iOS 5.1 – présentation de la nouvelle version du système d'exploitation (Vidéo)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VjovztGpH6I[/youtube]

  Hier, je vous ai dit qu'Apple avait sorti iOS 5.1 pour tous les iDevices et v- Je vous ai prévenu de ne pas le mettre à jour car vous ne pourrez peut-être pas restaurer/rétrograder vers iOS 5.0.1. iOS 5.1 n'apporte pas beaucoup de nouveautés aux utilisateurs, mais de nombreuses personnes mettront à jour dès qu'il apparaîtra dans iTunes car c'est le cours normal des choses. iOS 5.1 apporte une nouvelle façon d'ouvrir l'application Appareil photo à partir du LockScreen, apporte la possibilité de supprimer des photos individuelles de PhotoStream, apporte la prise en charge de la langue japonaise pour Siri, la possibilité de désactiver la connexion 3G, apporterait une amélioration significative de la vitesse de navigation sur Internet à l'aide de Safari et c'est à peu près tout il.

  iOS 5.1 n'est pas une mise à jour aussi importante que les autres l'étaient dans le passé et c'est parce qu'Apple souhaite probablement conserver certaines des futures fonctions pour iOS 6. Vous pouvez installer iOS 5.1 via iTunes ou directement depuis l'appareil dans Paramètres> Général. >Mise à jour du logiciel mais gardez à l'esprit que sur iPad 2 et iPhone 4S, vous perdez la possibilité de jailbreaker jusqu'à ce qu'une telle solution apparaisse pour iOS 5.1.

28 COMMENTAIRES

  1. Mai adauga te rog un lucru foarte important ce aduce acest update. Posibilitatea pe 4s de a comuta de pe 3G pe edge(2G).

  2. Si totusi e bine de stiut ca problemele de autonomie a bateriei sau rezolvat dupa 16 minute de utilizare si 8 jumatate de stand by iphonul 4s a consumat doar 1% din baterie. Iphonul are deschise toate optiunile GPS localizare bluetooth wi-fi semnalul de telefonie nu e la maxim variaza de la o liniuta la maxim. Deci s-ar putea sa avem o versiune 5.1 bine realizata a softului in legatura cu autonomia bateriei. Am sa vad cat ma tine acum la folosirea lui pe radio zu lagat la buetoothul masii auto cu net prin 3g sau edge depinde pe unde merg cu masina. ( asta folosesc sa ascult radio zu in strainatate. Feel like in romania.:) )

  3. 9 ore si 50 de minute in stand-by si 30 de minute usage si e la 95% bateria, cel putin in standby sigur consuma mai putin

  4. Buna ziua.am o intrebare.daca fac update la 5.1 direct de pe telefon se pierde jailbreakul care il am acum pe 5.0.1?

  5. Nu stiu cati ati observat dar sunetu de blocare a telefonui nu mai are lag dupa folosirea telefonului ceva timp. Sunt foarte multumit de update. Totul se misca mai bine (cu 100 app).

  6. sal.am incercat sa dau actualizare pt iphone 4s la ios 5.1 si merge ce merge si imi da o eroare ca “in cursul procesului de actualizare a intervenit o eroare”.dak dau de pe itunes are cv?

  7. Probabil din cauza cererilor de actualizare a softului, sa fie serverul destul de plin… Si mie imi apare aceeasi eroare .

  8. Iphone 4S iOS 5.0.1 – Incarcat full (ora 00:00 cu wifi off/3g on/location off – in standby) – ora 07:00 (ramas cu 86%)

    … dupa update la 5.1 …

    Iphone 4S iOS 5.1 – Incarcat full (ora 00:00 cu wifi off/3g on/location off – in standby) – ora 07:00 (ramas cu 100%)

    Parerea mea este ca autonomia bateriei s-a imbunatatit.

  9. sal am un i-pad 2 luat de nou.daca ii fac up-date de la ios 4.1 la ios 5.1 este vre-o problema pierd ceva???

  10. Salutari pentru toti!
    As trece la 5.1, insa nu stiu care sunt riscurille pentru ipad 2 cu 5.0.1. Nu vreau sa pierd atat din aplicatii cat si din organizare acestora pe device-ul meu. Mi-ar prinde bine un sfat competent pentru ajutor si curaj sa ma hotarasc. Multumesc!

  11. Salut, as vrea sa fac si eu update la Ios 5.1 dar nu imi vede update-ul nici din telefon , nici din Itunes, iar din Itunes nu pot sa dau nici restore, acolo la version imi apare si check for update si restore cu o culoare stearsa si nu pot da click pe nimic …de la ce sa fie ??