L'iPhone 4S et l'iPhone 5 enregistrent de meilleures ventes que le Samsung Galaxy S III

  Au quatrième trimestre 4, Samsung était probablement le plus gros vendeur de smartphones au monde, mais le haut de gamme Samsung Galaxy III S si Samsung Galaxy Note II n'est pas situé dans un haut des smartphones les plus vendus. Ceux de Strategy Analytics affirment que iPhone 5 si iPhone 4S ils ont enregistré de meilleures ventes que Samsung Galaxy III S, et dans l'image ci-dessus vous avez tous les chiffres. Pratiquement au 4e trimestre 2012 iPhone 5 il a enregistré presque le double de ventes par rapport au Samsung Galaxy S III, et la différence entre l'iPhone 4S et le terminal coréen était de 2 millions d'unités.

  En pratique, un smartphone de plus d'un an a enregistré de meilleures ventes que les smartphones haut de gamme de Samsung, et cela en dit long sur les préférences des consommateurs. Malheureusement, aucun détail n'est fourni sur l'iPhone 4, mais ce dernier terminal ne semble pas avoir vendu plus de 4 millions d'unités. Le quatrième trimestre 4 a été le trimestre fiscal le plus important de 2012, cette période incluant les vacances d'hiver au cours desquelles les consommateurs dépensent plus que toute autre période de l'année.

24 COMMENTAIRES

  1. Scrie in imagine ca e global.
    @Mărul: Pai tot baietii astia dau Samsung ca lider in vanzar pe smartphone-uri, deci si alea sunt minciuni. Minciuni sunt si vanzarile de S III-uri, deci si alea sunt mai mici. Sau sunt minciuni doar raportarile facut epentru Apple? Clarifica tu situatia te rog.

  2. Nu mai comparati iPhone 5 cu Samsung S3 pentru ca vorbiti de produse diferite, care au fost lansate la momente diferite. Ceea ce nu se spune este ca Apple in trecuta inovat iar acum stagneaza. Ca sa fii in top trebuie mereu sa inovezi. Samsung incearca, ocazional mai copiaza ceva. Mai nou si Microsoft incearca sa faca ceva, Apple doar merge in continuare pe conceptele initiale si face bani. Asta e ok pentru ei, dar nu pentru noi, consumatorii.

  3. Ce tristi sunt trolii ca plasticaria e un fâs .
    La ce mama naibii mai stati pe acest site daca nu va convine ca iPhone e no.1 ?

  4. Oricum statistica este putin nerelavanta pentru ca se raporteaza la un moment in care apele erau agitate in piata: produs nou aparut (iphone 5), scaderea pretului la iphone 4s, plus perioada de sarbatori in care toata lumea este tentata sa achizitioneze “noutatile” aparute pe piata

  5. Analiza probabil corecta ca si cifre insa prezentata incorect.

    Daca tot a fost luat impreuna Iphone 4s cu 5, trebuiau luate impreuna si S3 cu S2, moment in care erau evident scaderile Apple.

    ps. inca nu reusesc sa inteleg satisfactia unora ca Apple sau Samsung sau whatever, fac bani mai mult sau mai putin decat concurenta, scontandu-ne noua banii din buzunar de fapt.

  6. @cele: Si cine le-a luat impreuna ? Sunt prezentate separat. Nu va mai ofuscati atat ca Samsung iese slab la cifre, asta e situatia, live with it. Tot papati fundul coreenilor.
    Marul e un troll care vorbeste aiurea ca sa starneasca cearta, nothing more.
    @andrei_r2005@yahoo.com: Well gandirea normala e sa compari produsele de pe piata, nu produsele din imaginatia unora. Astea sunt high-end-urile, astea se compara, stiu e greu, Samsung pierde, of, of, nu va place, deal with it. Samsung vinde multe telefoane “destepte” ieftine, nu alea de top.
    Cu asta am mai scapat de niste trolli, imi plac articolele de genul asta, scot la iveala mancatorii de samsung. De fiecare data, niciunul nu suporta sa vada ca Apple vinde mai mult :))) Spun unii ca exista fanboy Apple fara minte, insa aia care o spun sunt “iubitori” de terminale android si la ei e mai rau. Gasesc orice scuza sa scoata samsung pe sus, desi aceeasi strategy analytics proclama suprematia samsung, deci totul e o minciuna, de la cap la coada, dar cui sa-i spui, daca e doar un piston si ala bate greu.

  7. Salut! Vand un IPhone 5 alb, 16 Gb, neverlocked in garantie inca 23 luni. Telef. se vinde in cutia originala cu toate accesoriile+ garantia. Arata si functioneaza impecabil Tel. 0752175766.

  8. Cei care spun despre Apple ca nu a inovat în ultima vreme, probabil iau in calcul doar iOS-ul, care într-adevăr putea avansa mai mult… însă pe partea de hardware, în toate iDevice-urile lansate in ultimi doi ani, s-au implementat inovații pe care ceilalți abia le înțeleg… drept dovada iPhone 5 care arata extraordinar, o bijuterie pe lângă cărămizile din plastic… si nu mai zic de restul iDevice-urilor ca știți și voi (sau nu)! 😛 😀

  9. Oare eu sunt singurul frustrat de aici? Am iphone si-mi place. Dar frustrarea ma copleseste cand vad ca nesimtitii astia de la apple (am zis si eu, nu am dat cu parul), ma forteaza sa fac update- uri care, in loc sa rezolve, aduc numai probleme, cand mi se da cu lingurita cate un rahat de functie noua, cand sunt incorsetat si controlat in tot ce fac sau mai bine zis, as putea sa fac. Si toate astea pe banii mei. Multi bani. Dar fiindca sunt roman, o sa mai rabd si inghit, sperand ca apple va fi iar ce a fost. Eu îi vreau, dar oare ei mai vad dincolo de profit?

  10. Poate la depasit da nu se compara cu s3-ul.4s meu face numai figuri cel putin cu jailbreack nici camera nu mai merge.d 4 numai vb.s3 e mult peste k multitasking si tot.