Installous ne fonctionne plus, comment obtenir des applications payantes gratuitement ?

  Install0us fermé à la fin de l'année dernière et de nombreux propriétaires d'iDevice se retrouvent sans leur méthode préférée pour pirater les applications disponibles dans l'App Store. Bien que je ne soutienne pas le phénomène du piratage d'applications, je le ramène à votre attention. article dans lequel nous expliquons une très bonne méthode pour obtenir applications payantes gratuites de l'App Storeceux d'Apple. Le système n'est pas simple, mais au moins il est légal et il vous donnera la possibilité d'obtenir tout ce que vous voulez, sans effort excessif, et pour ma part, je vous recommande de l'utiliser, surtout si ne fais pas évasion de prison.

  Ci-dessous la liste des sites Internet recommandés pour cette procédure, utilisez-les en toute confiance. Si vous êtes invité à un service de ce type par quelqu'un, utilisez le code du lien d'activation pour vous inscrire et recevoir des points gratuits pour télécharger des applications. Le processus d'inscription sur le site Web s'effectue UNIQUEMENT sur les iDevices, ouvrez donc les liens directement depuis les terminaux, sinon vous ne pourrez pas vous inscrire.

96 COMMENTAIRES

  1. Pacat ca, Codurile pe care le obtii in urma punctajelor nu sunt valabile decat pentru cei care au cont in appstore U.S. am si eu cateva coduri de cate 10$ si nu le pot folosi a sunt inregistrat pe appstore RO.

  2. De rahat metoda asta … Mai bine oleaca de cautare pe google si gasesti aplicatiile care trebuie … Nu la fel de buna ca installous da asta e … Decat sa dau bani pe aplicatii care pot fi moca …

  3. Nu cred ca e mare lucru sa dai 0.89€ pt o aplicatie care iti foloseste,sunt 4lei,care in orice zi,oricum ii dai aiurea…daca nu iti permiti 0.89€ pt ceva necesar tie,nu cred ca ai iphone,cum s-a mai intamplat multi o sa spuna,nu vreau sa ma incurc cu card/cont etc…numa’ bine!

    Zao,multumesc pt toate noutatile zilnice,foarte multe folositoare:)))

  4. @Alyn_Tattoo: Trebuie sa invatam o data si odata in Romania sa mai sustinem munca altora, daca ar fura toti, n-ai avea nicio aplicatie in telefon.

  5. Ce sterge zaone commenturi! Buna treaba, de ce mai ai sectiune de commenturi? Am inteles ca tu nu vrei sa incurajezi pirateria , dar lasa-ne pe noi sa discutam!

  6. @A.Craciun: Lasa vrajeala, articolul asta are o tema, nu fa offtopic, ca nu are rost, stiu ca intelegi ce vreau sa spun.
    Google poate folosi oricine ca sa fure, eu aici v-am dat metode legale, daca nu vreti sa dati bani. Cand iti cumperi o masina stii ca trebuie sa cumperi benzina, piese, accesorii ca sa o intretii. Cand dai pe un iPhone atat cat ai da pe o dacie veche, stii ca trebuie sa cumperi aplicatii, altfel l-ai cumparat degeaba. Intr-o buna zi multi o sa inteleaga asta.

  7. Ii cam pe tema zic eu, oricum nu vreau sa intru in polemici, nu ajuta la nimic! Intradevar este adevarat ca trebuie platita munca dezvoltatorilor, dar sa fim seriosi tu zaone cumperi muzica, filme, windows cu licenta, antivirus cu licenta, nero, microsoft office, photoshop? Astea le ai cumparate?

  8. Un pont ( cam ilegal ) appsync are versiune de 6.0 / 6.1.. Folosesc freemyapps de o gramada de timp si am scos banii sa cumpar toate aplicatiile, dar e bine de stiut.

  9. @A.Craciun: Folosesc OS X, da l-am cumparat, da merg la cinema si ma uit la filme, ma uit la netflix, cu o pacaleala ce-i drept, ca nu merge nativ in Romania, si platesc sa vad serialele care imi plac, etc, etc. Dar scuza-ma, compari o aplicatie de 1/2/3/4 dolari cu un OS sau programe de zeci sau sute de dolari? Sa fim seriosi, nu dai sute de dolari pe aplicatii anual decat daca te chinui intr-adevar.

  10. Am crezut ca e un blog liber pe care se pot discuta diverse, in limita bunului simt evident, dar se pare ca de 5 min scriu de pomana, comentariile mele nu ajung la ceilalti utilizatori, sunt sterse! E ok atunci, nu mai scriu! Nu am indemnat pe nimeni sa pirateze nimic, iar din moment ce exista solutii pt astfel de aplicatii nu vad de ce nu se poate discuta de ele. Daca stam sa ne gandim nici jailbreak-ul nu e tocmai ok, daca tot vrem sa fim corecti pana la capat! Si nu-mi spune zaone ca tu nu ai descarcat niciodata o aplicatie piratata! Cat despre mine, o spun din nou, nu sustin pirateria, am cheltuit in ultimele 2 sapt £20 pe aplicatii + £5 donati pt solutia de JB. Numai bine!

  11. Furtul, ca ideologie, este întipărit în contemporan! Vorbesc mai cu seama despre România! Însă, sa ceri admin-ului acestui site liber la dialog despre piraterie mi se pare ori lipsa de bun simt, ori vârsta e corelata cu educația, uneori și cu limba romana! Bănuiesc ca se dorește o secțiune de explicații și link-uri către ipa-uri, dacă se poate și găzduite pe serverul unde discutam… ca doar bal sa fie. Pana sa apară acest jailbreak, lumea se plângea, onorabil public, de faptul ca nu pot face un tweak sau ceva setări personalizate, acum brusc auditoriul se transforma în jucători cu buget de I5/I4 dar fără bugetare și pentru after sales, gaming, etc. Pana si efortul cautarii cu Google, asta da instrument modern de studiu, devine genrator de lene. Caragiale ( e autor și nu marca de mașină), mon cher!

  12. Deoarece nu am card de credit folosesc aceste site-uri de prin mai, anul trecut si pot spune ca am majoritatea jocurilor cunoscute din appstore.
    Adevarat ca dureaza pana strangi puncte, dar ai si o satisfactie cand iti iei jocul/aplicatia pe gratis 😉

  13. Io recunosc, piratez de la aplicatii de 0.89€ pana la filme, softuri, muzica . Piratez totul, atat timp cat in Romania financiar merge rau. Cauza si efect! Nu vorbesc in general iau cazul meu, momentan sunt student ultimul an la medicina, cand o sa fiu rezident o sa am salalr de 900 ron + bonuri! Pai ce aplicatii vrei sa cumpar cu banii astia! Acum imi spuneti voi pai daca ai iPhone de 3000 ron ai bani sa cumperi si aplicatii, prieteni exista okazii unde un amarat de iphone 4 il iei la 800 ron, un 4s la 1300-1400 la liber! Lasati povestile astea, plus ca mai exista abonamentele mari de la operatori care subventioneaza telefoanele

  14. Zaone … Zi si mie de unde pot lua igo? … Fara bani… Nu vreau sa dau bani … Am mai dat odata si am achimbat telu si iam pierdut … Luasem iblacklist … Pa bani daca schimb telu … Eu unu ma descurc am avut aplicatii piratate si pe nokia 6260, n95, etc … Si o sa am pe orice tel ptr ca nu vreau sa dau bani … Lasa oamenii sa discute de unde si cum pot lua ceea ce vor … Si la urma urmei jailbrack tot un fel de piratare si hack e .. Ala dc il sustii … Vb despre el .. Si nu zi ca doar ptr tweckuri … Eu din cydia iau iblacklist ca nu sunt tampit sa mai dau odata bani pe el si e piratat, hackuit

  15. eu as prefera sa fie liber iphone fara jailbreak, sa putem sa punem orice pe el cu bani, sunt deacord sa platim munca depusa dara sa functioneze totul perfect. Eu am cumparat igo (aveam nevoie de el), angri birds..etc pe vremea cand nu aveam jailbreak .

  16. Zaone, nu te mai chinui, stii foarte bine ca nu are rost. Romanul daca poate sa fure, fura, chiar daca il dau banii afara din casa. Sunt convins ca 99% din cei cu jailbreak, atunci cand au vazut titlul thread-ului au primit palpitatii cardiace si le tremura mana pe soarec atunci cand au dat click pe link. In sfarsit pot fura. Patetic.

  17. Multe aplicatii costa putin dar sunt țepe cu acordul apple
    Installous era foarte bun pentru testare
    Si mai e bun pentru copii care se plictisesc de un joc in 30 minute. Salariile la noi sunt mult mai mici dar pretul la aplicatii e la fel. Piratatea are mare legatura cu nivelul de trai.

  18. Leo fura o lume intreaga … Ca installous nu fost facut de romani … Care vrea sa cumpere nu are decat cine nu … Are hack … Nu dau bani sa iau o aplicati si cand apare o alta varianta sau schimb telu sa dau iar bani

  19. nush ce va agitatin atat?! nu va convine ca sterge zaone commenturi? simplu nu mai intrati aici nu-i mai faceti trafic etc! exista o tona de alte siteuri sau forumuri in care sa ve expuneti parerile. daca totusi intri in casa unui om ii respecti obiceiurile ca asa e normal! parerea mea !

  20. Si daca piratez care e problema ? Nu fur , piratez , lasa , ca toti furam , de la ala mic pana la ala batran , stii care e problema , aici e plin se sfinti care nu fura nu fac jailbreak, care dineaza de drag pt ca au donat si altii , si de fapt 90% piratam aplicatii si tweakuri si tot ce misca , domnule leo, muzica dumneavoastra cum a ajuns in hdd? Dar nu isi vede nimeni prajina din ochi, piratez pt ca decat sa dau 2-3 sute de dolari pe aplicatii , mai bine donez pt cydia 5-10$ , si de inca 30-40 de dolari imi iau o carcasa buna pt telefon, si cu restul banilor ma duc un weekend la munte sau le gasesc o intrebuintare utila . Nu mai pozati ca sfinti ca si voi piratati la fel de mult ca mine sau ca majoritatea de oe site , pun pariu ca si zaone rupea install0us in vremea lui….. Da nah, timpul trece si pe site nu stie nimeni cine suntem si ce am facut , de unde rezulta ca e usor sa te dai corect si de fapt sa nu fi!

  21. Gabi e forum de ideviceuri nu casa lui … In curand o sal sterg din tel daca o tine tot asa cu cenzura … Dar pacat ca pana acum gaseai ce iti trebuia aici … Acum zaone nu mai sustine piratarea de aplicatii… Maine poinaine o sa la la fel si cu jb … Fara de care iphone e o panarama de telefon de tot rasu …

  22. @Doc: Ai incercat tu sa dai o lectie de viata prin cuvinte alese. Brusc toti suntem corecti si sustinem munca altora, dar cand faci download de pe torrent e ok sau cand cauti crack-uri pt diverse soft-uri!
    @Zaone: Stiu ca se depune mult efort si munca in creearea unei aplicatii si normal e, ca orice munca sa fie rasplatita. Am spus de variantele pt installous doar ca o informatie pt altii, ca doar ii spune blog sau forum, unde lumea discuta! Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva!

  23. Alyn_Tattoo pai asta ti-am zis si eu! cui nu-i convine pleaca si isi cauta un alt forum unde sa discute liber! asta inseamna democratie cu legi si reguli! daca nu avem legi si reguli in democratie se transforma in anarhie

  24. @Alyn_Tattoo: Decizia de a nu sustine piratarea e veche de aproape 2 ani de zile, nu e nimic nou. Nu promovez piratarea, nu explic metode prin care poate fi facut acest lucru, ce e asa greu de inteles. Da, nu va convinge ca nu puteti lua aplicatii de 1$ fara sa dati un ban, asta e, intr-o buna zi, cand va maturizati, o sa intelegeti ca a plati pentru ceva este un lucru normal si doar asa se sustine munca oamenilor. Eu nu cer niciun ban de la voi pentru a sustine iDevice.ro si nu vreti sa stiti ce costuri implica asta.

  25. cum nu ceri bani pt sustinera idevice.ro ? iti aduci aminte cand te rugai de lume sa doneze pt tine ca sa-ti iei server pt forum?

    nu mai fi asa de infatuat ca pierzi din fani.Ai dat de popularitate si iti dai in petec cu atitudinea de roman.Fii acelasi om care scria articole si raspundea frumos si cand nu era cunoscut !

  26. @ACSEL: Acea sesiune de donatii fost facuta pentru ca lumea cerea un forum si eu nu aveam bani sa investesc in el. Nu am cerut eu bani de nebun, am spus foarte clar atunci, vreti, va fac, donati pentru cumparare. Aia a fost singura sesiune de donatii organizata de mine vreodata si a fost facuta pentru ca voi vroiati ceva ce eu nu puteam sa va ofer.
    Imi place cum eu devin ala rau cand nu ajut lumea sa fure, ciudata lumea asta.
    Bun, cu asta am incheiat subiectul asta. Daca aveti intrebari pe tema articolului, ok, daca nu, gata cu offtopicul.

  27. Una peste alta idevice.ro e o treaba buna si trebuie recunoscuta munca depusa de zaone! Calmati-va, ca toti avem zile bune si zile rele, important e ca avem pe cineva care se ocupa! Iar daca n-am avea bani, am fi cu totii bogati! Ajunge cu cearta!

  28. nu mi se pare o problema asa mare cand sunt promotii in fiecare ziua..tocmai am luat un iphone 5 si am aceleasi aplicatii de acum vreo 2 ani de cand aveam ipod 🙂 eu sunt multumit si fara installous sau alte variante

  29. Ca sa fiu sincer eu is foarte multumit de aceste siteuri am castigat pana acuma 50 de dolari <3 de pe ele 🙂 si nu duc lipsa de Appsuri … mai ales daca prinzi si reduceriile 😀

    dar ca in orice chestie exista probleme nu primesti zilnic appsuri care ofera puncte astai tot ce e pacat 🙁

  30. partea cea mai buna in asta e ca si daca dai Restore la iDevice practic daca vreodata vrei sa reiei appsuriile le iei de pe oficialul Appstore ca ele is gata platite 😀

  31. Eu nu am zis nimic de piraterie,zaone.Am spus ca nu e corecta atitudinea ta fata de vizitatori.Raspunde-le frumos o data si gata nu te tot lua cu ei la 11 metri ca nu ajungi nicaieri.

    Am facut JB pe un iphone 5 si acum regret.Rupe bateria.

  32. Seb, când o sa avem ocazia sa ne cunoaștem, îți schimbi părerile! Pana atunci, te poți abține, speculând nu faci decât sa intri în marja cu care nu dialoghez. Nu am nevoie de torrenti, cumpăr BD de pe okazii, fără sa fie neapărat sigilate, pentru ca dacă a dat banii pe o instalație de sunet buna și un display peste medie, îmi place sa bag discul, sa ma tolănesc pe canapea și sa am o experienta video decenta, fără sa stau sa îmi bat capul cu mkv, subtitrări, player vlc, șamd. Apoi, mai împrumut discurile, iau și eu altele, șamd. Înțelegi mecanismul? Iar la aplicații, am totul plătit, inclusiv muzica. Dacă am dat o pălărie de bani pe I5 sau Macbook, atunci m-am gândit ca mai dau ceva după achiziție, pe ce instalez. Altfel, cumpăram un Samsung Wonder și îmi instalam jucărioare pe Google Play, cu economii substanțiale și nervii adecvați! Si apoi, întreabă posesorii de I5/I4/s, care plâng după piraterii, dar au un telefon peste medie, premium, câți bani au în buzunare, pentru ca BMW în ușa garsonierei, cu 5 litri de benzina în rezervor, am tot văzut! 😉

  33. Mda … Pa pa idevice o sa indrum pe toata lumea sa nu mai foloseasca idevice … La gel cum iam indrumat spre acest site o sa ii indrum spre altu sa ramana zaone si cu “sfintii ” lui aici cei care dau bani pe aplicatii … Ptr ca nu mai am dc sa intru aici … Zaone sa ajuns … Nu mai sprijina piratarea … Nu se mai poate vb liber pe forum … Si mai bn citesc alte forumuri chiar daca nu sunt in romana decat da intru pe forumul unui zaone … Hai bafta “sfintilor” … Si sa dea domnul ca la prima utilizare a unei aplicatii piratate sau tweck sa va bufneasca telefonu sau tableta in freza=))

  34. @zaone nu mi-a trecut niciodata prin cap sa imi fac un al doilea cont, dar nici nu cred ca am sa o fac… Sau cine stie , mi-ai dat ulei la roticele pe crbl.

    Lucrez pe salariul minim pe economie, desi am o facultate si o scoala de specializare in curs. Imi platesc lemnele de caldura pe timpul iernii, am un cielo din 99 care ma toaca de bani, platesc facturi acasa si cu greu mi-am permis sa iau un 4S la mana a paispea. Nu am avut niciodata un card pe numele, iar cel pe care il am acum l-am facut special ptr a cumpara aplicatii. Daca mergeau luate prin sma n-as fi stiut sa folosesc un card nici azi. Nu imi cumpar in fiecare zi aplicatiile care apar, mai mult vanez oferte si de cele mai multe ori topicurile cu aplicatii free pe care ni le pune @zaone la dispozitie si il apreciez ptr asta. Ideea e ca saptamana trecuta am reusit sa imi iau windows 8pro VU cu licenta. La fel ca si atunci cand am cumparat prima aplicatie ptr iphone va jur ca am avut o satisfactie atat de mare cand mi-au cerut sa introduc keyul si mi-a aparut mesajul cu windows is activated, incat imi tremurau mainile de emotii. La fel si cu appstore cand dau un ban ma simt mult mai bine decat atunci cand le piratez, si le si pastrez tot timpul pe cand una free o sterg si o bag de cate ori am chef sau ma plictisesc de ea. avem salarii mici si conditii de trai infecte, dar cine vrea, poate. Mi-as dori pe viitor sa imi pot face o colectie de soft-uri os-uri si jocuri licentiate , din pacate pana va veni vremea aia voi merge in paralel cu pirateria. Era o vorba pe care mi-o tot spuneau bunicii: ” suntem prea saraci, SA NU NE putem permite orice”

  35. folosesc FreeMyApps si am facut 50$ am primit un redeem code.

    ce nu imi place este ca iti trebuie cont de US pt asta

    dar hai mai bine sa vb despre plusuri si minusuri ale acestor servicii

    stim fiecare cat de corecti suntem cu noi insine si cu cei de langa noi, nu are rost sa generalizam despre hotie si cat de roman este romanul

    mais en mieux.

  36. Sa le cumperi asta trebuie sa faci, nu sa ai telefon de câteva sute de euro si nu ai un ban sa iti cumperi o aplicatie. Tipic românesc, conduci un x6 dar tu stai cu chirie !

  37. Alyn_Tattoo daca tot zici ca indrumi pe altii catre alte cai, de ce ar fi atat de greu ca in loc sa cauti alt loc unde sa iti indrumi prietenii sa cauti alte posibilitati de a face ceea ce doresti cu telefonul tau …

  38. Salut, folosesc FreeMyApps, da e pe bune, am reusit sa primesc 10$ descarcand aplicatile sponsorizate.
    Dar am intampinat o problema! Cand sa imi cumpar ceva din appstore, imi cere Security Question. Asta e problema ca nu imi mai stiu ce raspunsuri am dat.
    Ma ajuta careva, cu un raspuns, cum sa-mi resetez intrebarile din id-ul meu.

  39. @zaone daca folosim 2 conturi unul Ro si unul US pentru aplicatiile gratis, pot face sync cu ambele conturi pe acelasi telefon ? nu apar probleme ?

  40. hmmmm
    – principiul de baza este: iti place bine, nu, tot bine, nu mai intra, nu mai folosi, nu mai viziona/asculta/citi, valabil pentru toate: site-uri, canale TV, posturi radio, an so on
    – ai acces gratuit pe un forum, atunci respecti regulile, fie ca-ti convin sau nu; nu-ti place, go in peace
    – sunt uimit cum unii (destui, din pacate) folosesc iDevice.ro in principal doar pentru a-si exprima “opiniile”, adica sa arate cat sunt ei de destepti, cum le stiu ei pe toate si cum sunt ei cei mai buni, etc. si nu inteleg ca iDevice.ro este o pretioasa sursa de informatii
    – scuze pentru off-topicu-ul de mai sus, acum, on-topic, multumesc zaone pentru articol (actually pentru toate articolele) si pentru iDevice.ro

  41. cum bag aplicatii in telefon prin itunes ca imi da mereu sync faild…ca nu am sursa hackulo si creca dasta nu merge…astept raspuns ce sursa trebuie sa bag sa pot baga aplicatii crackuite

  42. Stie cineva daca aplicatiile piratate luate de pe installous vor mai functiona dupa ce instalez iOS 6.1 si fac jailbrake ? Ca sa fiu mai concret, am iOS 5.1.1 instalat pe un 4s si am instalat de pe installous aplicatia iGO si as vrea sa trec la iOS 6.1 dar in acelasi timp nu as vrea sa pierd iGO-ul pt ca este un program pe care il folosesc foarte des. Avand in vedere ca installous-ul nu mai functioneaza, stie cineva daca mai exista vreo alternativa pt a instala aplicatii hackuite ?

  43. @Sergiu intradevar ar fi o varianta corecta dar la pretul de 70 euro aplicatia este cam scumpa. Sa nu mai spun ca de bani astia gasesc un aparat GPS cu tot cu harti :)). Inafara de iGO toate aplicatiile pe care le am sunt cumparate :p.

  44. Exista o sursa care inlocuieste instalous de la hackulo si se numește sinfuliphonerepo . com găsiți aici tot ceea ce doriti

  45. Eu am renuntat la ios exact in ziua cand a fost inchis installous, am trecut de ls 4s la s3,deocamdata sunt foarte multumit, fiecare tel cu minusurile si plusurile lui

  46. BurnCrash, Igo este 16 euro si nu 70, pentru România, bonus ai si Ungaria, ca tot e la moda azi, pe la tv, statul vecin 😉

  47. @BurnCrash functioneaza perfect toate app ce aveai in installous. Pentru cei care tot zic ca ei cumpara mereu aplicati am o oferta… vînd la jumatate te preț orice aplicatie din AppStore

  48. @Doc Nu mai stiu cat costa acum iGO-ul pt ca il am deja si nu ma mai interesat pretul lui. Oricum eu vorbesc de versiunea cu hartile full europa si nu doar cu harta Romaniei + bonusul 😉

  49. De curiozitate am intrat in App Store sa vad cat mai costa iGo-ul si se pare ca de la 70 euro cat era anul trecut a ajuns la 65 euro. In continuare costa mai mult decat un GPS cumparat din magazin 😉

  50. MarioXXL da-mi o adresa de mail ca sa vb despre oferta ta cu jumatate de pret… ma intereseaza iGO-ul pt romania. Am facut updateul la 6.1 si am pierdut iGo-ul pt ca in cydia nu mai functioneaza cydia.hackulo.us

  51. Mai fratilor exista aplicatie in cydia care te ajuta pentru instalarea app. crack-uite.Trebuie doar sa cauti pe google.Eu acum am facut jb la i4 (fara probleme) si am vazut ca installous nu merge ,am cautat si am gasit un alt repo ce merge pe IOS6.Am instalat angry birds”star wars” si merge fara probleme.

    Multumim zaone pt eforturi.

  52. Buna, am instalat FreeAppSlots si am “cumparat” Fruit Ninja, si cand intru sa descarc jocul imi spune ca acel cod e valabil numai pentru US. Vreo solutie? Merci!