Samsung construit son propre iTunes

  Si cette année Apple a pris les devants avec la sortie d'un iPhone 4S qui, du point de vue du design, ressemble exactement à l'iPhone 4, Samsung a dû se réorienter et s'est tourné vers iTunes. Pour construire un écosystème identique ou similaire à iTunes, Samsung à l'employé sur David Eun, ancien directeur de Google et président d'AOL Media and Studio, un homme qui possède une expérience assez approfondie dans ce type de service. Jusqu'à présent, Eun aurait travaillé sur le développement de services similaires, mais comme aucun d'entre eux n'a atteint le niveau fixé par iTunes, vous pouvez constater par vous-même le succès qu'il a eu.

  Désormais, Samsung tentera sans aucun doute de créer un service basé sur le concept utilisé dans la série Galaxy, mais il reste à voir quel sera son succès. iTunes est un vaste écosystème, Apple a des contrats avec de nombreuses maisons de disques et compte des centaines de millions de clients dans le monde, il sera donc difficile pour Samsung d'égaler le succès d'iTunes. Je pense qu'en Asie et en Europe, Samsung pourrait développer des services compétitifs, mais sur le territoire américain, je ne vois pas comment il pourrait le faire. Le seul problème reste la capacité de Samsung à innover.

11 COMMENTAIRES

  1. OFF.: daca am 2 iphone 4 si le activez de pe acelasi ID, aplicatiile cumparate le pot instala gratuit si pe al doilea terminal ???

  2. Zaone, pentru tine orice firma ce lanseaza ceva e copie ba dupa iPod/iPad/iPhone/iTunes/iMac/Macbook. Tu esti chiar maniac, deja ma obijnuiesc cpsa citesc zilnic: Samsung lanseaza o copie de model Apple.HTC face aia, Windows Phone are bugg ala( de parca iOS ar fi perfect)altu face aialalta. Pentru tine numai Apple este pe lumea asta, nu stii Jesus a proiectat Terra pe un Mac Pro?

  3. Nu a spus de rău . E clar fiind un site idevice e normal sa apară iOS un pic in fata . Mie mi se par știrile prezentate cu bun gust si fără prejudecati. Ca nu oferă si acele reportaje care lauda alte sisteme mobile in defavoarea Apple nu e mare chestie. La urma urmei intru aici sa aud de bine de mărul muscat nu sa mă uit in ograda celorlalti.

  4. @Danbolba: Iesi din casuta ta de sticla si citeste articolele despre buguri ale iOS 😉 Sa inteleg ca daca prezint aici buguri ale altor sisteme de operare sunt obsedat de Apple. How small minded are you? Da, Samsung copiaza Apple, toata lumea stie asta, da aia sunt invatat in china sa fure unii de la altii, care e problema. Furi si esti aratat cu degetul. Da, nu cred ca Samsung poate face un serviciu DIFERIT de iTunes pentru ca pana acum a copiat de la Apple aproape tot. Cand o sa faca un lucru cu adevarat inovator ii laud, acum nu ii laud pentru ca nu au nimic inovator si nu spun asta ca fan Apple ci ca om care vede ca o companie buna a ajuns sa lucreze precum cei care contrafac produse in China.
    @Boboc: S-ar putea sa ma insel dar parca are un ultrabook care seama cu MacBook Air.

  5. inteleg ideea de baza a articolului dar acum nimeni nu mai poate lansa un serviciu gen itunes ca inseamna ca copiaza ? ar trebui ca apple sa fie singurii care sa vanda muzica online prin itunes , sa nu mai existe ceva asemanator ?