iPhone 6 et iPhone 6 Plus : une vaste galerie d'images et une VIDÉO pratique détaillée

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=DgWbeagUvtU&w=580&h=370]

  iPhone 6 si iPhone 6 plus sont deux des iPhones les plus importants lancés par Apple jusqu'à présent et même si à première vue ils ne semblent pas si extraordinaires, la réalité est que nous parlons de deux terminaux extrêmement intéressants. Du point de vue du design, il y aura toujours des discussions lorsqu'il s'agira de smartphones de ce type, cependant Apple réussi à produire un iPhone 6 et iPhone 6 plus ce qui attirera probablement votre attention lorsque vous les verrez dans la vraie vie pour la première fois.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ym4CxprBNqc&w=580&h=370]

  Outre les dizaines d'images, vous pouvez également voir VIDÉO étendue pratique depuis l'endroit où les deux terminaux ont été présentés, nous montrant comment nous pourrons les utiliser dès leur lancement sur le marché.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=rTmpkxZR9O4&w=580&h=370]

[viméo 105695104 w=580&h=370]

[vimeo 105692354 w = 580 & h = 370]

[viméo 105692493 w=580&h=370]

[viméo 105692144 w=580&h=370]

 

7 COMMENTAIRES

  1. Este totusi o schimbare la ecran …. marginile sunt rotunjite ca la HTC / dar pe cat am asteptat sa apara parca sunt cam dezamagit / astept teste si sa il am in mana

  2. Probabil ca cele doua telefoane sunt cea mai importanta prezentare (in opinia Apple, bineinteles, si, probabil, a unor “iubitori subiectivi” ai acesteia) prin prisma ecranelor mai mari, trecand astfel intr-o noua era, dar atat! N-as vrea sa bat si eu campii cu afirmatii de genul “…Apple n-a inovat nimic… bla-bla-bla…” pentru ca, in privinta asta, are o politica buna (parerea mea!), adica asteapta ca o tehnologie (noua) sa fie suficient de matura pentru a o putea implementa in propriul sistem. Ceea ce ma uimeste, in schimb, este faptul ca o companie care a devenit de succes prin design-ul produselor sale poate sa conceapa “ceva” atat de banal si in totala antagonie cu finetea si fluiditatea aspectului exterior cu care ne-a obisnuit pana acum; probabil ca va cizela cu timpul acest aspect desi acum era momentul pentru a demonstra ca ramane in fruntea plutonului in ceea ce priveste design-ul. Daca sunt utilizatori care mai raman in gradina Apple doar datorita OS-ului, e grav! Androidul se cizeleaza pe zi ce trece, iar cateva telefoane cu acesta chiar exceleaza la aspect!
    Nori negri se vad in zare…

  3. Problema cu ecranul usor curbat pe margine, este ca nu va putea fi aplicata folie pe toata suprafata sa. Tinand cont ca mai mult ca sigur ecranele nu sunt din sticla de safir, asta va fi o mare problema!