouton.

iPhoDroid 0.6 R13 1Shot est la dernière version qui sera bientôt publiée par l'équipe travaillant sur le projet iPhoDroid, mais malheureusement elle n'est encore disponible que pour l'iPhone 3G. Il semble que cette nouvelle version résout les problèmes du WiFi, vous pourrez donc désormais utiliser les réseaux WiFi sans aucun problème. La dernière version d'iPhoDroid sera bientôt disponible sur site Web responsable du projet.

28 COMMENTAIRES

  1. Les fenêtres?

    Wtf ? :))

    Cand o sa vad o versiune de "Android" pt PC/Idevices inafara de iphone s.a.m.d. o sa imi duc nepotii la scoala.

  2. zaone,sal, vroiam sa te intreb,cu ce ne ajuta daca il instalam,o sa mearga mai repede 3g?????? ms anticipat pt raspuns

  3. @zaone Mersi de raspunsuri..

    @Sbt Nu te mai baga frate aiurea ca din cauza celor ca tine incep certurile pe forumuri..Vorba lui zaone, sunt moderatori si e de datoria lor sa stearga ce e offtopic..

  4. @Traian arata-mi unde a inceput o cearta din cauza la asa ceva. Tu chiar nu vezi cati posteaza aiurea ? Topicul este despre android si se trezeste cate unu' sa posteste despre jb… Iti vine sa tampesti. I-am spus frumos omului. Nu l-am insultat, nu am zis nimic rau deci nu exista motiv de cearta. Certurile incep de la tampenii, nu de la posturi care au ca destinatie "educarea" unui user.

    app ce am postat eu nu era pentru tine. Zaone a sters postul respectivului user !

  5. Ok, scuze ca am reactionat cam violent, eram un pic nervos..

    Apropo de topic, mi-am instalat Mac OS ca sa instalez androidul si binenteles si de curiozitate 🙂

  6. Daca ai cont pe filelist iti dau link cu torentul si in comenturi este si un mic tutorial, la mine a mers perfect..

    tutorialul este pe pagina 2 (21-40)
    Cred ca al 14-lea comment scris de userul k4ligul4

  7. dupa parerea mea android e o porcarie, o gluma proasta.

    Tocmai azi am primit un samsung galaxy s cu android 2.1 pe el.

    frumos telefon, hardware vorbind dar software nu imi place. Atata galagie pt android market, e inutila dupa ce incepi sa butonezi un telefon pe Os-ul asta. Setarile din meniu sunt prea incurcate si daca nu esti obisnuit cu detaliile pierzi mult

    poate n-am gasit eu aplicatie cu care sa instalez aplicatii din pc, insa tare imi e ca nu exista asa ceva si singura optiune pe care o ai e sa intri de pe telefon. Problema este ca nu toata lumea are wifii deci este egal cu zero " cele 190.000 de aplicatii " Sa downloadezi cu internetul operatorului, mi se pare o prostie.

    spre sa fi gresit eu, dar oricum.. os apple intrece orice ! si cu JB si cateva lucruri adugate, ce sunt necesare; ai scos un telefon minunat

  8. Mi se pare extrem de penibil sa ai iPhone si sa iti bagi Android pe el frate. iPhone e construit pentru iOS si asa merge cel mai bine… daca vrei tampenia aia de Android iti iei un telefon like Samsung sau orice altceva.

    Nu imi place deloc Android pentru ca este supra incarcat cu detalii inutile. Asa cum spune si Jder mai sus, setarile din meniu sunt mult prea incurcate. iOS are o tema clean, frumoasa si straight to the point.

    Zaone nu mai publica videouri din astea cu Android ca e aiurea… sincer.

  9. Poate ti se pare tie penibil dar eu cel putin o fac din curiozitate si dorinta de a exersa si invata in acelasi timp cat mai multe..

  10. Am avut Iphone 2G,iar apoi 3G timp de 2 ani.Ieri am zis ca a venit timpul sa schimb telefonul si am fost la magazin,plecasem cu gandul la un 3GS la oferta.Din pura curiozitate incarcasem si eu froyo pe 3G,insa a lasat de dorit.Insa cand l-am vazut pus pe un HTC Desire…am ramas fara cuvinte.De la performata,la utilitare si pana la posibilitatile de modificare a sistemului de operare…totul este impecabil.

    Sincer,chiar cred ca Apple a ramas mult in urma din cauza obsesiei excesive de a avea totul sub control.

    Mai zicea cineva ca "setarile din meniu sunt mult prea incurcate",insa daca stau sa ma gandesc la fel era si la Iphone la inceput,stateam 10 minute sa caut sa activez o optiune gen "auto-capitalization" pentru mesaje.Deja dupa 2 zile mi se pare un sistem de operare extrem de simplist in care insa nici macar pentru o secunda nu am simtit nevoia de "jailbreak" pentru a imi pune eu cine stie ce toggle la indemana sau mai stiu ce alte programe.

    Eu o sa astept pana scot o versiune iphodroid ceva mai compatibila si o sa o instalez si pe 3G ca al 2-lea telefon.