Piratage des applications iPhone et iPad - le coup porté par Apple et ses répercussions

installeux

  La fin de l'année 2012 a porté un coup dur aux propriétaires de terminaux iOS, le plus grand site Internet de applications piratées pour iPhone être fermé, très probablement grâce à une action initiée par Apple. Installeux était le nom du service qui offrait la possibilité de installer des applications gratuites sur iPhone sans payer, et sa fermeture a laissé des dizaines de millions d'utilisateurs sans source claire d'informations. applications pirates.

  bien que Apple il "a coupé la tête" le plus grand magasin avec applications pirates pour iphone, après cela, des dizaines d'autres applications similaires sont apparues, mais aucune n'était aussi puissante et dotée d'une base de données aussi volumineuse. Aux jours de son apogée Installeux avait presque toutes les applications payantes de App Store et a offert aux utilisateurs la possibilité d'installer n'importe quel nouveau jeu ou titre quelques heures seulement après sa sortie dans le magasin Apple, les choses étant différentes maintenant.

  Bien que certains services tentent de reproduire la fonctionnalité Installeux, beaucoup d’entre eux ne réussissent pas dans la même mesure et leur fragmentation rend beaucoup plus difficile la découverte rapide d’applications. Le bon côté pour certains, c'est qu'il existe des services qui le permettent installer des applications piratées pour iPhone sans le faire évasion de prison, mais nous ne parlons pas de quoi que ce soit de l'ampleur des Installous fait disparaître par Apple.

  Pour être honnête, beaucoup d'utilisateurs ils ont arrêté de pirater les applications après la fermeture d'Installous, évasion de prisona perdu sa popularité et ses utilisateurs, Apple portant un coup extrêmement fort à l'ensemble de la communauté. Depuis, les solutions de évasion de prison étaient de moins en moins développés, l'intérêt était de moins en moins, et c'est normal, sachant que de nombreux propriétaires d'iDevices pirater au lieu d'acheter car c'est plus simple.

  je ne pense pas que ce soit un nouveau boutique d'applications piratée il sera aussi grand qu'Installous ou aura la même popularité, mais personne ne pourra jamais arrêter ce phénomène, quels que soient ses efforts.

29 COMMENTAIRES

  1. incearca link store, e mai bun si fara problemele care le avea Installous… in plus pirateaza direct din aplicatia Apple 😉

    in “piata” nu vad deloc o scaderea a popularitatii jbk (ar fi disparut deja) ci doar o frustrare ca nu exista versiuni compatibile cu multitudinea de update uri scoase de Apple la iOS… toti cunoscutii au in continuare jb iar cei ce nu au tanjesc dupa aparitia unei versiuni pana la cea estimata in toamna, compania Apple e constienta ca jb este fructul oprit pentru care beneficiaza de un mare numar de clienti disparitia jbk va duce la ingrosarea randului androizilor… sa nu incurcam borcanele, zic

  2. Eu am platit 15$ pentru Zeusmos, fara jailbreak si functioneaza foarte bine aproape in acelasi mod ca si Installous si pe langa asta iti ofera si posibilitatea de a testa versiuni beta ale iOS, desi e doar pentru un an.

  3. Dar iAPFree pentru in app puchase? Funcționează în continuare destul de bine. Mai puțin pentru Chash of Clans 🙂

  4. @adioff am instalat kuaiyong si nu mergea nu aparea nici o aplicatie plus ca daca dadeam la cautare nu imi gasea nimic…

  5. Si mie mi-a blocat accesul , dar am un vecin ( nu stiu pe ce retea are ) si nu e securizat net-ul , pe a lui merge ! Eu folosesc doar Navigon-ul si acum il am descarcat pe laptop , cand apare o versiune noua ma conectez la ( vecinu ) net si fac update . Incearca la mai multi ! Merge !

  6. Link-ul de la Axelm , direct pe iPhone cu safari , trebuie sa mearga . Alegi pentru unjailbreak iPhone .

  7. Nu gasesc aplicaria caremi trebuie adica imi arata lista insa mai departe bu se incarca ( a 2 pagina)

  8. Eu din cate vad mai toti isi schimba tel cumpare samsung sau altul pe android iosul pierde incet si sigur indiferent ce va scoate. Iar cu aplicatile ar trebui sa urmeze exemplul Google Play sa cumperi aplicatia sa o poti proba si daca nu e ok sa returnezi inapoi, nu sa cumperi toate prostiile care sunt in apple store si ramai cu bani dati. Iar cu cydia cred ca nimeni care are jb pe tel ar renunta la el. Nu as renunta la el pentru nimic il tin pana se strica telefonul si nu ca sa piratez. Am cumparat si o tableta samsung note 2014 de care sunt mult prea multumit de ea.

  9. Cum poți avea iPhone și să cauți aplicații piratate??? Ăștia care fac asta sunt ca aia care și-au cumpărat BMW second hand, dar care merg cu autobuzul fără bilet, că e scumpă benzina…
    Niciodată nu am instalat piraterii pe smartphone, și nici nu am să o fac vreodată.

  10. @Adioff normal ar fi sa dai… Gandeste-te ca alternativa ar fi sa iti iei un dispozitiv separat – care ar costa mai mult (ceva calumea nu serioux), si ca aia de-au dezvoltat navigon au cheltuieli de zeci de mii de dolari … Preferi sa fure toti pana sa dea faliment ?

  11. @Ioane, stai liinistit ca are cine pirata, nu trebuie sa te miri asa sau sa te juri pe bloguri ca aia care isi iau BMW si iPhone ca sa se dea mai mari ca altii