20 COMMENTAIRES

  1. Am si eu doua intrebari in legatura cu un program asemanator “FakeCarrier”:
    1.Consuma mult ram aceasta aplicatie?
    2.Se poate dezinstala dupa ce am schimbat logoul, ramanand logoul pus de mine?

  2. “Deschidei aplicatia MakeItMine instalata la pasul 1, apasati butonul Carrier din partea stanga sus, apoi in casuta de text scrieti numele dat pozelor la pasul 3 si apasati Respring.”
    Ai gresit: dupa ce intri in programul MakeltMine, prima data scrii numele care la-i dat, apoi apesi Carrier din partea stanga, sus apoi apesi Respring.
    Dak scrii numele care la-i dat apoi dai Carrie iti dispare tot inclusiv si semnalul. Dak faci ce am zis mai sus functioneaza cu siguranta, am incercat.
    ;):-p

  3. Roger. Rugaminte… Are cineva poze 70X20 pt Orange si Vodafone? Sau un link…? BTW… Zaone, poti sa-mi trimiti pe mail pozele care le-ai pus tu in iPhone 4? Multumiri!

  4. 70×20 sunt poze pentru i4 dupa cate vad, iar pentru 3gs sunt ceva gen: 38×18 (sau cel putin asta am avut eu si s-a potrivit perfect, 70×20 este o dimensiune prea mare)

  5. Nu e neaparata nevoie sa copiati cele 2 png-uri in System/Library/Core Services/Springboard.app ajunge doar in System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle. Daca vreti rezolutie pentru retina display atunci png-ul va fi lucrat in xxpx cu 40px (xx poate fi orice de la 40 sa zicem pana pe la 80). Daca il lasati la un 60-70px atunci o sa incapa si barile de semnal si tot deci un 70x40px ar fi cel mai bine. Salvati png-ul si numiti-l in formatul nume@2x. Din MakeItMine la carrier puneti nume@2x. Iata carrier logo customizat si perfect pentru retina. Cu placere.

  6. Intrebare de 1000 de puncte. Daca am luat pozele pentru carrier bundle Orange si le copiez unde trebuie, iar apoi folosesc makeitmine, imi va functiona ? Thanks.

  7. pe 4.3.1 cu 3gs nu mi-a mai mers MIM in schimb mi-a mers cu Fake Carrier doar sa schimb numele operatorului. Fake Carrier se gaseste in Cydia pentru cei interesati.