L'iPhone 4S a été lancé dans 22 pays supplémentaires vendredi ! La Suisse a le prix le plus bas !

   Vendredi, le terminal iPhone 4S d'Apple sera lancé dans 22 autres pays à travers le monde, la plupart dans l'Union européenne, mais dans un pays voisin, la Roumanie. Je parle bien sûr de la Hongrie, un pays où les prix de l'iPhone 4S commencent à 630 € et un voyage là-bas pour acheter l'appareil ne vaut la peine que si vous habitez à l'ouest du pays, juste à la frontière avec ce pays. Un voyage en Suisse vous apporterait quand même un grand avantage si vous achetez plusieurs terminaux iPhone 4S car là-bas les appareils sont disponibles à des prix commençant à 530 € pour la version 16 Go.

   L'Italie possède l'un des terminaux iPhone 4S les plus chers et la politique fiscale pratiquée par le gouvernement italien en est la cause, donc si vous en avez l'occasion, évitez l'Italie. Vendredi matin, le terminal iPhone 4S sera disponible dans les 22 pays suivants : Autriche, Belgique, République tchèque, Danemark, Suisse, Estonie, Finlande, Irlande, Italie, Lettonie, Liechtenstein, Lituanie, Luxembourg, Mexique, Norvège, Pays-Bas, Singapour, Slovaquie, Slovénie, Espagne, Suède et Hongrie. En Roumanie, le terminal sera bien sûr disponible dans les magasins en ligne à des prix à partir de 2.999 XNUMX RON.

13 COMMENTAIRES

  1. @Cristi@ eu nu stiu cand Ungurii au venit in Romania sa cumpere iphoneuri ( preturile fiind aproape egale pe siteurile de licitatie si putin mai ieftin la ei ), la vremuri noi am mers la Ungurii sa cumparam Nokia fiindca in Romania pretul era triplu fata de ei, numai ca trebuia sa ai cunostinta la ei ca numai cetatenii puteau sa cumpere! Eu personal astept iphone 5/6 si daca va fi cazul o sa cumpar din Ungaria cu comanda de pe applestore, avem casa in Ungaria si imi pot comanda acolo si nici nu este departe de la noi, numai 16km.
    @Zaone imi poti spune daca in Elvetia sunt necodate la pretul acela sau sunt la careva dintre retele de acolo si daca se poate sa imi spui de unde se poate cumpara, am un prieten in Franta care vrea sa isi cumpara unul si el are drumuri si prin Elvetia…

  2. deci chiar se merita sa-l iei din elvetia 2300 ron si cu 700 pana la 3000 (cam cel mai mic pret de pe la noi) iti iei bilet de avion low cost dus-intors , si una peste alta mai vizitezi si viena ;D

  3. Mda, se pare că aștept pană in ianuarie să imi iau din Florida cu 650$.. primesc comenzi!! Dc e careva interesat imi scrieti si discutam.. Cred ca un 500€ suna mai bine decat 2999 RON..

  4. Nu comparati preturile la iPhone 4s din Apple Store-urile europene cu cel de la eMag. Pana in momentul in care va fi lansat pe canal oficial in Romania, ceea ce face eMag, evoMag, etc.. intra in categoria grey market. Automat si preturile sunt mai mari fata de cele oficiale. La fel s-a intamplat si cu iPad-ul 2.

  5. @Zaone daca macar va fi posibilitatea sa cumperi, anul trecut eu am intrebat la orange cat costa iphone 4 si au zis ca se poate lua numai la abonament, dar oricum preturile la Orange si ceilalti tot sunt crescute fiindca avem TVA-ul mai mare si plus mai trebuie si ei sa castige ceva….