iOS 8 bêta 4 - voici quand il sortira

  iOS bêta 8 4, cea de-a patra versiune a iOS 8 pentru iDevice-urile noastre, este programata deja pentru lansare de catre compania Apple. Conform unor surse din interiorul echipei care dezvolta iOS 8 si are acces la el, pe data de Juillet 21 ar trebui sa avem disponibila aceasta noua versiune a sistemului de operare, Apple urmand a o trimite atunci atat dezvoltatorilor de aplicatii, cat si partenerilor sai din lumea intreaga.

  V-am spus la inceputul acestei saptamani ca Apple ar putea lansa iOS bêta 8 4 abia pe data de 28 iulie, la trei saptamani distanta de iOS bêta 8 3, informatia avand la baza strategia celor din Cupertino din ultimii ani. In ciuda a tot ceea ce am vazut in trecut, iata ca acum cei de la Apple ar alege sa pastreze diferenta de 2 saptamani intre lansarile noilor versiuni ale iOS 8, asa ca pe 21 iulie ne putem astepta ca iOS bêta 8 4 être lancé.

5 COMMENTAIRES

  1. sper sa mai repare ceva ca respring-urile deja is enervante :). in plus daca ascult muzica la casti cand scot castile telefonul uita sa comute pe difuzor si ramane ca si cand ar fi conectat la casti in continuare