i.am+ – l'accessoire produit par Will.i.am a été présenté en Grande-Bretagne

  La semaine dernière, je te l'ai dit Will.i.am urmeaza sa lanseze o carcasa pentru iPhone 4/4S/5 care transforma camera terminalelor intr-una de 14 megapixeli si iata ca produsul a fost oficial prezentat la Londra. Carcasa are lentile care se pot schimba, are un flash LED, are o tastatura proprie care face tag-uirea pozelor mult mai usoara, ea vine cu o aplicatie speciala ce are filtre si va permite sa editati rapid pozele voastre, iar principala problema este pretul de 199/299£ pe care artistul l-a stabilit.

  Ca sa fiu sincer carcasa arata urat, dubleaza dimensiunile iPhone-ului si nu stiu daca merita sa renuntati la design-ul frumos pentru a face poze, teoretic, mai bune. Produsul va fi initial disponibil in Londra incepand de luna viitoare, apoi el va ajunge in mai multe tari de pe glob, insa pretul mare nu va convinge chiar atat de multa lume sa faca o achizitie, mai ales ca functionalitatea adusa nu este chiar atat de necesara.

13 COMMENTAIRES

  1. E un lucru inutil….pâna la urma iPhone-ul e un telefon care face si poze suficient de bune,fără să mai trebuiască editate.

  2. Nu mai vorbiti prostii. E o concurenta binevenita pentru Samsung Galaxy Camera. Da, desi e doar o carcasa, e mai mult decat atat – in conditiile in care intr-adevar isi face treaba precum se zice.

  3. @Nu este nicidecum concurenta pentru Galaxy Camera! La un pret de 3 ori mai mic, un ecran de 4,8″ cu aceleasi dimensiuni, zoom optic si profil mai subtire nu este nimic decat o fita care nu va aduce venituri mari.

  4. O mare baliverna si o mare teapa. Cum sa maresti rezolutia unei camere adaugand niste lentile =))))). In cel mai plauzibil caz vine Willica si-ti mai pune el cu penseta niste fototranzistori pe senzor altfel nu vad cum. Tot felul de carcase si accesorii cu lentile suplimentare pentru iphone s-au facut slava Domnului insa nu la banii astia.

  5. De 200£ iti iei un iphone 4 sh (cu atat l-am vandut acum 3-4 zile) :)))) sincer sa fiu nu as da nici 10£ pe o idiotenie de genu :))))))

  6. Oare Pt. iPad 2 EXISTA Vreun Accesoriu pt. A face Poze mai Bune.. (Am iPad 2 si Sincer Nu ma intereseaza iPad 3..4.. Dar as vrea sa faca Poze mai Bune) Careva stie vreun Accesoriu