Le PDG de Foxconn admet que son entreprise ne peut pas fabriquer suffisamment de terminaux iPhone 5 pour répondre à la demande du marché

  iPhone 5 est disponible dans plusieurs dizaines de pays à travers le monde, Apple n'arrive pas à répondre à la demande des clients, mais le problème vient de Foxconn. Le PDG de l'entreprise reconnu récemment que les usines Foxconn ne peuvent pas assembler suffisamment de terminaux iPhone 5 pour couvrir la demande du marché et pour cette raison, l'appareil est si difficile à trouver dans les magasins. Apple a demandé à ceux de Foxconn de vérifier plus attentivement les terminaux iPhone 5 sortant des lignes de production, on suppose que le renforcement des mesures de contrôle qualité provoque cette réduction de production, mais c'est bénéfique pour nous.

Le groupe taïwanais Foxconn Technology Group a déclaré mercredi que son unité phare, Hon Hai, avait du mal à faire face à la demande massive d'iPhone d'Apple Inc. "Ce n'est pas facile de fabriquer des iPhone. Nous ne parvenons pas à répondre à l'énorme demande", a déclaré le président de Foxconn, Terry Gou, aux journalistes après un forum d'affaires.

  Chaque sortie d'un nouveau modèle d'iPhone entraîne des problèmes comme celui-ci, les gens veulent acheter les appareils, Apple n'arrive pas à en apporter suffisamment dans les magasins et, au final, l'entreprise perd de l'argent et du prestige. Pour les vacances d'hiver, Apple a définitivement l'intention d'introduire le terminal dans les stocks de tous les magasins où l'appareil est vendu, mais d'ici là, il faut être très patient si vous avez l'intention d'acheter un iPhone 5.

12 COMMENTAIRES

  1. De ce apple nu investe din gramada de bani pe care o are in linii de productie? Nu ii tine nimeni sa si faca 10 fabrici si sa vanda sute de milioane de dispozitive
    Si este normal ca un telefon de 700 de euro sa arate perfect

  2. Lol
    Strategie de marketing.
    Normal ca nu or sa inunde piata cu iphoneuri. Este un terminal care se pretinde exclusivist, daca s-ar gasi iphoane la fiecare colt de strada ar scadea destul de mult imaginea brandului.
    Mereu e mai bine sa ai cererea mai mare decat oferta.

  3. Ion, mai bine citeai atent articolul. Nu e un telefon deloc exclusivist. E un telefon chiar banal, overpriced. In state n-are oricine android, ci numai lumea buna, in schimb vezi iphone la fiecare Gheorghe din supermarket. Plus ca majoritatea utilizatorilor sunt giboni cu bani in plus care vor sa se dea rotunzi chiar daca sunt patrati. Si cand zic asta ma refer la romani. Ei isi iau pt ca are si ala si vor si ei.. Nu au idee despre ce inseamna istoria apple, brand, samd. Ca sa nu mai zic ca nu apreciaza deloc design-ul. Cred ca am vazut cel putin 100 de specimene de cand frecventez situl si vesnic sunt cu aceeasi fraza tampita “Eu nu le prea am cu tehnica si tehnologia”. Daca nu le ai de ce iti iei un smartphone ? Sa pretinzi ca esti … smart ? :))

  4. Idq, nu este exclusivist, ai dreptate, este premium! Si apoi, contează ce segment are telefonul, în US sau Ro? Cred ca somnul de noapte îți e mai lin dacă nu te gândești la giboni 😉
    Îmi aduc aminte ca prin anii 90 PC-ul era exclusivist, uneori pe post de mobila și alteori un produs prost pentru ca se infecta sau se ștergeau fișiere de sistem, din Windows! Ulterior, o parte din gibonii de atunci conduc companii de IT de succes! Sa fi fost prea smart acel PC sau utilizatorul, după ce a devenit un produs de larg consum?

  5. @Andrei78

    Pai hai sa socotim nitel, shall we ? Intr-un an HTC scoate cel putin 3-4 modele de varf de smartphone care costa fiecare in jur de 400-500 de euroi each (ex htc one X lansat anul asta, socotit la 20 de meleoane, aprox). In acelasi timp, Apple scoate 1 bucata telefon PE AN. Deci, prin calcul, ajungem la concluzia ca ala care are android, da de 2 ori mai mult pe an pe un smartphone decat ala cu iOS. Pentru ca la fiecare 3-4 luni apare o editie mai performata, si ,prin urmare, ca un exclusivist ce te respecti, ‘tre sa ai ultimu racnet in materie de gadgeturi ca altfel iti sare mustaru ! Pai cum ?! Nu ? :)) You were saying ?

  6. @Ldq

    Pe bune…asta-i logica ta?=)) pe mn ma amuza faptul ca vb de statele unite unde oricine isi permite un smartphome de orice fel…ca-i android ca-i ios sau windows…! De exemplu eu daca imi schimb masina mea de 7000 de euro de 8 ori pe an ma face sa fiu mai exclusivist decat unul care da 50000 pe una si o tine 4 ani?:-??

  7. Alex89 e logica tuturor, faptul ca tu esti un special butterfly nu inseamna ca ai si dreptate. In state unii abia is permit asigurare medicala, si tu vorbesti de smartphone ? :)) Cand ai fost ultima data acolo ? Diferenta de pret intre iphone si android, ambele cutting edge, nu e asa mare cum spui tu, asa ca , DA, unul care da 6000 de lei pe an pe smartphone (hint > android) si altul care da 25-30 la fiecare 1-2 ani. Exclusivist nu-i nici macar iphone-ul. E premium, cum spunea doc. Exclusivist ar fi un iphone de aur la n carate pt sheicul shaorma al halit al mamanaibii. Data viitoare cand incerci sa fii superior, incearca sa fii si informat inainte. 🙂 E un sfat prietenesc.

    @ Doc, gibonii sunt utilizatori care isi iau un produs doar pt valoarea lui sociala. De aici tragi ce concluzii vrei. Paralela cu PC-ul n-are nici o legatura.