Sondage : Envisagez-vous d'acheter l'iPad 2 ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sCfTBUId96c[/youtube]

Depuis hier soir, les fans d'Apple du monde entier ont un nouveau produit auquel penser "de manière obsessionnelle", nous parlons iPad 2 qui sera disponible à l'achat à partir du 11 mars. Le nouveau modèle de tablette présente un tout nouveau design, il est disponible en 2 couleurs (blanc, noir), il est livré avec un processeur dual-core, plus de RAM, un boîtier intelligent, la possibilité de streaming HDMI au format 1080p et de cours iOS 4.3. Étant donné que je ne possède pas de tablette iPad, j'achèterai l'iPad 2 parce que je voulais une tablette et que j'attendais cette version, mais aussi parce que je suis impressionné par tout ce que l'iPad 2 apporte, à l'exclusion du manque de flash et d'un iPad. Port USB, l'iPad 2 pourrait être utilisé pour la plupart des tâches qui pourraient normalement être effectuées sur un ordinateur portable, le grand avantage de la tablette étant la boutique d'applications.

Que pensez-vous de l'iPad 2 ? Envisagez-vous d'acheter la tablette ?

[Sondage id = "44"]

24 COMMENTAIRES

  1. “pentru majoritatea task-urilor care in mod normal ar putea fi facute pe un notebook, marele avantaj al tabletei fiind magazinul de aplicatii”. Sa intelegem din asta ca nu sint suficiente aplicatii pentru notebookuri? Noroc cu appstore? Sinteti incredibili, serios!:))) Mai bine as da banii la cersetori decit sa cumpar asemenea snobism inutil.;) E doar o opinie, corelata cu un vot mai sus. NICIODATA.

  2. mai mult ram? unde scrie? mi-e teama ca au ramas la 256 mb

    in alta ordine de idei…60.000 aplicatii sunt degeaba…eu dupa 4 luni de utilizare, iphone-ul il folosesc doar pentru browsing, filme, muzica si 10 aplicatii max zi de zi. la ipad sunt sigur ca e aceeasi situatie…e ideal pt browsing si filme, dar ca sa te joci pe el…tot desktop-ul e baza

    cred ca mai puteai baga in pool un raspuns : nu am ipad, nu intentionez sa achizitionez unul:)

  3. ipad2 e cea mai tare tableta si concureaza chiar si cu laptop-urile datorita felului in care a fost facuta. eu vreau sa o cumpar. stie sa faca orice stie un laptop + plus inca multe altele in plus pe care un latpop nu va putea face ptr informaticianul din tine. singura problema ramane pretul care e destul de mare ptr puterea de cumparare a omului obisnuit. zicea cineva ca ipad2 a ramas tot la 256 mb. numai un necunoscator de Apple ar putea sa zica asta. cu siguranta are cel putin 512 mb ram. merita cumparata! ce tot atata….

  4. Da! Pt cei care au ipad 1 sa faca trecerea la ipad2, poate fi un pic dureros, dar pt cei care planuiau sa-si cumpere un ipad, acum este un bun moment…

    Ce pot spune, vreau sa-mi iau dar nu este ceva care neaparat trebuie luat…

    Mai rpd e ok, ram mai mult daxa are e ok, camerele video, hmm bun pt skype etc etc…
    Hdmi – rar sa-l folosesc…

    Probabil nu vor revolutiona cu acest produs cum au facut-o cu primul…

    Multi probabil o sa astepte iPad 3 unde spera la acel port usb… 🙂

  5. “tot desktop-ul e baza” suna pentru secolul 20 perfect. azi o consola, un smartphon si ceva portbabil – tableta sau air, sunt un must have elegant. nu cred ca mai e timpul sa stai cu cutia sub birou, cand vezi un film, iar daca vrei sa-l vezi in pat, sa citesti, sa stai la chat, sa iti cauti idei pentru a doua zi, ipad e perfect. si nu dau bani la cersetori si negri… cumpar cate o aplicatie, cand am nevoie 😛

  6. @Doc: eu ma intreb de ce nu ne putem exprima o opinie fara a fi grefata pe opinia altcuiva. Zi ti parerea si lasa ma te rog! NU mi as cumpara asemenea snobism cit oi trai eu! Si indiferent de glumitele ironice sau nu ale unor colegi de forum, acest lucru nu se va schimba. 🙂 E simplu. Daca as cistiga sau primi unul cadou, l-as vinde in aceeasi zi.;) Filmele le prefer pe TV, call me olfashioned, cu trenul nu circul sa am timp de vazut filme pe tablete si alte prostii. Intotdeauna voi prefera un laptop , fie el si de la apple (dar sigur cu windows pe el) , decit fite cu tablete si alte “must have-uri”. 😉

  7. Hai sa va spun eu cate ceva de iPad ca vad niste comentari absolut gratuite…Eu chiar am iPad, si am si un laptop cu i7 quad, care il folosesc la lucru, pentru ca eu lucrez cu editare si modelare 3d si asta nu se va implementa pe o tableta in veci, pentru ca e absurd. O tableta are o destinatie clara si pentru ce a fost ea gandita e absolut perfecta. Zaone spunea ca poate inlocui APROAPE toate functiile unui notebook si are perfecta dreptate. Chiar poate si chiar exista aplciatii pentru cei 99.5 % dintre voi care ‘lucreaza’ in Word si Excel si eventual fac o maaaare ‘prezentare’ in Powerpoint. Ghiciti ce….? Poti face asta de pe iPad foarte usor, eventual mai dai 40 de usd pe o tastatura si cam atat. Voi chair credeti ca toate milioanele de oameni care au cumparat un iPad sunt niste snobi cretini si o folosesc sa citeasca mailui??? Wake up!
    Si inca ceva…eu am de exemplu Autocad pe iPad si merge perfect….Daca Autodesk a hotarat sa porteze cea mai folosita aplicatie a sa pe IOS, ma gandesc ca nu mureau de plictiseala…
    Inainte sa dati verdicte din astea cu caracter axiomatic, ganditi-va la ce vrea produsul sa fie…ca nu vrea sa fie inlocuitor de notebook (dar fara sa vrea a cam ajuns)

  8. @Vlad, bine zis… pe iPad se pot face lucruri extraordinare, ce le poti face si pe un laptop de altfel, dar e mult mai confortabil sa il iei cu tine… desi…. sunt fotograf de meserie si tare mi.ar fi placut portul usb, sa pot transfera fotografiile pe ipad,, insa raman la laptop pt lucrul asta.. in rest, ipad 2 si ipad, raman tabletele cele mai bune… restul sunt doar copii (hp, alea alea…etc)

  9. Nu consider ca inlocuieste desktopul cand vine vb de jocuri sau app la fel si despre notebook, dar ia fata prin mobilitate, eu mi-as lua ca sa il am la mine, fac o naveta sa zic asa, laptopul este greu, in metrou este incomod, la cursuri destul de incomod etc. Ipad arata si bine si ai mobilitate, iar pt uz de browsing ceva lucru pe el si ceva fun merita banii

  10. AndreiENEA, de ce nu iei un adaptor din ala de usb/sd ca e foarte bun….stiu ca era mai bine sa aiba direct usb, dar nah….e o soluite de compromis destul de ok, pana la urma. E si destul de mic, nu rupe buzunarul..:)

  11. Este posibil sa achizitionez un ipad 2 ptr a citi o carte, a naviga pe internet mai comod din pat sau cand sunt pe drum dar in rest nu as avea ce face cu el, dar mi-ar fi mult mai utila o tableta cu windows pentru a putea folosi programele de care am nevoie la munca. nu pot folosi un ipad pentru a face diagnosticarea unei retele sau ptr a prelucra o fotografie in format raw de dimensiuni mai mari, nu pot folosi un program de contabilitate, si sunt foarte multe exemple pe care le pot da in care ipad-ul este inutil. Pentru distractie e ok, dar atat, pentru lucru e “zero”. Nu are rost sa tot comentam care e mai bun Microsoft sau Apple, ele se completeaza reciproc, Microsoft fiind cel mai mare producator de software pentru Apple. Urmariti pe youtube interviul din 2007 la care au participat Steve Jobs si Bill Gates, veti vedea ce legatura exista intre cele doua companii si intre cei doi giganti ai it-ului.

  12. iPad este intr-adevar inutila pentru mine, am cumparat anul trecut una sa vad cum m-as obisnui cu ea ….insa …. degeaba…. nu sunt deloc de acord cu cei ce spun ca e ideala pentru filme, word, excel, powerpoint….. Intai si intai sa fie ideala pentru filme trebuie sa vada orice format video, ceea ce nu face, si asa mai departe. pentru word, excel e la fel de inutila. Ce pot sa recomand tuturor este MacBook Air de 11″, este unu dintre cele mai bune investitii care le puteti face. E cam scump dar merita fiecare banut… e un full pc la fel de portabil ca un iPad…si in plus nu are iOs ci are mac os x. Stiu ca se vor trezi multi cretini care vor spune ca ce…cu 10 mil imi iau acer de 10 inchi cu procesor mai “bun” , o petarda de atom care la o pagina cu flash crapa….. Airul vine cu core 2 duo , ddr3, ssd , etc.
    IN final va pot recomanda Air-ul in loc de iPadul asta useless….face mult mai multe pentru o diferenta destul de mica de pret.

  13. m-am saturat sa tot citesc despre cum te sfatuiesc toti sa iti ei un MBA in locul la o tableta. un laptop se deschide ca un laptop mai ales un ca la MBA ai toate sansele sa ii dai peste cap ecranul .

  14. intradevar daca vrei un laptop mic si usor si pe care sa il foiesti sus – jos fara sa se blocheze va recomand cu caldura un MBA cu ssd dar daca vrei sa te uiti la filme sa joci un angry birds sa stai pe net atunci cand esti in pat sau pe terasa la o cafea cred a un ipad e cea mai buna solutie.
    iar emil , ce format nu vede ipadul tau ? ca din cate stiu sunt mai multe video playere care citesc majoritatea formatelor video iar ca o chestie care ma intereseaza , de ce e inutila pentru exel ?

  15. @setu: ptr ca aplicatiile care sunt in appstore, nu pastreaza formatarea documentului original din excel, daca ai tabele care preiau datele din alte tabele excel sau din baze de date acces sau aflate pe un server va afisa eroare in acele celule

  16. banala ipad 2, si sunt rezonabil …. as avea mai multe de comentat dar … mai mult raman interesat de motorola xoom

  17. Ma asteptam ca iPad 2 sa fie peste Galaxy Tab 10.1, dar vad ca nu prea e (din punct de vedere hardware). Asa ca astept sa apara Tab 10.1

  18. Nu inteleg cum cineva poate compara orice alta tableta cu iPad.
    Piata de tablete era inexistenta pana la aparitia iPad si acum se chinuie sa puna si ei mana pe o felie. 90% din tabletele de pe piata sunt iPad, deci putem vorbi de o piata de iPad, nu de o piata de tablete..

    Iar cu iPad 2 e clar ca nu poate concura nimic la ora actuala, 65000 de aplicatii pentru iPad (lasand la o parte cele care pot fi scalate) plus ca pretul a ramas intact e ceva cu care nu te pui. Nu mai vorbesc ca ruleaza iOS si nu android sau mai stiu eu ce (ma uitam la prezentarea HP Touchpad pe WebOS si ce lag-uri avea cand il manuia indianul ala pe scena.. de toata jena.. pe cand iPad 2 in PhotoBooth proceseaza efectele in real time fara nici o greata..)

    Cum apare in UK un 32G + 3G it’s a must!

  19. Pentru Emil baiat fin… MBA nu se deschide la un unghi mai mare de 130 grade si prin faptul ca e asa de finut ai mari sanse sa ii dai peste cap monitorul atunci cand stai cu el prin pat sau te plimbi cu el prin casa . Tocmai de asta am zis ca nu trebuie comparat un ipad cu un MBA. De asta eu vreau sa imi iau un ipad ca sa ma plimb cu el pe unde vreau.
    Da tare mai suparat esti tu ca nu citeste mkv , mare smecherie , sunt filme care se vad super si in format avi mr. perfectiune