Vidéo : les Samsung Galaxy Tab 8.9 et 10.1 sont plus fines que l'iPad 2

Va mai aduceti aminte de declaratia unui oficial al Samsung care spunea ca noile tablete Galaxy Tab 10.1 vor fi mai subtiri decat tableta iPad 2? Ei bine, desi la prezentarea oficiala Samsung Galaxy Tab 10.1 avea un anumit design, iata ca Samsung a reusit sa il modifice astfel incat tableta lor sa fie cea mai subtire tableta din lume. Dupa ce a facut un smartphone mai subtire decat iPhone 4, Samsung ataca acum si tableta iPad 2 facand una mult mai subtire. In imaginea de mai subs avem o tableta iPad 2 dedesubt si una Samsung Galaxy Tab deasupra  iar diferentele in grosime sunt mai mult decat sesizabile.

Se pare ca Apple are in Samsung un competitor puternic si foarte “incapatanat” sa depaseasca produsele Apple iar pana acum au reusit sa faca acest lucru, cel puti in ceea ce priveste grosimea tabletelor. Noile tablete a celor de la Samsung au doar 0.33 inch grosime, cu 0.01 inch mai putin decat tableta iPad 2 insa parerea mea este ca pentru multi va conta mai putin cat de subtire este tableta si mai mult cum functioneaza. Mai multe informatii despre noile tablete ale celor de la Samsung gasiti ici si personal cred ca aceste tablete vor fura putin din cota de piata a iPad 2.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FbGRCzuXqW8[/youtube]

8 COMMENTAIRES

  1. chestia aia cu 0.01 inch e lamentabila… cam cat vine…cu 0.0254 mm mai subtire?

    p.s. idevice.ro se incarca lamentabil pe iPhone… foarte slab optimizat pt mobil…

  2. Pfoaaa, pentru fabuloasa diferență de grosime de 1% dintr-un inch vor trece cumpărătorii peste prețul umflat cu pompa, peste sistemul de operare nefinisat și încet, peste lipsa de originalitate și calitatea asiatică … vezi să nu!

  3. @zaone: Stai liniștit, că Cydia se mișcă mai rău și Saurik anunță de ani de zile că este în lucru o versiune mai rapidă (probabil lentoarea din Cydia va fi rezolvată numai cu hardware mai puternic din noi generații de iDevices), ceea ce nu împiedică deloc succesul acelui serviciu … 😉

  4. Desi nu sunt deloc fan Apple, chiar detest ipocrizia lor, produsele mereu cu defecte si in afara de iphone nu voi cumpara nimic produs de ei, trebuie sa recunosc ca Samsung (mobile) sucks big time in comparatie, numai cifrele sunt de ei in rest nimic, androidul se misca excelent pe HTC de exemplu. Nu stiu cati dintre voi v-ati jucat cu Galaxy tab,Galaxy S dar pe mine m-au lasat scarbit.