iControlPad 2 – une manette de jeu intéressante pour les iDevices (Vidéo)

  iControlPad este un gamepad lansat acum mai bine de un an de zile pentru terminale mobile, el dovedindu-se a fi un real succes in randul celor care vroiau mai mult de la propriul smartphone. Pentru ca produsul a fost atat de bun, producatorii sai incearca acum sa finanteze o a doua versiune a sa, o versiune care isi propune sa ofere mai multa functionalitate si o compatibilitate mai buna cu jocurile disponibile acum, dar si in viitor. Fata de versiunea anterioara, cea noua promite sa fie compatibila inclusiv cu aplicatiile care nu o puteau utiliza, software-ul conceput de catre producatori permitand utilizatorilor sa refaca, configuratia butoanelor pentru fiecare joc.

  • Microcontrôleur entièrement programmable par l'utilisateur, exécutant un logiciel open source
  • Clavier 55 touches – Boutons d'épaule – Doubles picots analogiques – Dpad de haute qualité
  • Nouvelle pince pivotante pour une manipulation plus facile du téléphone
  • Fonctionne comme un HID standard (clavier, joystick, iCade, etc.) pour tout ce qui possède des connexions Bluetooth ou USB
  • Dure 14 heures d'utilisation active avec une seule charge
  • Prototypes fonctionnels terminés, prêts pour la production en série maintenant

  iControlPad 2 se anunta a fi un produs extrem de interesant si daca isi va obtine finantarea, atunci va oferi o optiune demna de luat in seama pentru cei care doresc sa se joace direct de pe propriile dispozitive, dar cu hardware pentru console.