iPhone 5 - un nouveau prototype présumé est présenté en images

  À la longue liste de rumeurs sur iPhone 5 J'ajoute aujourd'hui une série d'images sont apparues en Chine, des images qui devraient nous montrer le futur appareil. Je vous dirai dès le début que de mon point de vue les images sont fausses uniquement parce que le design de l'appareil et l'existence du port 30 broches ne semblent plus être des choses réelles. Le prétendu prototype a un boîtier identique à celui de l'iPad 2/3, dispose d'un écran de 4 pouces, conserve le port de connecteur à 30 broches et semble n'être qu'une tentative ratée de susciter un peu d'attention.

  Merci à Daniel S.

40 COMMENTAIRES

  1. nu are cum sa fie ipod touch pentru ca are difuzor…este vreo sansa sa foloseasca memoria flash de la samsung…cica ar face una de 4 ori mai rapida 😀

  2. Fata de “cel official” acesta arata mult mai bine. Si din ce vad pare a fi mai lat, lucru ce ar incanta lumea mai mult.

  3. Arata mai bine decat restu si spatele rotunjit este si mult mai placut cand il tii in mana.Actualul design al iphone 4 ,4s e foarte deranjant cand tel e in landscape 🙁

  4. Mai bine arata 4s, ecranul ala nu are rost, e prea lung, macar daca il faceau de 4.3 sa fie mai lat, sa arate a telefon.

  5. Ia uitati-va si observati ce fel de capete au suruburile din partea inferioara.nici macar iphone-ul 4 nu e real cu suruburilea alea cu cap de cruce

  6. daca e rotunjit spatele ca la 3gs ar fi super, nu stiu de ce au renuntat la spatele curbat, arata mult mai bine 3gs-ul, sau daca o sa vina cu un design mai frumos, accept si asta:-)

  7. Salut. mi-e defect senzorul de orientare. stie cineva un tweek sau ceva sa pot folosii cel putin safari si mesajele in ladscape mode? mersi anticipat si sper ca nu e problema ca am scris aici.

  8. In ultima poza unul din colturi este negru ceea ce cred eu ca inseamna este ca acesta ar avea un touch-pen.. So in mod sigur este o chinezarie

  9. O alta pb ar fi.. Ca butonul de volum este cel de plastic negru de la 2g… Din nou in opinia mea nu cred ca apple s-ar intoarce la acesta

  10. asta-i Apple ce-l stiu eu!!!
    partea neagra din spate este de plastic pentru antena gsm, wifi, gps ca la iPhone 1st generation

  11. Cineva a remarcat ca nu are buton de silent,asa ca opriti-va,nu va mai agitati atata in pareri,Apple nu o sa renunte niciodata la butonul de silent.Personal folosesc Iphone tocmai datorita butonului de silent,mi se pare absolut necesar la un telefon acest buton.

  12. Sunt mai mult decat convins ca asa va arata,adica va avea spatele k la Ipad,am mai spus-o si o repet…arata bestial asa,e o parerea mai mult decat genarala…timpul va arata ce spun.

  13. Ce aveti domnilor toti…ala zici ca e 3G cu steroizi…e hidos. Plus ca e imens… deja vad ca nu se mai face diferenta intre tableta si telefon….toti vreti palete… opinci numarul 48. Si spatele ala curbat… Oribil !!! N-o sa arate iP5 niciodata asa !!!