La Comex recrute Google

  Comex, le célèbre hacker qui a développé des solutions de évasion de prison pour les iDevices, cela fonctionnera pendant quelques semaines à Google dans une période d'essai à partir de laquelle il décidera si ce travail lui convient. Nicholas Allegra est le nom du hacker, il a travaillé chez Apple dans des conditions similaires pendant plusieurs mois, et maintenant il fait la transition vers l'un des principaux rivaux de ceux de Cupertino. Personne ne sait encore ce que fera la Comex au sein de Google, mais le hacker affirme qu'il ne travaillera pas sur des projets liés à Android OS.

  comex est l'un des hackers les plus appréciés et les plus populaires qui a développé des solutions pour évasion de prison pour iOS, mais il reste à voir comment il sera perçu par les fans d'Apple suite à cette décision.

12 COMMENTAIRES

  1. Sper ca totusi sa reuseasca sa “imprumute” cate ceva de la Android 5.0 OS, sa le duca la Apple si dupa aia sa vina Apple rapid cu noutatile alea, si sa blocheze accesuil lor in Android 5, ca nu m-ar deranja :); m-am saturat sa tot aud toti plasticarii ca android este mai tare decat ios!
    Totusi, chiar nu inteleg de ce se duce la Google!

  2. @hamham: nick-ul tau si felul in care scrii zice multe despre nivelul de inteligenta.
    Daca tot zici ca ios e mai bun si nu ai JB, schimba si tu soneria la telefonul tau cu oricare din mp3-urile care le ai pe telefon, cand o sa poti face asta abia atunci sa zici ca ios incepe sa se apropie de symbian, nu de android sau windows phone.

  3. @Rusko: cred ca nivelul tau de inteligenta lasa mult de dorit, cum poti sa afirmi ca un sistem open source plin de buguri si vulnerabilitati poate sa fie mai bun ca ios??? Dar asa e cand vulpea n-ajunge la struguri…Probabil in satul din care esti tu androidu’ este “cel mai tare fratioare…’e’ joace grati$$$ pe el dom’ne”
    Tocmai faptul ca ios este ‘inchis’ face diferenta si il face puternic si sigur! Dar repet probabil la tara nu e nevoie de asa multa securitate si stabilitate ci mai mult de JOCURI GRATI$$$ pline de reclame si bug-uri! Te salut 😉

  4. @Emanuel:
    Open source nu inseamna plin de buguri, mai documenteaza-te putin.
    Si nu are treaba vulpea cu strugurii, am avut de la 3G la 4S inainte sa trec la android, si am trecut din mai multe motive:
    – m-am saturat sa imi zica cineva ce vreau EU de la un telefon
    – m-am saturat ca la update-uri sa fiu mintit ca am sute de noutati care nu exista
    – m-am saturat sa am fel si fel de restrictii, sa nu partaja o poza/melodie prin bluetooth, mail, wifi, sa nu pot face ceva pe telefon fara sa am itunes
    – dar cel mai mult m-am saturat sa ma uit sa ma uit la mailuri sau filme in ecranul de 3.5

    Da, androidul nu e perfect, dar in stadiul actual e la mare distanta in fata ios.
    Si ai fi surprins, dar imi folosesc telefonul pentru munca: mailuri, partajarea de fisiere pe orice calculator, multitasking cu adevarat si nu pentru jocuri gratis.
    Si apropo, se zice gratis, nu GRATI$$$, ca vad ca nu esti in stare sa scrii corect, dar ai aifon, e bine cand il pui pe masa la mec?

  5. Si uite asa face Samsung bani din plastice ieftine…
    P.S. cred ca tu ai avut aifon 😉 eu am iPhone si nu 1, chiar 2 ca nu m-am putut hotari intre alb si negru 😉 aaa si vezi ca 5 are ecran de 4” 😉 la ‘mec’ nu mananc ca nu vreau sa mor repede, in schimb cand ma duc la restaurant intr-adevar imi place sa imi scot iPhone-urile pe masa, nu mi-e rusine ca nu sunt de plastic..

  6. @emanuel:
    Stiu ca i5 are ecran de 4, dar cand mie imi trebuia ecran mai mare de 4 apple si toti fanii il lauda pe 4S, ca e ecranul perfect, cand a fost lansat i5 toti au inceput sa laude ca 4 e perfect, ca nu stiu cum de s-au uitat pana acum la ecranul de 3.5, si cel mai probabil, cand o sa lanseze ecran de 4.2 sau 4.3 toti o sa ziceti ca ala e perfect si tot asa.

    @Lucian:
    Ei nu pot schimba soneria la telefon fara itunes, dar sa mai conecteze un device la telefon?

  7. bateti-va dar nu va certati:)) stii nu isi are rostul discutia cu laudatul,eu sincer daca nu aveam jailbreak nu preferam asa mult iphone,la design sunt de parere ca toate iphone’urile lansate a batut orice smartphone !

  8. Pt. Rusko: Se poate schimba soneria fara Itunes, se poate pune orice melodie doresti , poti sa o si tai si asta foarte rapid, pentru asta exista un program ii spune Itools si face acelasi lucru ca si Itunes numaI ca e mai rapid si mai simplu. Dar tu trebuia sa stiii lucru asta din moment ce ai avut Iphone 3gs, 4 si 4s. Si pentru vizionarea de filme exista desktop sau laptop.

  9. Pentru cei cu schimbatu’ tonului de apel, hai sa fim sinceri, nu toti suntem manelisti sau copii de 10 ani. Un om serios si cu capu’ pe umeri, nu isi pune cine-stie ce prostii la sonerie, ca sa se faca de ras cand este sunat in public. Unii cocalari se distreaza cand telefonul lor urla si face ca vita, insa oamenii civilizati se multumesc cu un simplu Rrrrriiiiing. Nu spun ca toti trebuie sa fiti ca mine, eu nu mi-am schimbat soneria nici macar o data si am iphone de la 3GS incoace 😉 , insa nici manele si sunete de broaste nu merge. Pentru manelisti sau mucosi Samsungul e perfect.

    Disclaimer: Nu toti care folosesc Samsung sunt manelisti sau mucosi.

  10. @Dragos: Nu ai inteles ideea, nu ma refer sa o tai si sa o convertesti ca sa o poti seta cu vreun program anume, ma referam din ios direct, poti face asta? Pana si vechile nokia cu symbian pot face asta, dar apoi “cel mai avansat sistem de operare din lumea” , cum va place sa va laudati cu ios.
    @AKK: Ideea era nu sa iti poti pune tu manele pe iphone la sonerie, ci o simpla optiune care exista de ani buni pe telefoane, dar ios nu o are, precum multe altele.