iPatch apporte le logo Apple illuminé à l'iPhone 4

     Si vous possédez un MacBook, vous êtes probablement ravi du logo Apple qui s'allume lorsque vous allumez le Mac et peut-être que certains d'entre vous aimeraient voir la même chose sur l'iPhone. Si nous avons deviné vos souhaits, je vous annonce qu'une société britannique appelée iPatch a lancé un accessoire pour iPhone 4 qui apporte la possibilité d'installer un logo lumineux sur votre terminal. Le logo est installé sous le boîtier de votre appareil, le processus prend environ une heure, mais après cela vous aurez un logo lumineux à chaque fois que vous allumerez l'écran de votre terminal.

     Bien entendu, l’installation d’un tel logo affectera l’autonomie de la batterie, mais d’un point de vue esthétique, votre terminal sera plus qu’intéressant. Le plus gros problème pourrait s'avérer être le prix car l'installation de cet accessoire pourrait vous coûter pas moins de 159 $, une somme assez importante pour un tel accessoire. Pour l'instant, l'accessoire n'est même pas disponible à l'achat et il est possible que la seule méthode d'installation du système nécessite une expédition au Royaume-Uni, mais il y aura probablement un kit d'installation.

30 COMMENTAIRES

  1. Bateria si asa tine putin. Nu cred ca e rentabil sa instalezi un astfel de dispozitiv pe iphone. Mai degraba ar putea sa puna un sticker fosforescent si sa lumineze noaptea.

  2. sa vada romanul o singura data acest model ca se pun baietii pe treaba.ar fi nevoie de un capac nou in spate si probabil ceva de genul unui led.as da vreo 100 maxim 200 ron sa am asa telefon.asta doar sa lesine robotzeii unora cu android la vederea unui mar iluminat.

  3. @ nicusor…..se scrie apple si nu vad ce este asa de tare porcaria aia….sparge bateria-n doua, dar na ai telefon cu capac “fitza”….eu n-as da atatia bani pe o carcasa cu beculetz….

  4. pazea….am invatat sa scriem….pacat de copiii din ziua de astazi…daca tu ti-ai luat iphone 4 pt “carcasa jmechera” atunci imi pare rau de tine sincer….nu ma cobor la nivelul tau de 8 clase maximum….inca o data imi pare rau despre tine…..mai citeste o carte…. aaaa si chiar am iphone 4….

  5. vrei sa-ti dau iccid-ul? imei-ul? serial number-ul? sincer cred ca tu ai samsung-ul acela si de aceea esti asa stresat….am avut iphone din prima serie…2g….cand aveam eu iphone tu te dadeai mare cu nokia 3310…..asa ca go and shoot yourself.

  6. @dragos nu te certa cu nicusor ca din celelalte comentarii mi-am dat seama ca are vreo 12 ani maxim si a primit cadou pt prima oara un iphone 4 si este tare mandru. Lasa-l sa se bucure. Si nu uita ca cel destept cedeaza primul

  7. da bogdan dar acum sa fim sinceri…ti se pare corect ca un copil stresat sa faca misto de tine atunci cand iti spui punctul de vedere asupra unu gadget? mi se pare imoral sa fiu batjocorit de un copil care nu stie sa scrie corect romaneste…imi pare rau sa vad asta, dar de aceea am plecat din tara…

  8. On topic: parerea mea nu este decat o fita scumpa,nimic mai mult,trecem la punctil 2.
    Mai dar e atat de greu sa va dati seama ca nicusor face misto de voi,si este ironic la adresa apple,normal ca nu puteti vede asta,aveti iphone 4 si din aceasta cauza nu puteti vede lucrul asta atat de clar si de simplu….Mie unul mi-ar da de gandit acest lucru,omul a demonstrat ce era de demonstrat,iloverii chiar poarta ochelari de cal,trist dar adevarat…

  9. arata bine… ar fii o optiune interesanta pt iphone 5, evident cu activare/dezactivare din settings
    sa ne tii la curent zaone daca apare vreun service la noi care sa faca asa ceva

  10. Nu ai cum decat prin implementare unui led sub carcasa, am cateva idee tari cu mar-ul asta; dar na, oricum ar fi fain sa-l faca apple asa, sa ai posibilitatea setarii intensitatii luminii, cand si cum si cat sa lumineze, etc. Nu ar influenta mult consumul de energie daca s-ar face asa.

  11. eu zic ca cel mai probabil ar fi bine sa lumineze cand il deschizi , ca in rest daca sta aprins asa iti manaca bateria degeaba ….. cat despre atentionare de mesaje sau altceva cred ca ar fi mai bun un led frontal