iPhone 5 – le concept d'un iPhone différent

Il y a eu tellement de rumeurs concernant l'iPhone 5 qu'on ne sait même plus quoi croire, mais j'ai aimé le concept ci-dessus et je pense que vous méritez de le voir. un italien il l'a fait et y a incorporé les rumeurs sur le repositionnement du flash, la mise en œuvre d'un écran plus grand, la mise en œuvre de widgets et bien sûr la résolution des problèmes de perte de signal. J'aime la façon dont il a créé ce concept et je pense que c'est la meilleure maquette pour un iPhone 4 avec un écran de 3.7 pouces (je pense que c'est la taille de l'écran). Sur la photo, l'écran est très bien repositionné et le téléphone n'a pas l'air moche du tout, il y a donc probablement de la place pour mettre un tel écran dans l'iPhone.

De tous les changements ci-dessus, je pense que seul le flash repositionné se retrouverait dans l'iPhone qui sortira cette année, mais c'est agréable de voir que plus pourrait encore être fait pour nos terminaux et pour nous.

12 COMMENTAIRES

  1. 3.7″ ar fi prea putin pentru a-i face pe posesorii de i4 sa faca upgrade-ul.
    Folosind destul de des RDP mi-as dori minim 4″. In caz contrar poate incerc un SGS II

  2. Ti-am inteles ideea George ! Go buy and Android Phone cu ecran de 4inch si nu uita ca la anu o sa apara de 5 inch ! Conversatii placute !
    In legatura cu iPhone-ul din imagine …e adevarat ! Va avea un ecran de 3.7 inch si va fi mai subtire ! Dar ideea cu pozitionarea flash-ului tocmai acolo nu stiu ce sa spun ? Apple nu degeaba a pus acolo luminita ! Si asta nu reprezinta o modificare majora ! In legatura cu sistemul iOs 5 am mai spus ! Pentru ce vor fanii android sa vada pe iPhone ar insemna o micsorare a vietii bateriei ! Deci normal Apple ar trebui sa schimbe bateria din noul iPhone ! Sa fie mai mare
    Dar vom vedea la WWDC daca va exista un …”one more thing” ….;)

  3. este prea mare ecranul pentru forma iphone-ului. mi se pare anost… nu vad asa ceva in viitor.
    de la ce design finut a avut prima data iphone 4 si la ce design taranesc s-a ajuns sa se speculeze.

  4. Cam agresiv Domnul Avocat.
    Nu sunt nici pe departe fan Android….din contra. Insa daca m-ar ajuta day to day poate as trece la el. Parerea mea e ca ca un 4″ ar fi excelent si i-ar face pe multi posesori de i4 sa il cumpere.
    IOS5 cu siguranta ca va merge foarte bine pe i4 si nu ar justifica un upgrade de .2″

  5. George Orice ecran va avea Apple lumea tot va cumpara ! Jobs vrea sa ofere lumii un telefon la care sa vorbesti nu sa îl scoti si sa nu îl poți tine in mana ! 4inch acum la anu 5 inch ! Wtf …uite ajungem ? Ești liber sa fi orice fan al produselor insa Apple nu va copia de la Android niciodata si 2 bani nu dau pe ei !!

  6. @domnu avocat: cred ca la dimensiunea pe care o are iphone 4 e f usor sa pui ecran de 4 inch, chiar mai mare, pentru ca si asa e de neam prost spatiul care e in plus fata de ecranul propriu-zis (bezel, sau cum i-o zice). Si intr-adevar, ca vor, ca nu vor s-o recunoasca, fanii apple vor cumpara toate modelele care vor aparea, pentru ca la capitoul design n-au egal, deocamdata (chiar si cu spatiul ala de neam prost din jurul ecranului). Sa vedeti cum toti vor pune la zid iphone 4 de indata ce isi vor cumpara 4s (in mod cert va fi anuntat la wwdc si va fi la exterior la fel ca 4, hardware va fi un pic mai bun, iar flash-ul ala sigur va fi mutat).

  7. On:Eu raman la iPhone 4 macar inca 2 ani..sper…Sunt foarte multumit de camera lui si de ce poate face.. 🙂
    De:
    Dan B. aka Dan Bolba…Pleaca dupa iDevice.ro cu tot cu comentariile tale stupide..
    Désolé pour la coupure..

  8. “Dintre toate modificarile de mai sus cred ca doar flash-ul repozitionat s-ar regasi in iPhone-ul ce urmeaza sa fie lansat anul acesta”

    again, de unde stii ca o sa se lanseze un nou iphone anul asta? Eu zic sa o lasam mai moale cu speculatiile despre aparitia unui nou model de iphone macar pana la WWDC