iPhone 6 16 Go confirmé par une image de la carte mère

  Acum cateva saptamani de zile au aparut primele imagini cu placa de baza iPhone 6, ele fiind secondate de catre alte imagini in care ni se prezenta chip-ul flash NAND al terminalului, atunci stiindu-se ca el este produs de catre Toshiba. Desi atunci nu stiam ce spatiu de stocare aveau acele chip-uri Flash NAND pour iPhone 6, acum vedem o imagine cu o asemenea componenta produsa de catre Toshiba, ea oferind utilizatorilor 16 GB spatiu de stocare.

  Capacitatea acestei componente a fost descoperita in baza analizarii codului inscriptionat pe ea si a analizarii componentelor vechi, cifra 7 din cod sugerand faptul ca ea are 16 Go de stockage. Desi era usor de ghicit ca 6 16 GB iPhone sera lancé par Apple, extrem de interesant de urmarit va fi daca Apple publiera 6 128 GB iPhone, o schita aparuta pe internet in cursul saptamanilor trecute indicand faptul ca acest model exista si va fi disponibil.

  Apple présentera l'iPhone 6 le 9 septembre.

6 COMMENTAIRES

  1. Nu stiu ce sa spun din punctul asta de vedere e de cacat daca are piese de toshiba in el …
    Lui Mircea badea avea laptop de la toshiba si i-a luat foc in direct …

    Design nasol
    Ecran prea mare
    Piese de cacao

    De cand a murit steve jobs au inceput sa se prosteasca …

  2. Daca eu niciodata nu am avut probleme cu un produs Apple, si tu imi spui ca de acum inainte voi avea cu iPhone 6, pe cine sa cred? Probabil tu stii mai binedecat apple sa alegi si sa testezi componente.

  3. 16GB…hmm deja lumea se cam satura de telefoanele cu cantitatea asta de memorie. Daca nu au suport pt microSD e si mai si. Uitati-va la lumia 930, cat de slab vandute sunt ele dar au fost comentate ca nu au slot de card si au 32GB memoria interna. Dar la Iphone unde vanzarile au fost sus tot timpul? si sa dai 800 si ceva de euro pe un iphone cu 32GB memorie (asta daca il iei din magazin), mi se pare exagerat. Daca vrei garantie valabila il iei si asta e, daca nu exista mica publicitate unde preturile tot timpul vor fi mult mai mici, doar ca fara acte nu stiu cine ti-l accepta in garantie.

    16GB sunt insuficienti. Si doar cu cateva aplicatii instalate, care ar fi cele mai utile pt tine, daca mai pui si muzica, ramai fix cu un ***. Da pt poze ar ramane destul, dar cand vrei sa si filmezi ceva…