Les serveurs d'activation d'iTunes rencontrent des problèmes de performances

Certains utilisateurs de ce site se sont plaints d'avoir des problèmes pour restaurer leur propre iDevice, soit l'erreur ci-dessus, soit une autre erreur indiquant que les serveurs d'Apple ne sont pas disponibles. Le problème est assez répandu car même aux États-Unis, de nombreux propriétaires d'iDevices rencontrent les mêmes erreurs lorsqu'ils tentent de restaurer. Il semble que les serveurs d'activation iTunes et les serveurs qui vérifient la compatibilité ipsw rencontrent des problèmes depuis plusieurs heures.

Personne ne sait si le problème sera complètement résolu dans un avenir proche, il est possible qu'il ait déjà été résolu, j'ai essayé de faire une restauration et je n'ai rencontré aucune erreur. Si vous rencontrez des difficultés lors de la tentative de restauration, soyez patient, les choses seront bientôt résolues.

18 COMMENTAIRES

  1. Restore ca restore, dar nici update nu pot face, dupa ce am facut restore cu umbrella.
    Nu pot face update deloc, da eroare.

  2. @ zaone,
    nu incerc sa fac restore.
    am 4.1 original (am facut restore cu tiny umbrella, prin shsh salvat).
    si acum doresc sa fac update, la 433. Inainte recunosc ca dadea eroarea aia, could not servers, etc, dar acuma imi da eroarea asta cand vreau sa fac update, nu restore. ca restore stiu sa fac si merge.

  3. Salveaza SHSH cu TinyUmbrella si fa restore tot cu ea. A ramas in iTunes redirectionarea la serverele Cydia unde nu ai SHSH pentru 4.3.3, de aia da eroarea aia.

  4. Incerc sa ii fac update la un 3gs de la 3.1.2 care a ramas in recovery mode la 4.3.3 si mai inainte am primit eroarea 3194 si acum primesc eroarea 1611.E de la ei tre sa astept?

  5. Dar eu fac update official direct din itunes si tot zice preparing for restore si dupa imi apare eroarea..ce sa fac sunt disperat

  6. Mi-a dat si mie asa azi de 2 sau 3 ori (nu poate face restore pentru ca serverele Apple sunt ocupate), am pus telefonul in DFU si a luat-o din prima. Ca o fi coincidenta, ca o fi avut efect, acum nu stiu exact, dar daca mai intampinati eroarea ati putea incerca si DFU.

  7. l-am pus si in dfu si aceeasi eroare..ce sa ii mai fac

    Edit:oare sa fie din cauza ca nu am itunes 10.2.2?

  8. Posesorii de mac, puteti pune aici continutul fisierului hosts? Vreau sa vad care e IP-ul serverelor apple, cred ca am stricat ceva la mine, se opreste la jumatate update-ul (iphone 3gs, new bootrom).

    Cred ca se vede si pe windows in fisierul corespunzator.

  9. raspunsul pentru 3194, 1611, 21, 1604 NU este de la serverul apple!!!! LASATI “hosts” fara niciun server @ saurik
    solution
    1 creaza un nou cont pe pc si logheaza-te pe el, astfel win este ca atunci cand il reinstalezi
    2 sterge toate serverele din hosts, deschide itunes si incearca sa intri in Appstore, restart pc si incearca iar sa faci upgrade cu un custome firmware sau original DAR fara sa mai folosesti deloc tiny umbrella!!! DAOR recboot pentru a intra/iesi din recovery mode
    2* cand faci restore…inchizi iphone si in timp ce il cuplezi la pc tii apsat pe home pana apare iconita itunes si cablu de date pe ecran
    succès

  10. In win gasiti fisirul hosts in windows/system32/drivers/etc, editati fisierul si puneti # in fata la tot ce e acolo. Restart la computer si trebuie sa functioneze updateul daca itunes se opreste la verifying server. Probabil in win7 trebuie copiat hosts pe desktop, modificat si copiat peste cel priginal.