iOS 6.1.1 génère des problèmes d'autonomie de batterie pour les propriétaires de terminaux iPhone 4S

  Il y a quelques semaines Je vous ai dit qu'iOS 6.1 génère des problèmes d'autonomie de la batterie pour les propriétaires d'iDevice, et maintenant nous découvrons que iOS 6.1.1 exactement le même effet pour iPhone 4S. Beaucoup de ceux qui prétendent que iOS 6.1.1 génère des problèmes avec l'autonomie de la batterie, il dit que dans iOS 6.1 tout fonctionnait parfaitement, de plus, les appareils ne chauffaient pas autant, et la surchauffe est définitivement liée à la réduction de l'autonomie de la batterie.

  Malheureusement, chaque mise à jour iOS génère des problèmes d'autonomie et en général réinitialiser les paramètres réseau, désactiver certaines options iCloud, restaurer sans réinstaller une sauvegarde et d'autres astuces de ce genre peuvent résoudre vos problèmes. Si vous ne parvenez pas à résoudre les problèmes, alors peut-être iOS 6.1.2 il le fera pour vous.

39 COMMENTAIRES

  1. Eu am facut update la fiecare versiune lansata de ei, dar nu am nici o problema cu bateria. Imi tine incarcata in jur de 6:30 min. Fara jocuri maruntele, mi-a tinut si 7:20 min, la updat-ul la ios 6, chiar am postat foto si pe twitter. 🙂 Problemele sunt sesizate doar de cei care au jb pe ideviceuri. 😉

  2. a inceput sa se duca in jos si Apple,scot update-uri de dragul de a o face,la mine pe 4s dupa ce ma joc Max Payne jumatate de ora se incalzeste ca naiba inclusiv pe partea de metal,la 4 nu pateam asta pe 5.1.1!

  3. Deci io nu pot să mă plâng !
    De la ora 08:00 am pâna la 10:00 ; 10:30 pm nu am treaba… Acum mai am 23% ( utilizez zilnic: 2-3 plinuri de CSR + Twitter + cam 1h30′ vorbit & sunat + câteva mesaje + web ) ar trebui să mă plâng ?

  4. ThieF la cum il utilizezi e normal ca te tine asa, deci nu ai de ce sa-ti faci griji.
    acum legat de problema lu 6.1.1 , vreau sa spun ca din contra , se incalzeste mai putin fata de 6.1 dar viata bateriei nu difera deloc .
    poate cei care au problema asta sunt tot cei care au si problema vremii si ce se mai plangea lumea pe aici dupa jb.
    ce am observat eu ca face uneori figuri este timpul care imi arata viata bateriei , adica daca intru la utilizare si dau jos sa vad cat timp a tinut , cate o data imi arata “-” , deci nimic , in rest probleme cu vremea sau afisarea corecta a niveluluyi bateriei sau ce am mai citit nu am DAR problema numarul unu pentru care s-a facut acest update , mai exact 3G-ul , nu merge mai bine deloc dar nici mai prost , sincer nu inteleg rostu acestui update.

  5. am un 4s de un peste un an! pana cum nu am avut nici un fel de probleme iar upgrade am avut la toate ios-urile posibile! Deci eu tin sa cred ca aceste probleme sunt izolate si nu foarte multe!

  6. La mine mi s-a intamplat un lucru ciudat , ieri mi s-a dus foarte repede bateria , tot cam pe la ora asta mai aveam 5 % si azi utilizat la fel ca ieri acum mai am 40% ! Nu inteleg de ce?

  7. depinde foarte mult ce tweak-uri aveti instalate .. Barrel .. Winterboard .. SBSettings .. consuma baterie .. documentati-va putin in legatura cu lista ce consuma bateria si intoarceti-va cu rezultate pentru ca eu folosesc doar tweak-uri minore .. chiar am lista daca cineva o vrea .. si nu vad nicio schimbare majora ..

  8. scot rahatul asta de soft pentru 4 telefoane…3gs 4, 4s si 5 si nu sunt in stare sa il testeze calumea inainte sa il lanseze. Ok mai scot softul si pentru ipad 2, 3 si 4 ipod touch gen 4 si 5 si apple tv…dar totusi e penibil… ca nu sunt in stare sa scoata ceva calumea…ditamai compania

  9. sunt in continuare pe 5.1.1 si de fiecare data cand vad problemele cu care se confrunta unii dintre cei care au facut update .. a gandesc ca e o idee buna. Cred ca voi ramane pe 5.1.1 pana imi iau o alta versiune de iphone (acum sunt pe 4s). nu-s suficient de interesat de functiile ios 6 pentru a risca sa imi mearga telefonul mai prost. acum sunt chiar multumit de el.

  10. Vad ca toata lumea are cate o problema cu 6.1.1 pe 4s. Am si eu una. Dupa update la 6.1.1 si jb, de cate ori incerc sa sterg o aplicatie telefonul intra in safe mode. Am instalate aceleasi tweak-uri ca si pe 6.1, dar inainte de update nu aveam problema asta. A mai intalnit careva aceeasi problema?

  11. La mine tine mai mult ca pe 6.1. Am auzit o chestie si nu stiu ce sa cred , asa ca astept parerile voastre. Pe langa faptul ca un incarcator original iti incarca idevice’ul mult mai repede…bateria tine si mai mult. Este adevarat ?

  12. Eu sunt f multumit de 6.1 cu privire la baterie si nu numai…,@Mihai:cu siguranta incarcatorul original isi face treaba mult mai bine(am avut incarcator “replica” si acum am originalul )

  13. Bateria se comporta ciudat de 6.1.1.
    A stat toata noaptea la incarcat, il scot, citesc mailurile 10 minute, internet banking si bateria ajunge la 96%
    Apoi daca navighez pr 3g 1/2 ora ajunge la 77%
    Pe la ora 12-13 in conditiile unei utilizari modeste am in jur de 15% baterie
    Ce e ciudat ca daca-l pun la inarcat in 2-3 minute ajunge la 50% incarcare. Parerea mea e ca e prost facut acest ios.
    Telefonul inca nu are 1 an

  14. @mihai. Sunt perfect deacord cu tine! INCARCATORUL ORIGINAL si cablul lui (nu petardele de 15 lei) este AVANTAJUL.
    Eu nu am incarcat vreodata telefonul cu porcarii de doi lei si SURPRIZA: bateria ma tine 2 zile atat pe i5 cat si pe 4s cu 3g pornit! Ma refer la un program de utilizare frecventa a net-ului ce cateva ore.
    Sfatul meu este sa va cumparati accesorii originale la telefoane si nu sa va zgarciti in ideea prosta ca facet economie de bani! e posibil sa va stricati si idevice-urile folosind accesorii proaste. Ganditi-va ca mAh din accesoriile contrafacute este necompatibil cu cu originalul, iar in timp este clar ca deterioreaza device-ul.

  15. sherman!! sunt si alti furnizori de accesorii si nu neaparat de bazar (de 15 lei cum spui tu). Ex: enegizer dedicate Iphone, prin DOMO. Pentru ca originalele le-am uitat in alta locatie, folosesc de o buna perioada asa ceva iar rezultatele in ce priveste bateria sunt cum ai spus si tu.In concluzie, recomand pt cei care nu au originalele, dar cauta o solutie de compromis……..

  16. Salut baieti, sunt nou in ale IOS si as avea o intrebare. Am un 4S cu gevey si nu stiu daca ii dau update la soft, respectiv la 6.1.1 se intampla ceva? Mai merge cu gevey? Precizez ca nu este jb telefonul. Momentan am 6.0.1. Ma enerveaza groaznic 1 acela rosu aparut la settings ca si notificare :). Stima, Calin.

  17. Exact aceeași problema ca Nelu “Bateria se comporta ciudat de 6.1.1.
    A stat toata noaptea la incarcat, il scot, citesc mailurile 10 minute, internet banking si bateria ajunge la 96%
    Apoi daca navighez pr 3g 1/2 ora ajunge la 77%
    Pe la ora 12-13 in conditiile unei utilizari modeste am in jur de 15% baterie
    Ce e ciudat ca daca-l pun la inarcat in 2-3 minute ajunge la 50% incarcare. Parerea mea e ca e prost facut acest ios.
    Telefonul inca nu are 1 an”.
    Dacă aveți o soluție va rog postati!!!