Apple pourrait préparer un iPhone 6 avec un écran de plus de 4 pouces pour l'été prochain

  Ces dernières semaines, de nombreuses rumeurs ont circulé selon lesquelles Apple va augmenter la diagonale des écrans des terminaux iPhone, et un analyste américain revient avec des déclarations selon lesquelles soutenir cette théorie. Gene Munster, l'homme qui disait depuis environ 4 ans qu'Apple lancerait un téléviseur, affirme maintenant que celui-ci iPhone 6 avec un écran de plus de 4 pouces sera lancé l'été prochain et il s'aligne sur un groupe d'analystes qui disent, à l'unisson, exactement la même chose.

  La seule nouveauté dans ses déclarations concerne la période pendant laquelle Apple lancerait ce produit, il espère le voir cet été iPhone 6 sur le marché et non à l'automne, comme tout le monde le pense. Pour être honnête, j'ai extrêmement difficile de croire qu'Apple modifiera à nouveau le cycle de sortie en 2014 et renoncera à promouvoir de nouveaux terminaux pour la période des vacances d'hiver dans l'idée de générer des ventes record, donc je dirais d'attendre le nouveau appareil seulement à l’automne de l’année prochaine.

17 COMMENTAIRES

  1. Vom trăii și vom vedea…… sincer nu cred că neapărat mi-ar place un ecran mai mare, considerându-l pe acesta Ip 5 sau C ori S destul de eficient in sensul că poți lucra cu o singură mână pe el( câteodată fiind nevoie de amândouă). Așteptăm ……

  2. Sigur urmatorul iphone va avea ecranul mai mare,si vor aparea toti cei care spuneau de ecranele mari ca sunt palete sa spuna ce bine arata iphone-ul cu ecran mare.

  3. nu cred ca va avea lansarea vara viitoare deoarece apple a scos 2 telefoane anul asta si tre sa traga pe ele acum…dar da, un ecran de 4,3″ ar fi perfect, poate chiar mai mare pentru 2014

  4. Nu arata rau dar cu marginea asa ingusta va risca sa crape ecranul f usor cand il scapi pe o dunga! Si cu mult mai mare de 4 vor pierde unii clienti dar poate vor castiga altii asa ca…

  5. Poate ne surprind anul viitor cu iP Air, iP (varianta normala) si iP Pro, poate si un iP mini de 3.5 pentru nostalgici.
    Poate si la tablete la fel…

  6. Mai bine un ecran mai mare decat “avantajul” de a folosi telefonul cu o singura mana. Eu de obicei folosesc iPhone 5-ul meu cu ambele maini, mi se pare mai comod: cu o mana il tin si cu cealalta umblu pe display. Mai ales cand folosesc whatsapp-ul. Mi se pare mai comod si mai eficient asa.

  7. Are cineva abonament 4G? gen Vodafone RED? eu mi-am facut ieri, si de atunci tot 3G imi apare pe i5s si niciodata nu am avut dll mai mare de 6-7mbs/sec.
    Bucuresti

  8. Personal, daca vor alege sa mareasca ecranul la urmatorul iphone, voi muri cu acest 5s in mana. Sa stau sa ma chinui cu ditamai chestia pusa la ureche, mi se pare o prostie. Eu zic ca mai bine pastreaza display ul de acum si cine vrea ceva mai mare, sa se duca sa isi achizitioneze o tableta!

  9. @13. Sorin

    Ti-ai instalat ultimul Carrier Update(iti apare daca nu ma insel la Settings – General – About)? Daca ai RED 29, ai nevoie si de optiunea ce provizioneaza LTE pe el, e inclus doar la RED 45 si 59.